tabi ne sandinkızz
korunmayamıay ölecemmmmmmmmmmmmmm
Eğlensiz beni gülmekten öldüreceksiniz
ben size demedim mi kırmızı ışıkda geçmeyin, karlı havalarda kış lastiği takın diye
sabır kalmadı kanka
Bal0ncuk bu bizim bebek bekleme şarkımız olsun Hoş ders çalışırken de iyi gidiyor. wuhhh sabır geldi
Eğlen♥bize takıl hayatını yaşa
ben ismen cogu kisiyi biliyorum ama sohbete cok gelmiyorum acikcasi :) memnun oldum :)
Hoşgeldin kız. Hemde 1 hafta haHatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
o zaman ağzımızı açmayalım niye boyle
Selamlar nasılsınız ?
sabır kalmadı kankayeterrr gari
korunacam kazayla oluyorsa olsun
bende yumurtlama günümü bekliyorumHahahahah ellerimi belime koydum eşimin işten dönüşünü bekliyorumBal0ncuk Ya sabır, şakaklarım avuçlarımda ya sabır
Zorunlu geçmiş olsun kuzum sıcaklardan olabilirÇok şükür iyiyim kuzum .dün biraz rahatsızlandım .hayatımda baş dönmesi hafiften ani kalkınca olur ama yatakta uykumdan baş donmesiyle uyandım ve dönme dolapta gibiydim tüm günde döndü sizce neden olabilir ??
Pazar günü diye doktora ugramadim
Tansiyonu da olcmediler eczaneye uğradım da korona varmış da olmazmış. Neden oldu acaba merak içindeyim hamile olamam her türlü korunuyorum
bu tersine psikolojidir biliyor musun? birseyi cok istersin olmaz ama ondan vazgectigin an bi bakmissin senin.Bir anda oldu anlayamadım hocam Ne olduğumu şaşırdım
Şaka şaka, gayet planlıolsun istiyoruz her şey mübah
bende yumurtlama günümü bekliyorum
aslında ben doğal korunuyorum neden bu kaza beni bulmuyor iyi çarpıştırmıyormuyum anlamıyorumBen de onu bekliyorum ama olsunÖyle boş boş bekleme
eşimin spermlerinde sorun var... kendini ters psikolojiyle avutuyor odabu tersine psikolojidir biliyor musun? birseyi cok istersin olmaz ama ondan vazgectigin an bi bakmissin senin.
Aksiyonsuz asla diyorsunsabır kalmadı kankayeterrr gari
korunacam kazayla oluyorsa olsun
aslında ben doğal korunuyorum neden bu kaza beni bulmuyor iyi çarpıştırmıyormuyum anlamıyorum
Yok kuzum akşama kadar beraberdik alacatiya gidiyorduk akşam geliyorduk o annesinde kalmayı tercih ediyor kız kardeşleriyle annesinin evinde toplastiklari için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?