- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Canım muhtemelen o dediğin yorumdandır. Peynir ekmek konusu
iyiyiz kuzum sen nasılsınGünaydınn . Sebebini bile anlayamadım ama tez çıktım :)) dün gördüm hepinizin benim için yazdıklarını hemen farketmişsinizzSizi çok seviyorumm
Gülnihal de hemen gelir inşallah.
Nasılsınız?
Sana da geçmiş olsun cnm. İnsan artık korkuyor bişey yazmayaAma Judym kocası da rüyasında kadının üstüne kuma getirip 8 çocuğu olduğunu görmeseymiş
Bu gün aynı böyleyim
nedenBu gün aynı böyleyim
Eki Görüntüle 2665900
Sağol canımm ❤Sana da geçmiş olsun cnm. İnsan artık korkuyor bişey yazmaya
Bu gün aynı böyleyim
Eki Görüntüle 2665900
hayırdır inş ne olduDolmuşum baya dün gece yarılırcasına ağladım sabaha başım bizim halayın davulu gibi uyandım
Amann Baloncukum hiç tat kaçırmayayım şimdi. İyi ki varsınız ama. Dün banlı olmayıp girebilsem belki bu kadar ağlamazdım, kafam dağılırdıhayırdır inş ne oldu
olurmu öyle şey... bende bir ara öyleydim burdaki kızlar anlat dinleriz dediler.. öyle öyle dost oldukAmann Baloncukum hiç tat kaçırmayayım şimdi. İyi ki varsınız ama. Dün banlı olmayıp girebilsem belki bu kadar ağlamazdım, kafam dağılırdı
Ona benimde ihtiyacım var. İşte çocuk uyanır diye yapamıyorumDolmuşum baya dün gece yarılırcasına ağladım sabaha başım bizim halayın davulu gibi uyandım
geldi yine benimki
calciferimOna benimde ihtiyacım var. İşte çocuk uyanır diye yapamıyorum
Bebeğim hoş geldin....dertler kalıcı değil. Fanı olan bir şey için üzülmeye değmez.Amann Baloncukum hiç tat kaçırmayayım şimdi. İyi ki varsınız ama. Dün banlı olmayıp girebilsem belki bu kadar ağlamazdım, kafam dağılırdı
olurmu öyle şey... bende bir ara öyleydim burdaki kızlar anlat dinleriz dediler.. öyle öyle dost olduk
iyiki burayı tanıdımElhan abla sayesinde
anlatmak istrsen dinleriz.. ve yapacbileceğimz birşey olursa söylemen yetter
calciferimsana ne oldu
ayyybende ağlıyım madem
kıyamam sana... her evlilikte olur öyle şeyler..Eşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.
Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Canım Elhan ablam. Ben de seni çok seviyorum. Kalıcı değil tabii ama yorucuBebeğim hoş geldin....dertler kalıcı değil. Fanı olan bir şey için üzülmeye değmez.tanıdığım kadarıyla seviyorum seni...yanındayız baloncukumun dediği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?