Neden olacak tembelligindenaz önce fırından cavdar ekmeği aldım baloncukum:) sabah yumurta hasladim. işyerinde zeytin peynir var. bende kapya ve yeşil biber. bi arkadas domates salatalık getircek.
sen kahvaltını neden haftasonuna birakiyosun
gözdağına bak
benim kv duymaz bile uu umru olmaz
benim uyumamı bekler ben uyuyana kadar birşey diyecekmiyim konuşacakmıyım hepsini merak eder
olsunnnnnnnnnnnn neticeye bak ama
bilmiyorum ya.. odada kmse yapmıyor... birkaç kere getirdim öyle beni izler gibi..az önce fırından cavdar ekmeği aldım baloncukum:) sabah yumurta hasladim. işyerinde zeytin peynir var. bende kapya ve yeşil biber. bi arkadas domates salatalık getircek.
sen kahvaltını neden haftasonuna birakiyosun
vurrrr vur düşenede bir tekme sen vurNeden olacak tembelliginden
seninki saftirik ya.. sadece kaprislibenimkine çocuk bakmak zor geldi. on gündür iki kez çocuk baktı gör yıllardır çocuk bakiyo gibi perişan
gözdağı değil de eşime sinirlendim. hani insanda biraz firaset olur. bu kadın işten geliyo bari hazır sofraya gelsin diye eşimin düşünmesini beklerim ben şahsen
kaynanam bilir ben konuşmam o yüzden hemen yatmak istiyo
bilerek milleti ariyo ay telefon aramış diyo. önceki gün de birilerini aramaya çalışırken beni aramış. kapatamamis sesli mesaj bırakmış uzuncakız aynı sitcom karakteri gibi ya
bilmiyorum ya.. odada kmse yapmıyor... birkaç kere getirdim öyle beni izler gibi..
bende saldım..
erkende uyanamıorum evde yapayım
vurrrr vur düşenede bir tekme sen vur
seninki saftirik ya.. sadece kaprisli
yaa burda işler karışık odamda bir abla var cins yainan onlar da heveslenir zamanla senden daha iyi getirmeye başlarbak dün arkadaşım hazır börek aliyim sabah dedi. bu teskilatlanma sağlıklı dengeli kahvaltı için
vücudun sağlıklı dengeli beslenmeye ihtiyaci var:) sen kahvaltı seviyosan millet yapmiyo diye erteleme sakın
işte saftirik de değil değişik bisey baloncukumanlatilmaz yaşanır benim kaynanam
yaa burda işler karışık odamda bir abla var cins ya
bu 4. odası.. her odadan kovuluyor...
bizim odadan ne zaman kovacaz diye bekliyoruz
Samdanim sorumu görmedin sanırım dün dediğinde kv nin yaninda mi dedininan onlar da heveslenir zamanla senden daha iyi getirmeye başlarbak dün arkadaşım hazır börek aliyim sabah dedi. bu teskilatlanma sağlıklı dengeli kahvaltı için
vücudun sağlıklı dengeli beslenmeye ihtiyaci var:) sen kahvaltı seviyosan millet yapmiyo diye erteleme sakın
işte saftirik de değil değişik bisey baloncukumanlatilmaz yaşanır benim kaynanam
elimde kalacak ama saygımdan suyuyorumkahvaltı vesile olacak demekki
Samdanim sorunu görmedin sanırım dün dediğinde kv nin yaninda mi dedinyani bunu duyup da yerin dibine girmedi mi
elimde kalacak ama saygımdan suyuyorum
kadın herşeye muhalefet
aynadaki yansımasına bile
Estağfurullah canım ben de kaçırıyorum gözden. Dillere destan birisi kendisi hani yemek yapsa cadı da olsa yönüme yemek koyuyor dersin, o da yok.aynen o da karşı koltukta oturuyodu. duydu ama duymamış gibi yaptı tabiki
gözümden kaçmış nihalim kusura bakma beybi
sorma sorma.. cinnetlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiç huzuru olmayanlarda bugünadami katil eder böyleleri deyip sana gaz vermek isterdim ama o daha çok oda değiştirir sen gençliğinin baharindasin boşver
ben göremiyore hesabını yahu
ah olive ahdaha önce banlanmadığı için çabuk gelir Olive
Vardır bir şikayet meselesi yoksa hemen gidecek gibi durmuyordu,
Estağfurullah canım ben de kaçırıyorum gözden. Dillere destan birisi kendisi hani yemek yapsa cadı da olsa yönüme yemek koyuyor dersin, o da yok.
Bence de 1 gündür samdanimgelince söyler o zaman zaten bir gündür onun Bani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?