Mizahşörler Çıkmazı

gözdağına bak
benim kv duymaz bile uu umru olmaz
benim uyumamı bekler ben uyuyana kadar birşey diyecekmiyim konuşacakmıyım hepsini merak eder

olsunnnnnnnnnnnn neticeye bak ama

benimkine çocuk bakmak zor geldi. on gündür iki kez çocuk baktı gör yıllardır çocuk bakiyo gibi perişan

gözdağı değil de eşime sinirlendim. hani insanda biraz firaset olur. bu kadın işten geliyo bari hazır sofraya gelsin diye eşimin düşünmesini beklerim ben şahsen

kaynanam bilir ben konuşmam o yüzden hemen yatmak istiyo

bilerek milleti ariyo ay telefon aramış diyo. önceki gün de birilerini aramaya çalışırken beni aramış. kapatamamis sesli mesaj bırakmış uzunca kız aynı sitcom karakteri gibi ya

az önce fırından cavdar ekmeği aldım baloncukum:) sabah yumurta hasladim. işyerinde zeytin peynir var. bende kapya ve yeşil biber. bi arkadas domates salatalık getircek.

sen kahvaltını neden haftasonuna birakiyosun
bilmiyorum ya.. odada kmse yapmıyor... birkaç kere getirdim öyle beni izler gibi..
bende saldım..
erkende uyanamıorum evde yapayım

Neden olacak tembelliginden
vurrrr vur düşenede bir tekme sen vur

seninki saftirik ya.. sadece kaprisli

bilmiyorum ya.. odada kmse yapmıyor... birkaç kere getirdim öyle beni izler gibi..
bende saldım..
erkende uyanamıorum evde yapayım

vurrrr vur düşenede bir tekme sen vur

seninki saftirik ya.. sadece kaprisli

inan onlar da heveslenir zamanla senden daha iyi getirmeye başlar bak dün arkadaşım hazır börek aliyim sabah dedi. bu teskilatlanma sağlıklı dengeli kahvaltı için

vücudun sağlıklı dengeli beslenmeye ihtiyaci var:) sen kahvaltı seviyosan millet yapmiyo diye erteleme sakın

işte saftirik de değil değişik bisey baloncukum anlatilmaz yaşanır benim kaynanam

yaa burda işler karışık odamda bir abla var cins ya
bu 4. odası.. her odadan kovuluyor...
bizim odadan ne zaman kovacaz diye bekliyoruz

Samdanim sorumu görmedin sanırım dün dediğinde kv nin yaninda mi dedin yani bunu duyup da yerin dibine girmedi mi

Samdanim sorunu görmedin sanırım dün dediğinde kv nin yaninda mi dedin yani bunu duyup da yerin dibine girmedi mi

aynen o da karşı koltukta oturuyodu. duydu ama duymamış gibi yaptı tabiki

gözümden kaçmış nihalim kusura bakma beybi

elimde kalacak ama saygımdan suyuyorum
kadın herşeye muhalefet
aynadaki yansımasına bile

iç huzuru olmayanlarda bugün adami katil eder böyleleri deyip sana gaz vermek isterdim ama o daha çok oda değiştirir sen gençliğinin baharindasin boşver

aynen o da karşı koltukta oturuyodu. duydu ama duymamış gibi yaptı tabiki

gözümden kaçmış nihalim kusura bakma beybi
Estağfurullah canım ben de kaçırıyorum gözden. Dillere destan birisi kendisi hani yemek yapsa cadı da olsa yönüme yemek koyuyor dersin, o da yok.

Estağfurullah canım ben de kaçırıyorum gözden. Dillere destan birisi kendisi hani yemek yapsa cadı da olsa yönüme yemek koyuyor dersin, o da yok.

şeyi ilaç deseler gider göle saapangillerden

zaten gitmek istiyo nihalim bakamiyo çünkü zorlaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…