Mizahşörler Çıkmazı

başınız sağolsun reyyanim mekanı cennet olsun
Selam dostlarim nasilsiniz
Mehfam basiniz sag olsun mekani cennet olsun yakininizin canim cok kotu bi durum gercekten Allah olumun de hayirlisini versin
Mehfam başın sağ olsun canım.
Başınız sağolsun.
Sağolun hepiniz. Rabbim korusun herkesi

Sagol canim insallah coook uzun bir aradan sonra kahvaltya misafirim olacak

Sen nelerle mesglsn napiyosn hic bahsetmiyosun hee eskiden gece makarna yerdin onu da anlatmiyosn artk kk disinda ne yapar bu merve
İnanır mısın hiç bir şey işsizim ben.

Nasil hiccc hic yapilirmi hiccc aa
Kendinden spoiler vermemek icin anlatmiyisn dmii cakaaal
Aşkolsun şurada tc den başlar ev adresinden çıkarım. Hiç öyle gizemli kızı oynamam.
Çalışmıyorum ben hakikaten işsizim. Memleketimde yaşamıyorum arkadaşım filan da yok sayılır. Evinde kendi halinde yaşayan bi insanım.

Asil sana askolsun kizim dogali bende calismiyorum ama evde de hergun bi sekilde calisiyoruz biseyler yapiyoruz kuzu yaaa hicte issiz oldgnu sanmiyorm

Asil sana askolsun kizim dogali bende calismiyorum ama evde de hergun bi sekilde calisiyoruz biseyler yapiyoruz kuzu yaaa hicte issiz oldgnu sanmiyorm
Ay sorma ev girdap ya. Derli toplu iken bile kafamda 5 tane iş oluyo şurayı silsem burayı şöyle yapsam bilmem ne.

Ay sorma ev girdap ya. Derli toplu iken bile kafamda 5 tane iş oluyo şurayı silsem burayı şöyle yapsam bilmem ne.
Eee bide issjzjm diyor yaa
Valla calisirken benim evde bukdr isim olmuyordu evde tek kisi bile olsan o ev kirleniyor tozlaniyor gezindikce giyinip soyundkca banyo kullandkca yemek yapip yedkce vs vs evde olunca da is bitmiyormus gercekten .
Yahut calisirken gozume batmiyor muydu umursamiyormuydum blmiyorum ama evim hep derli toplu temiz kaliyordu hafta icleri

Dolaştıkça saç döküyorum en basitinden. Her gün süpürmem ama ya günah enerji tüketiminin fazlası.

M mehlika nur ya o sondayi bazi hastaneler hic takmiyor bazilari da anesteziden sonra takiyormus bana normal odada takildi sonra ameliyathaneye goturuldm bende cok zor taktrdm ya normal dogm yapamazmisim zaten iyiki zornlu sezaryen olmsum
Bana her ikisi oğlumda da takıldı, kısımda normal doğumdan sezeryana döndüğü için mi bilmem takılmadı,
İkisinde de anesteziden önce takıldı ve çok berbat bir şey

Dolaştıkça saç döküyorum en basitinden. Her gün süpürmem ama ya günah enerji tüketiminin fazlası.
Tabiki cnm sac sorunu bende de var napsam dokulmeyi engelleyemedim hergn bende supurmuyorum haftada 2 yada 3 1 inde de silerim okdr yeter yahu zaten normal duzende de dokulen bisey vs olursa o anda temizleniyor hersey kararnda iyidir

Tabiki cnm sac sorunu bende de var napsam dokulmeyi engelleyemedim hergn bende supurmuyorum haftada 2 yada 3 1 inde de silerim okdr yeter yahu zaten normal duzende de dokulen bisey vs olursa o anda temizleniyor hersey kararnda iyidir
Ben de öyle düşünüyorum.

Çalışırken gün aşırı süpürüyordum,şimdi her gün süpürüyorum, 4 günde bir siliyordum,bu ara tüm pencereler açık olduğu için toz oluyor, bir kaç gündür ben süpürüp kızıma sildiriyorum, yarım yamalak yapıyor ama ona hem spor hem staj olsun, yapa yapa öğrensin diye

Offf bunu okuyanlar ne dedikodu döndürecek senin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…