- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
benim eşim proje bazlı çalışıyor.. yani her 8 ayda yada 1 yılda projesi yeniliyornoldu ki
yav niye akıllı durmuyorsunuzBen de gidiyorum canimlar umarım ban günüm 1 gündür
Ben de gidiyorum canimlar umarım ban günüm 1 gündür
Güle güle. Telefonunun yanına almayı unutmaBen de gidiyorum canimlar umarım ban günüm 1 gündür
gırgır şamata burada yapılır arkadaşımBen yokken dikkat edin üstünüzu açmayın güzelce uykunuzu alınaç kalmayın yemek yiyin şamdan kendini ezdirme kaynana
21. Yy da bu soruyu görünce bir de Yeni üye olunca işteyav niye akıllı durmuyorsunuz
bırakın neyle korunuyorsa korunsun
Yanımda yanimdaGüle güle. Telefonunun yanına almayı unutma
kendine dikkat et mapuslardaBen yokken dikkat edin üstünüzu açmayın güzelce uykunuzu alınaç kalmayın yemek yiyin şamdan kendini ezdirme kaynana
Dalga geçmedim kigırgır şamata burada yapılır arkadaşım
Beni unutmayın beni asla unutmayacaginizi biliyorumkendine dikkat et mapuslarda
Bir konuya yorum yapasın tuttu onda da Kazene yakalandınDalga geçmedim ki
Belki hamile kalmaktan korkuuor ne malum açıklama yapmamış kiBir konuya yorum yapasın tuttu onda da Kazene yakalandınÇok şanslısın
benim eşim proje bazlı çalışıyor.. yani her 8 ayda yada 1 yılda projesi yeniliyor
30 ağustosta proje bitiyor sözleşme yenilemesi lazım
1 eylüldede kpss sonuçları açıklanıyor
sözleşme imzalar giderse tazminat öder
sözleşme imzalamaz atanamazsa işsiz kalır
off
Ben yokken dikkat edin üstünüzu açmayın güzelce uykunuzu alınaç kalmayın yemek yiyin şamdan kendini ezdirme kaynana
cnm eylül 1de ataması gerçekleşmiş oluyortazminat ne kadar ki. kpsss açıklanıp atanana kadar gene bı sürü zaman geciyo be baloncukum.
ben 2015 temmuz sinav sonucuyla atandim 2016 haziranda baslamami yaptirdilar. ben ilk gelen gruptandim. 2015 sınavıyla 2016 Ekim'de başladı benim promosyonun son memurları
Bence atanmak daha iyi tazminat da ödenir yani iyi değil evet ama öbürü daha ağır basıyor kuzum. İnşaallah odemezssinz tabu.benim eşim proje bazlı çalışıyor.. yani her 8 ayda yada 1 yılda projesi yeniliyor
30 ağustosta proje bitiyor sözleşme yenilemesi lazım
1 eylüldede kpss sonuçları açıklanıyor
sözleşme imzalar giderse tazminat öder
sözleşme imzalamaz atanamazsa işsiz kalır
off
işte atanacağını bilsek sözleşme imzalamayacakBence atanmak daha iyi tazminat da ödenir yani iyi değil evet ama öbürü daha ağır basıyor kuzum. İnşaallah odemezssinz tabu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?