olive_bluto hoşgeldin beybi
Olmuş reyyank a ?Selam dostlarim nasilsiniz
Mehfam basiniz sag olsun mekani cennet olsun yakininizin canim cok kotu bi durum gercekten Allah olumun de hayirlisini versin
Çok sıcak.sicakta mutlu olamıyorumGünaydınn . Sebebini bile anlayamadım ama tez çıktım :)) dün gördüm hepinizin benim için yazdıklarını hemen farketmişsinizzSizi çok seviyorumm
Gülnihal de hemen gelir inşallah.
Nasılsınız?
Aa geçmişin tamamını okumadımNe
Olmuş reyyank a ?
Ben de bahar insanıyım, sevmiyorum çok sıcağı, güneşi.Çok sıcak.sicakta mutlu olamıyorumeşimde aksine sıcağı güneşi denizi sever ayak uydurmak zorundayim.cunku herkes bu sezon deniz güneşci.bi ben ayrık otu gibi cikiyorum aralarından sen nasilsin
ben de iyiyiim cancancım :) yazdıklarını okuyorum hızlı hızlı geçsem dee Allah kolaylık versiin :)iyiyiz kuzu sen nasılsın?
Bugün çok sakindi burası, bana mı öyle geldi?
Kocami ise ugurladim geri yattim kiz
Cok sevdkleri birisini virusten kaybetmislerNe
Olmuş reyyank a ?
Kocami ise ugurladim geri yattim kiz
Günaydınn . Sebebini bile anlayamadım ama tez çıktım :)) dün gördüm hepinizin benim için yazdıklarını hemen farketmişsinizzSizi çok seviyorumm
Gülnihal de hemen gelir inşallah.
Nasılsınız?
Güünaydııın canımlarrr :)
Mehfam başınız sağolsuun
olive_bluto hoşgeldiin kuzucuk neyden ban gelmiş kii birşey dememişsin de :S
Burdayım canım bildirimini görmemişim yeni gördüm burayı okurken.Judy_K beybi napiyorsun nerdesin
ama profilin kapaliydi sana şarkı yollayamadim zeytinom
hoşgeldingitme bi daha:)
gün geçmiyor kii değişik şikayetler olmasındııı :S neysekii az sürmüş olivem :)Mehfam başın sağolsun
Canım bir derdim varda birine aklınızı peynir ekmekle mi yediniz demiştim. Belli ki o yüzden. Başka şikayetlik bir şey yazmadım çünkü hiç bir yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?