Mizahşörler Çıkmazı

iyiyiz kuzum sen nasılsın

HayatSevinceGuzel canm nasılsın nasıl gidiyotr

Amann Baloncukum hiç tat kaçırmayayım şimdi. İyi ki varsınız ama. Dün banlı olmayıp girebilsem belki bu kadar ağlamazdım, kafam dağılırdı
olurmu öyle şey... bende bir ara öyleydim burdaki kızlar anlat dinleriz dediler.. öyle öyle dost olduk
iyiki burayı tanıdım Elhan abla sayesinde
anlatmak istrsen dinleriz.. ve yapacbileceğimz birşey olursa söylemen yetter

Amann Baloncukum hiç tat kaçırmayayım şimdi. İyi ki varsınız ama. Dün banlı olmayıp girebilsem belki bu kadar ağlamazdım, kafam dağılırdı
Bebeğim hoş geldin....dertler kalıcı değil. Fanı olan bir şey için üzülmeye değmez. tanıdığım kadarıyla seviyorum seni...yanındayız baloncukumun dediği gibi.

Eşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.

Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın

kıyamam sana... her evlilikte olur öyle şeyler..
kv konusunda ben çok çektim burdaki kızlar biliyor malesef..
hani ben bazen aileleri anlamıyorum... iki kişi evlendikten sonra neden böyle yaparlar..
misafirlerin önünde tartışmanız pek hoş olmamış ama gönlünü alır belki ?

Bebeğim hoş geldin....dertler kalıcı değil. Fanı olan bir şey için üzülmeye değmez. tanıdığım kadarıyla seviyorum seni...yanındayız baloncukumun dediği gibi.
Canım Elhan ablam. Ben de seni çok seviyorum. Kalıcı değil tabii ama yorucu Ne yaparsan yap yaranamıyorsun bazen eşin bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…