canımlar çook yoğun günler geçiriyorumm. Selam etmeye geldiim. Bi sıkıntı yok inşallah diyecektim kiiJawlensky ban yemiş :S var mı başka gidenimiiz :S Naslsınız
Benimde memleket Ankara .ben İzmirkomşu cikmayiz dimi
iyiyiz kuzu sen nasılsın?
Bugün çok sakindi burası, bana mı öyle geldi?
Evet oraliyim kuzum
okuyunca ama direk bu geldi
ben İstanbul'dayim zorunlucum:) ankarada doğup büyüdüysen tanıdık olma ihtimalimiz var
Bak abla verdiğim sözü tuttum buradayım
Geldim dağılmışsınızNabıyonuz beybiler?
Yok beaaa olur boyle vakaalar bunu en iyi sen bilirsinGeldim dağılmışsınız
Keyifler yerinde mi bakiimYok beaaa olur boyle vakaalar bunu en iyi sen bilirsin
Benimm cok sukur hafiften basim agriyor sende ne var ne cokkkKeyifler yerinde mi bakiim
Ben de aynı takılıyom buralarda.Benimm cok sukur hafiften basim agriyor sende ne var ne cokkk
Hiçbir fikrim yok canım, Dr nasıl uygun görürse o olur ama ben hormonlu istemem,İnşallah öyle olur canım ❤
Biraz acıdı ama ben zaten ordan çok korkarım muayene olsa da acirdi benim, dayanilmayacak bir şey yok stres yapma bence.. bana adetin 3. Günü mü ne takıldı, 1 hafta ağır kaldirmadim iliski yasaktı 1 hafta sonra yerinde olup olmadığına bakildi. Yerindeymis tamam dedi yolladı bir de sen ria mi taktiracaksin yoksa hormonlu mu ben alıp gitmiştim özel muayene olduğu için. Arkadaşıma irfan takmislar sağlık ocağında taktırmışti.
Menülerimiz aynı sayılır,ben de kabak sandal yaptım, kabakları hasladigim suyla makarna haşladım, kalan beşamel soslu tavuk harcını makarnaya ekledim, geriye çok az makarna kaldı,hepsi silinip süpürüldüakşam işten çıktım servis gelmedibaya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam
eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.
sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye
hemen yatti salon kapısını kapatıp
Başınız sağolsunMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Çok üzüldüm ya,Rabbim esirgesin, çok zor bir durumAmin. Allah razı olsun.
Ne acı ki ne ölüsünü gördü evlatları ne de kefen alıp sarabildiler ne de defnedebildiler. Hastanede ailesine hasret gitti.
Çok zormuş böyle.
Virüs gerçekten basite alınıp ne olacak denebilecek bişey değil.
Kimsesiz gibi öldü kimsesiz gibi koyuldu toprağa
Başınız sağolsun.Amin. Allah razı olsun.
Ne acı ki ne ölüsünü gördü evlatları ne de kefen alıp sarabildiler ne de defnedebildiler. Hastanede ailesine hasret gitti.
Çok zormuş böyle.
Virüs gerçekten basite alınıp ne olacak denebilecek bişey değil.
Kimsesiz gibi öldü kimsesiz gibi koyuldu toprağa
Soda iciyorum smdi yarm saat sessizlikte takilayimda yatacagm sabaha misafirim var kahvaltiyaBen de aynı takılıyom buralarda.
Bol keyifleriniz olsun.Soda iciyorum smdi yarm saat sessizlikte takilayimda yatacagm sabaha misafirim var kahvaltiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?