Mizahşörler Çıkmazı

akşam işten çıktım servis gelmedi baya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam

eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.

sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye

hemen yatti salon kapısını kapatıp

gözdağına bak
benim kv duymaz bile uu umru olmaz
benim uyumamı bekler ben uyuyana kadar birşey diyecekmiyim konuşacakmıyım hepsini merak eder

Nispet haa... Seni kenara yazdim baloncuk. daha benim kahvaltıma var ev ahalisinin hepsi kalkacak da bilmem ne de
olsunnnnnnnnnnnn neticeye bak ama

Kayınvalidenin yanında mi dedin benden bekliyorsunuz diye
Ya akşama kadar 1 kap yemek yapamamış mi. Yuh.

ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gel be cumartesi
iyiyim cnm

az önce fırından cavdar ekmeği aldım baloncukum:) sabah yumurta hasladim. işyerinde zeytin peynir var. bende kapya ve yeşil biber. bi arkadas domates salatalık getircek.

sen kahvaltını neden haftasonuna birakiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…