- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
İşte gücü yeten yetene geçiriyor böyle çok haklısın. Yapsan da kötüsün yapmasan da diye aslında görüşmeyeceksin de işte ah..İşte bu yüzden cnm. Diğer kardeşten acı yaşıyorsa annesi ve istediği gibi davranış anlamıyorsa eşin de sana yükleniyor.
Sen ne yaparsan yap ne kadar hassas olursan ol hiç oluyor onun için. Veya en ufak Bi lafında annesini korumaya geçiyor.
Benim büyük eltimde öyle. İstediği zaman gelir k. Valideye belki ayda bir bakarsın haftada 1.alt katta oturuyor.
Eşini kıskanır bizlerden. Hatta annesinden bile. Çok çektirmiş zamanında. Şimdi çekinirler ondan laf edemezler.
Ama k. Validə sürekli gelmiyor diye acınır eşime.. Eşim de böyle olunca bana yüklenir hep. Halbuki benden çok kimse çabalamaz annesigile.
Ama onların sinirini benden alır eşim.
Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Kaç kez patladım ama değişmedi.
Senin de o hesap işte. Bizi kestiriyorlar gözlerine.
Bana da dedi dün bu kadar şikayetçiysen öZgürsün görüşmeyebilirsin. Tamam mı desem blöfünü bi yutsabiz uzun uzun filört etmedik ama 2. senemizde evlendik.. 3. senemizde kavga çıkmaya başladı ilk defa..
bir kere bile tartıştığımı hatırlmam
sonra hayatımdan çıkardım dayanamadm
Calcimm çok gülen çok ağlar derler kuzum ama sen gül hep ağlamaya bi sebebin yoksaİkizlerim ben uçlarda yaşıyorum. Bu aralar duygusal dalgalanmalar içindeyimbir gün iyiysem akşamına kötüyüm
bence bir süre ciddiyetini koru enişte anlasın üzüldüğünü kırıldığınıİşte gücü yeten yetene geçiriyor böyle çok haklısın. Yapsan da kötüsün yapmasan da diye aslında görüşmeyeceksin de işte ah..
Bana da dedi dün bu kadar şikayetçiysen öZgürsün görüşmeyebilirsin. Tamam mı desem blöfünü bi yutsa
Calcimm çok gülen çok ağlar derler kuzum ama sen gül hep ağlamaya bi sebebin yoksaneşemizsin sen bizim
Noldu cnm. Senin neyin var, kim üzdüİkizlerim ben uçlarda yaşıyorum. Bu aralar duygusal dalgalanmalar içindeyimbir gün iyiysem akşamına kötüyüm
Pöfff eşinin ağzına kürekle vurasım geldiEşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.
Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın
İyidir migicik :)naber calcik :)
Ben hep okuyup sinir geçiriyorum ne var ki bunda diyeBen onunla hiç yuzlesemiyorum ya okumuyorum o mesajları hiç. Geçen yanlışlıkla okudumbanlanma mesajimi
Ayy aç aç ağlamıyım bari bi parça ekmek yiyim sinir vurdu mideme töbe estafurullahelbet... insan düşe kalka öğreniyor kalk.. lavaboya git yüzünü yıka rahatlat kendini :)
Sen bi özele gelseneAma Judym kocası da rüyasında kadının üstüne kuma getirip 8 çocuğu olduğunu görmeseymiş
Neden anneci oluyorlar biliyor musun? senin ailene verdiğin değeri görünce kıskanıyorlar. Bu kıskançlıktan dolayı dengeyi kuramıyorlar ve iş bu boyuta geliyor malesefAynen ya uzun uzun flört ettik bi de biz böyle bişey yoktu
Bilmiyorum. Ruhum daralıyor. Sanırım pandemi süreci beni çok yorduNoldu cnm. Senin neyin var, kim üzdü ☹
Güldürüyor beni ciddi kalamıyorum normalde ama bu kadar ağlamanın üstüne gülemem tabiibence bir süre ciddiyetini koru enişte anlasın üzüldüğünü kırıldığını
ama ciddiyet derken öyle küsme trip atma felan değil
Ayy benim de öyle. Yokk biri anama bir şey mi dedi modu açılınca kimin yanında olduğumuzun önemi yok.Pöfff eşinin ağzına kürekle vurasım geldiMalesef olivem erkekler bu zihniyette. Diyorum ya denge kurmak çok önemli.olaylara anne eş olarak değil objektif olarak bakabilse sorun olmayacak.
Bir de misafir yanındaki tavrına çok kızdım. Ne olursa olsun kimsenin yanında seni rencide etmemeli.
Pekiiiy :))Sen bi özele gelsene
Hadi ya hiç böyle düşünmemiştimNeden anneci oluyorlar biliyor musun? senin ailene verdiğin değeri görünce kıskanıyorlar. Bu kıskançlıktan dolayı dengeyi kuramıyorlar ve iş bu boyuta geliyor malesef
Allah ferahlık versin. Bide vaka sayıları ölüler insanda hiç psikoloji kalmıyorBilmiyorum. Ruhum daralıyor. Sanırım pandemi süreci beni çok yordu
Allah razı olsun canımAllah ferahlık versin. Bide vaka sayıları ölüler insanda hiç psikoloji kalmıyor ☹
Ben sürekli atiliyorum a desem ananı ... Diyecekti kesin diye yargilaniyorumHayatımda ilk defa disiplin cezası aldım :)) Naptığımı tam olarak bileydim keşke bi daha gitmezdim :)
İyiyim şükür misafirlerin gitti miBurdayım canım bildirimini görmemişim yeni gördüm burayı okurken.
İyiyim canım sen nasılsın napıyorsun?
Canım çok üzüldüm bu duruma. Kavga edebilirsiniz her evde olur çok normaldir. Ama başkasının yanında kavga etmeyi huy edinmiş bu çok kötü bişeyEşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.
Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Allah seni zorunlumBen sürekli atiliyorum a desem ananı ... Diyecekti kesin diye yargilaniyorum
Çok birikmişim var Judym ya. Bizim sorunlarımız çoğu zaman ikimiz kaynaklı olmadı . Yani tabi kavganın sorumlusu eşim ve beniz ama kavga konumuz genelde hep aile.Canım çok üzüldüm bu duruma. Kavga edebilirsiniz her evde olur çok normaldir. Ama başkasının yanında kavga etmeyi huy edinmiş bu çok kötü bişeysakinlediğinizde barıştığınızda sakin sakin anlat ne kadar kızsan da başkasının yanında benle tartışma diye. Bide babanın yanında yapmışlığı da var
Benim eşim bi kaç kez annesinin yanında azcık sesini yükseltti ben çok kötü oldum. Kızgınlık kırgınlık geçtikten sonra dedim benle istediğin kadar tartışabilirsin ama 3. kişinin bunu duymaması lazım. Anladı sonra beni. Yapmadı hiç.
İnşallah bu durumu atlatırsınız ki atlatılmayacak gibi değil, ama mutlaka konuş sonra onla. Bide üzme kendini tatlı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?