Mizahşörler Çıkmazı

Çok sıcak.sicakta mutlu olamıyorum eşimde aksine sıcağı güneşi denizi sever ayak uydurmak zorundayim.cunku herkes bu sezon deniz güneşci.bi ben ayrık otu gibi cikiyorum aralarından sen nasilsin

Çok sıcak.sicakta mutlu olamıyorum eşimde aksine sıcağı güneşi denizi sever ayak uydurmak zorundayim.cunku herkes bu sezon deniz güneşci.bi ben ayrık otu gibi cikiyorum aralarından sen nasilsin
Ben de bahar insanıyım, sevmiyorum çok sıcağı, güneşi.
Bu gün çok tatsızım zorunlum gözlerim patlak patlak. İçim dolmuş ağladım biraz gece. Sabah da o yüzden başım gözüm leş gibi uyandım

iyiyiz kuzu sen nasılsın?
Bugün çok sakindi burası, bana mı öyle geldi?
ben de iyiyiim cancancım :) yazdıklarını okuyorum hızlı hızlı geçsem dee Allah kolaylık versiin :)
Ben aktif olamıyorum pek sınav yaklaştığı içinn ama kızlar da banlanmış yaa ondan böyle oldu :S

ama profilin kapaliydi sana şarkı yollayamadim zeytinom

hoşgeldin gitme bi daha:)

Güünaydııın canımlarrr :)

Mehfam başınız sağolsuun

olive_bluto hoşgeldiin kuzucuk neyden ban gelmiş kii birşey dememişsin de :S
Mehfam başın sağolsun

Canım bir derdim varda birine aklınızı peynir ekmekle mi yediniz demiştim. Belli ki o yüzden. Başka şikayetlik bir şey yazmadım çünkü hiç bir yere.

Mehfam başın sağolsun

Canım bir derdim varda birine aklınızı peynir ekmekle mi yediniz demiştim. Belli ki o yüzden. Başka şikayetlik bir şey yazmadım çünkü hiç bir yere.
gün geçmiyor kii değişik şikayetler olmasındııı :S neysekii az sürmüş olivem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…