- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
iyiyiim samdanım sen nasılsıın :) oğluş napıyoo :)
Evet canım :) Baya alışmışım ya girememek rahatsız etti düngün geçmiyor kii değişik şikayetler olmasındııı :S neysekii az sürmüş olivem :)
iyiyiim samdanım sen nasılsıın :) oğluş napıyoo :)
Evet canım :) Baya alışmışım ya girememek rahatsız etti dün
Hoşgeldin zeytinim. Niye gittiydin? Çabuk çıkman normal ban geçmişin yokGünaydınn . Sebebini bile anlayamadım ama tez çıktım :)) dün gördüm hepinizin benim için yazdıklarını hemen farketmişsinizzSizi çok seviyorumm
Gülnihal de hemen gelir inşallah.
Nasılsınız?
Hoşbuldum Judym bdvdan gittim muhtemelen :) "kural ihlali" demişler.Hoşgeldin zeytinim. Niye gittiydin? Çabuk çıkman normal ban geçmişin yok
A aaa Tarkan söylemiş mi bunuubizi bırakma valla bizde alismisiz yokluğun hemen anlaşılıyo zeytinom
Canım mesaj bölümüne neyden gittiğini bırakmışlardır bi bak. Orda tıklıyorsun konunun üstüne, açıyor şikayet olan yorumuHoşbuldum Judym bdvdan gittim muhtemelen :) "kural ihlali" demişler.
Evet canımm ❤ ilk banımı yedim ☹
Yok Judym bırakmamıslarCanım mesaj bölümüne neyden gittiğini bırakmışlardır bi bak. Orda tıklıyorsun konunun üstüne, açıyor şikayet olan yorumu
Ben de bahar insanıyım, sevmiyorum çok sıcağı, güneşi.
Bu gün çok tatsızım zorunlum gözlerim patlak patlak. İçim dolmuş ağladım biraz gece. Sabah da o yüzden başım gözüm leş gibi uyandım
A aaa Tarkan söylemiş mi bunuuCanımsın şamdanımm
Hiç tat kaçırmayayım zorunlumm ❤❤ Canımsın. Allah razı olsun ama zaten gurbetteyim ya ben bi de coronadan hepten yalnızlaştım. Bu soru bal gibi geldi ❤Anlatmak istermiydin
Bu adam ne söylese güzel söylüyor zaten şamdanımevet çok güzel söylemiş hem desürekli bunu dinliyorum bu aralar
mesaj atmadılar mı?Günaydınn . Sebebini bile anlayamadım ama tez çıktım :)) dün gördüm hepinizin benim için yazdıklarını hemen farketmişsinizzSizi çok seviyorumm
Gülnihal de hemen gelir inşallah.
Nasılsınız?
Mune ye mesaj at o sana gönderir nedeniniDün bir uyarı geldi Calcim kural ihlali yarın 6 ya kadar girmeniz yasaklandı gibi bi uyarı. Şimdi mesaj kutuma bakıyorum mesaj yok
Yazayım bakalım :)Mune ye mesaj at o sana gönderir nedenini
Canım muhtemelen o dediğin yorumdandır. Peynir ekmek konusuYok Judym bırakmamıslarO zaman hiç ban yemedi ortamlarda çömez diyorlar diye banlamışlardır
Sağol cnmMehfam başın sağolsun
Canım bir derdim varda birine aklınızı peynir ekmekle mi yediniz demiştim. Belli ki o yüzden. Başka şikayetlik bir şey yazmadım çünkü hiç bir yere.
Ben onunla hiç yuzlesemiyorum ya okumuyorum o mesajları hiç. Geçen yanlışlıkla okudumCanım mesaj bölümüne neyden gittiğini bırakmışlardır bi bak. Orda tıklıyorsun konunun üstüne, açıyor şikayet olan yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?