Mizahşörler Çıkmazı

İşte gücü yeten yetene geçiriyor böyle çok haklısın. Yapsan da kötüsün yapmasan da diye aslında görüşmeyeceksin de işte ah..
biz uzun uzun filört etmedik ama 2. senemizde evlendik.. 3. senemizde kavga çıkmaya başladı ilk defa..
bir kere bile tartıştığımı hatırlmam
sonra hayatımdan çıkardım dayanamadm
Bana da dedi dün bu kadar şikayetçiysen öZgürsün görüşmeyebilirsin. Tamam mı desem blöfünü bi yutsa
İkizlerim ben uçlarda yaşıyorum. Bu aralar duygusal dalgalanmalar içindeyim bir gün iyiysem akşamına kötüyüm
Calcimm çok gülen çok ağlar derler kuzum ama sen gül hep ağlamaya bi sebebin yoksa neşemizsin sen bizim

bence bir süre ciddiyetini koru enişte anlasın üzüldüğünü kırıldığını
ama ciddiyet derken öyle küsme trip atma felan değil

Pöfff eşinin ağzına kürekle vurasım geldi Malesef olivem erkekler bu zihniyette. Diyorum ya denge kurmak çok önemli.olaylara anne eş olarak değil objektif olarak bakabilse sorun olmayacak.
Bir de misafir yanındaki tavrına çok kızdım. Ne olursa olsun kimsenin yanında seni rencide etmemeli.

Aynen ya uzun uzun flört ettik bi de biz böyle bişey yoktu
Neden anneci oluyorlar biliyor musun? senin ailene verdiğin değeri görünce kıskanıyorlar. Bu kıskançlıktan dolayı dengeyi kuramıyorlar ve iş bu boyuta geliyor malesef

bence bir süre ciddiyetini koru enişte anlasın üzüldüğünü kırıldığını
ama ciddiyet derken öyle küsme trip atma felan değil
Güldürüyor beni ciddi kalamıyorum normalde ama bu kadar ağlamanın üstüne gülemem tabii
Ayy benim de öyle. Yokk biri anama bir şey mi dedi modu açılınca kimin yanında olduğumuzun önemi yok.

Canım çok üzüldüm bu duruma. Kavga edebilirsiniz her evde olur çok normaldir. Ama başkasının yanında kavga etmeyi huy edinmiş bu çok kötü bişey sakinlediğinizde barıştığınızda sakin sakin anlat ne kadar kızsan da başkasının yanında benle tartışma diye. Bide babanın yanında yapmışlığı da var
Benim eşim bi kaç kez annesinin yanında azcık sesini yükseltti ben çok kötü oldum. Kızgınlık kırgınlık geçtikten sonra dedim benle istediğin kadar tartışabilirsin ama 3. kişinin bunu duymaması lazım. Anladı sonra beni. Yapmadı hiç.
İnşallah bu durumu atlatırsınız ki atlatılmayacak gibi değil, ama mutlaka konuş sonra onla. Bide üzme kendini tatlı şey

Çok birikmişim var Judym ya. Bizim sorunlarımız çoğu zaman ikimiz kaynaklı olmadı . Yani tabi kavganın sorumlusu eşim ve beniz ama kavga konumuz genelde hep aile.
Ohoo kaç kez konuştum Judym...Daha da konuşmam. Konuşup halledebilsem affederdim de belki ama affetmeyeceğim ilk defa susup ağladım böyle çook uzun zamandır. Çünkü konuşmak kar etmiyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…