Ellerine sağlık canımBen de bayram temizliğine başladım,dün mutfağı temizlemistim,bugün banyoyu temizledim, yarın çocuk odasını temizlemeyi düşünüyorum, oyuncak kutuları, dolapları,baza altları, yetiştirebilirim inşaallah,
Bebek uyuyunca başlıyorum, uyanınca kızım oyalıyor dondurma karşılığında
Buyuk bulusmada ortalk alev alacak demek kocana soyle de hide hayalleri yikilmasin eve donunce de regl tarhm diye belkkim gecikir ama ben lekelndm 1 2 suphede kaldim ya aslnda 10 gun var cok uyuz oluyorm boyle olnca namaz klsammi klmasammi neyse djni sohbet etmiyehhhEvden tek başına bir mazeret bulamam çıkmak için çocuklar falan ben de ben de diye tuttururyürüyerek yarım saati bulur arabayla çok yakın da. Otobüs minibüs de yok. Evlilik yıldönümünde planım vardk çocuk hastalandı ben de nadasa biraktim kendimi
Sağol canım,ise başlayınca da ev temiz olur hiç değilse,Ellerine sağlık canım
Lekelenme olduysa gelmesi yakındır demekki çayım, erken gelebilir birkaç gün gecikmesin deBuyuk bulusmada ortalk alev alacak demek kocana soyle de hide hayalleri yikilmasin eve donunce de regl tarhm diye belkkim gecikir ama ben lekelndm 1 2 suphede kaldim ya aslnda 10 gun var cok uyuz oluyorm boyle olnca namaz klsammi klmasammi neyse djni sohbet etmiyehhh
Aynen gelecekte boyle lekeyle bikac gun sonra tam olnca da 5 6 gun derkene bisuru gun oluyor iste canm sklyor gecen ay ne guzel lekelenme olmamsti hic oyle olsam hep keske dogmdan sonrdan beridir boyle eskiden hic boyle olmazdiLekelenme olduysa gelmesi yakındır demekki çayım, erken gelebilir birkaç gün gecikmesin de
Doktora gittin mi Cayım kontrole? Neden böyle oluyormusAynen gelecekte boyle lekeyle bikac gun sonra tam olnca da 5 6 gun derkene bisuru gun oluyor iste canm sklyor gecen ay ne guzel lekelenme olmamsti hic oyle olsam hep keske dogmdan sonrdan beridir boyle eskiden hic boyle olmazdi
Caiim dogumdan sonra yeni heni toparlaniyor vücut benim de çok değişti gerçi spralin de etkisi vsrAynen gelecekte boyle lekeyle bikac gun sonra tam olnca da 5 6 gun derkene bisuru gun oluyor iste canm sklyor gecen ay ne guzel lekelenme olmamsti hic oyle olsam hep keske dogmdan sonrdan beridir boyle eskiden hic boyle olmazdi
Gecen sene gtmstm anormal karsilamadi olabilir dedi muayene olup smear aldirmistim sade o sebepten gtmemstm ama sordum sknti gormedi .Doktora gittin mi Cayım kontrole? Neden böyle oluyormus
Yani senin ondan olabilir ama bendeki ne blmiyorm gecen aydan kalntilar bu ay lekelenme yaparmis ardina regl baslarms internette okuduklarma gore . Ama Allah gunah yazmasn da boyle olnca canm sklyor direk gelse olup olmadgni net anlasam dha hos oluyor . Belki su icmemi filanda artirmaliyim blmiyorum neyse Allah baska dert vermesn bu bisey degilCaiim dogumdan sonra yeni heni toparlaniyor vücut benim de çok değişti gerçi spralin de etkisi vsr
Anormal değil de lekelenme + 5-6 gün normal regl baya uzun bi süre ya ondan sordum. Ben özellikle yazın katlanamıyorumGecen sene gtmstm anormal karsilamadi olabilir dedi muayene olup smear aldirmistim sade o sebepten gtmemstm ama sordum sknti gormedi .
Iste benmde asabm bozuluyor asil reglim 6 gundur eskiden beri ama 2 3 gun gunde 1 2 pembe yahut kahve leke gpruyorum o seklde oluyorAnormal değil de lekelenme + 5-6 gün normal regl baya uzun bi süre ya ondan sordum. Ben özellikle yazın katlanamıyorum
Amin canım benim de genelde lekelenme ile başlar geçen ay zırt diye geldi ben de ona alışık değilimYani senin ondan olabilir ama bendeki ne blmiyorm gecen aydan kalntilar bu ay lekelenme yaparmis ardina regl baslarms internette okuduklarma gore . Ama Allah gunah yazmasn da boyle olnca canm sklyor direk gelse olup olmadgni net anlasam dha hos oluyor . Belki su icmemi filanda artirmaliyim blmiyorum neyse Allah baska dert vermesn bu bisey degil
Ayni olmusuz hem ayni vakit hem ayni seklde kizz sssirdim suan ... bende uykudayken bide Allah tan kizimin uyanmasi ise yaradi keske hep oyle olsa yaa benim sahsenAmin canım benim de genelde lekelenme ile başlar geçen ay zırt diye geldi ben de ona alışık değilim
Iste benmde asabm bozuluyor asil reglim 6 gundur eskiden beri ama 2 3 gun gunde 1 2 pembe yahut kahve leke gpruyorum o seklde oluyor
Spiral takılırken çok acı oluyor mu Gülnihal, bir de ben adet olmadım daha,adeti öne çeker mi acaba,Caiim dogumdan sonra yeni heni toparlaniyor vücut benim de çok değişti gerçi spralin de etkisi vsr
İnşallah öyle olur canımAyni olmusuz hem ayni vakit hem ayni seklde kizz sssirdim suan ... bende uykudayken bide Allah tan kizimin uyanmasi ise yaradi keske hep oyle olsa yaa benim sahsen
Biraz acıdı ama ben zaten ordan çok korkarım muayene olsa da acirdi benim, dayanilmayacak bir şey yok stres yapma bence.. bana adetin 3. Günü mü ne takıldı, 1 hafta ağır kaldirmadim iliski yasaktı 1 hafta sonra yerinde olup olmadığına bakildi. Yerindeymis tamam dedi yolladı bir de sen ria mi taktiracaksin yoksa hormonlu mu ben alıp gitmiştim özel muayene olduğu için. Arkadaşıma irfan takmislar sağlık ocağında taktırmışti.Spiral takılırken çok acı oluyor mu Gülnihal, bir de ben adet olmadım daha,adeti öne çeker mi acaba,
Ben adet olmadığım için bana takilamayabilirmis, rahim ağzı açılamayabilirmis, sağlık ocağındaku hemşire öyle demişti
Yakıştı baloncukumavay canına birim birrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?