- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Aaa mobbing yapar gibi konustunBoşver onla kimse tanışmadıayda bir görürsün onu böyle
ben bu tarz şeyleri okuyunca milletin herifinde ne cevherler varmışbi haber okumustum bununla ilgili de hayret etmistim. yani ancsk bu kadari olur dersiniz. ama birda anlatilmaz iste
Kız sen nerden çıktın yaaaortalik karisti korunan ben degilim bebek isteyende ben degilim
bi haber okumustum bununla ilgili de hayret etmistim. yani ancsk bu kadari olur dersiniz. ama birda anlatilmaz iste
kiz ben o lafi burdaki konulara ithafen dedim Allah sizi
Korunsan kazayla olur baksabır kalmadı kankayeterrr gari
korunacam kazayla oluyorsa olsun
judyim yaaaaaaaaaaaaaKız sen nerden çıktın yaaaben zorunluya yazıyorum sandım deminden beri onun mesajlarını okuyorum sanıyordum tekrar dönüp okuyım
yok zaten böyle olmuyor her yolu denedimKorunsan kazayla olur bak
Yok yok ben onu demiyorum korunan da bebek isteyen de ben değilim dedin ya onlar birbiriyle çelişkilikiz ben o lafi burdaki konulara ithafen dedim Allah sizihani isteyenler ki olmuyorda korundugu halde hamile olanlar cokça konu aciyorlar ya ona değindim ben
Ablam korunurken ikizlere hamile kaldıyok zaten böyle olmuyor her yolu denedim
nerdeyse amuda kalkacamiyisimi birde korunayım
Hayır bizi mi yiyolar diyeceğim de öz ablanAblam korunurken ikizlere hamile kaldı
he bizimki saldim cayira mevlam kayira gibi birseyYok yok ben onu demiyorum korunan da bebek isteyen de ben değilim dedin ya onlar birbiriyle çelişkili
Hayır bizi mi yiyolar diyeceğim de öz ablanİşin sırrı korunmakta demek ki
Kız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.
Ayrıca niye korunuyon sorması ayıp? Sen bebiş istiyordun diye biliyorum ben
Bizim de öyleydihe bizimki saldim cayira mevlam kayira gibi birsey
He ya şoklar içinde okudum. 2 ay adet görmemiş gitmiş ultrasona girmiş ve sürpriiizzzbu kafadan istiyorum gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bak böyle demeyecektin işte. Artık anlatman gerekbi haber okumustum bununla ilgili de hayret etmistim. yani ancsk bu kadari olur dersiniz. ama birda anlatilmaz iste
Mobbing ne?Aaa mobbing yapar gibi konustun
Judy ben şokBak böyle demeyecektin işte. Artık anlatman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?