çok yakuşuklu oldumYakıştı baloncukuma
Huzurlu mutlu mesailer şamdanim.günaydın kızlar:)
hiç biriniz bilememis. servise binince yazcam aksami
zeytinoma noldu ya
Huzurlu mutlu mesailer şamdanim.
Zeytincim bdvye mi gitti acaba...
bende şimdi gördüm ne oldu oliveye profiline giremiyorumOlivime ne oldu böyle
İyiyim canım, kahvaltıyi bekliyorumçok yakuşuklu oldum
bugün nasılsın gulnihalim
ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhİyiyim canım, kahvaltıyi bekliyorum
Sen nasssin
Cumartesi ne olacak kuzum...ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gel be cumartesi
iyiyim cnm
Bekliyoruzgünaydın kızlar:)
hiç biriniz bilememis. servise binince yazcam aksami
zeytinoma noldu ya
ancak c.tesi ve pazar günleri sere serpe kahvaltı yapabiliyorum ablaCumartesi ne olacak kuzum...
KahvaltıCumartesi ne olacak kuzum...
Nispet haa...ancak c.tesi ve pazar günleri sere serpe kahvaltı yapabiliyorum abla
bunlar bana nispet yapıyorlar
gözdağına bakakşam işten çıktım servis gelmedibaya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam
eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.
sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye
hemen yatti salon kapısını kapatıp
Nispet haa...Seni kenara yazdim baloncuk. daha benim kahvaltıma var ev ahalisinin hepsi kalkacak da bilmem ne de
Kayınvalidenin yanında mi dedin benden bekliyorsunuz diyeakşam işten çıktım servis gelmedibaya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam
eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.
sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye
hemen yatti salon kapısını kapatıp
ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gel be cumartesi
iyiyim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?