Yaaa kıyamam sana. Sende kendimi gördüm şuan. Dua edeceğim sanaÇok birikmişim var Judym ya. Bizim sorunlarımız çoğu zaman ikimiz kaynaklı olmadı . Yani tabi kavganın sorumlusu eşim ve beniz ama kavga konumuz genelde hep aile.
Ohoo kaç kez konuştum Judym...Daha da konuşmam. Konuşup halledebilsem affederdim de belki ama affetmeyeceğim ilk defa susup ağladım böyle çook uzun zamandır. Çünkü konuşmak kar etmiyor bu konuda
Canım güzel yürekli Reyyanımm. Allah razı olsun. Güzel gönlüne göre versinYaaa kıyamam sana. Sende kendimi gördüm şuan. Dua edeceğim sana
Bizim de imtihanımız bu galiba kuzum. Bizdə hep ailesi yüzünden kötü olduk eşimle.Canım güzel yürekli Reyyanımm. Allah razı olsun. Güzel gönlüne göre versin
Evet canım tam olarak hissettiğim şey "kıymetim bilinmiyor, yaptıklarımın hiç bir değeri yok."Bizim de imtihanımız bu galiba kuzum. Bizdə hep ailesi yüzünden kötü olduk eşimle.
Malesef bu daha çok acıtıyor içini insanın. Emeklerin hiç oluyor Bi dakikada.
Çok iyi anlıyorum ve sana hep özel dua edecem. Yüreğine güç versin Rabbim. Kıymetini bilsin eşin diyeEvet canım tam olarak hissettiğim şey "kıymetim bilinmiyor, yaptıklarımın hiç bir değeri yok."
Ohoo çoktann sakiniz şükürİyiyim şükür misafirlerin gitti mi
Benimki de annesine düşkündür benim söylediğim iyi niyetli şeyleri bile tersinden anlar kavga çıkarırdı. Zamanla ben mi artık yorum yapmamaya başladım yoksa o mu kötü niyetle demediğimi anladı da olmuyor artık.Çok birikmişim var Judym ya. Bizim sorunlarımız çoğu zaman ikimiz kaynaklı olmadı . Yani tabi kavganın sorumlusu eşim ve beniz ama kavga konumuz genelde hep aile.
Ohoo kaç kez konuştum Judym...Daha da konuşmam. Konuşup halledebilsem affederdim de belki ama affetmeyeceğim ilk defa susup ağladım böyle çook uzun zamandır. Çünkü konuşmak kar etmiyor bu konuda
Ben hep özlüyorum sizi bu araEvet canım :) Baya alışmışım ya girememek rahatsız etti dün
Babanneyi yorsun biraz yaaoğlum napsin kuduruyo
odaya götürüyorum oynuyo oynuyo oynuyo sonra uyuyo:) onbiri geciyodu uyuduğunda
sen naptın nurum nasıl gidiyo ders hayat
Yaa canım olivemHiç tat kaçırmayayım zorunlumm ❤❤ Canımsın. Allah razı olsun ama zaten gurbetteyim ya ben bi de coronadan hepten yalnızlaştım. Bu soru bal gibi geldi ❤
Hep bi koşturma kzuum
Bazen ben deyaaa kıyamam
bu aralar hepimiz ağlamaklıyız demek ki
31 ağustosta kuzumBen hep özlüyorum sizi bu ara
Babanneyi yorsun biraz yaa
Çok yoğun bu ara samdanım teyzemler dayımlar filan hep geldi, ev çarşamba pazarı
Yaa canım olivem ❤ ben de en çok başkalarının yanında böyle konular çıkmasında eşine kızdım ve seni üzdüğü içinbabanın yanında olduğundan da bahsetmiştin daha önce. Konuşunca da anlamıyormuş. Ama anne konusunda niye bunlar aslan kesiliyor valla çok kızıyorum. Sen üzülme, eşine de belli et bence ama sakin sakin, tartışmayın ❤
Hep bi koşturma kzuumsen nasıısın eşin imzalamadı mı sözleşmeyi
Bazen ben de
Bilemiyorum kii ya baloncukum, tabi inşallah atanır ama baya bi risk sanki, dua edicem sizin için31 ağustosta kuzum
imzalamayacak risk alacak
umarım atanır
saol kuzum inşallahBilemiyorum kii ya baloncukum, tabi inşallah atanır ama baya bi risk sanki, dua edicem sizin için❤❤
Canım benim
Yani ama işte ne kadar dinlemiş olabilirim ki..Biraz kafa dinlemiş oldun olsun geldin hosgeldin canım.Bende şükür iyiyim canım benim
Aaa ben sizi ilk defa gördüm burda. Siz yokken geldim burayaCanım benim ❤❤ İyiki varsınız❤
HosgelmişsinAaa ben sizi ilk defa gördüm burda. Siz yokken geldim buraya
İyiiki açmışsınız. Gerçekten insanı motive eden biraz da olsa sıkıntılarından uzaklaştıran Bi yer burası. Güzel arkadaşlıklarımız oldu.Hosgelmişsin ❤ Ben bi ara kayboldum şifremi unuttum da sonra da biraz ara vereyim dedim en sonunda dayanamadım geldim ❤ Topiği açtım ama benden çok siz bakıyorsunuz konuşuyorsunuz Buda beni çok mutlu ediyo❤
Aynen öyle canım ağlamasam çatlardım kesin.Benimki de annesine düşkündür benim söylediğim iyi niyetli şeyleri bile tersinden anlar kavga çıkarırdı. Zamanla ben mi artık yorum yapmamaya başladım yoksa o mu kötü niyetle demediğimi anladı da olmuyor artık.
Bence hiçbir şekilde annesi konusunda yorum yapma artık huyunu biliyorsun hemen saldırıya geçiyor kötü bişey demesen bile.o yüzden boşver canımcım.
Ağlaman iyi olmuş içini dökmüşsün birikip kalınca kötü oluyor canım
Oyy, Nurumm tamam kuzum tartışmam. Taartışacak halim de kalmadı zatenBen hep özlüyorum sizi bu ara
Babanneyi yorsun biraz yaa
Çok yoğun bu ara samdanım teyzemler dayımlar filan hep geldi, ev çarşamba pazarı
Yaa canım olivemben de en çok başkalarının yanında böyle konular çıkmasında eşine kızdım ve seni üzdüğü için babanın yanında olduğundan da bahsetmiştin daha önce. Konuşunca da anlamıyormuş. Ama anne konusunda niye bunlar aslan kesiliyor valla çok kızıyorum. Sen üzülme, eşine de belli et bence ama sakin sakin, tartışmayın
Hep bi koşturma kzuumsen nasıısın eşin imzalamadı mı sözleşmeyi
Bazen ben de
A aa sonradan imzalama şansı var mı peki baloncukum31 ağustosta kuzum
imzalamayacak risk alacak
umarım atanır
Bakın size ne dicem
Kedimi kızım diye seviyordum çünkü öyle biliyordum. Senin bebeklerin mi olacak diye konuşuyordum. Meğer erkekmiş
yaaaBakın size ne dicem
Kedimi kızım diye seviyordum çünkü öyle biliyordum. Senin bebeklerin mi olacak diye konuşuyordum. Meğer erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?