Mizahşörler Çıkmazı

Yaaa kıyamam sana. Sende kendimi gördüm şuan. Dua edeceğim sana

Bizim de imtihanımız bu galiba kuzum. Bizdə hep ailesi yüzünden kötü olduk eşimle.
Malesef bu daha çok acıtıyor içini insanın. Emeklerin hiç oluyor Bi dakikada.
Evet canım tam olarak hissettiğim şey "kıymetim bilinmiyor, yaptıklarımın hiç bir değeri yok."

Benimki de annesine düşkündür benim söylediğim iyi niyetli şeyleri bile tersinden anlar kavga çıkarırdı. Zamanla ben mi artık yorum yapmamaya başladım yoksa o mu kötü niyetle demediğimi anladı da olmuyor artık.
Bence hiçbir şekilde annesi konusunda yorum yapma artık huyunu biliyorsun hemen saldırıya geçiyor kötü bişey demesen bile.o yüzden boşver canımcım.
Ağlaman iyi olmuş içini dökmüşsün birikip kalınca kötü oluyor canım

Evet canım :) Baya alışmışım ya girememek rahatsız etti dün
Ben hep özlüyorum sizi bu ara
oğlum napsin kuduruyo

odaya götürüyorum oynuyo oynuyo oynuyo sonra uyuyo:) onbiri geciyodu uyuduğunda
sen naptın nurum nasıl gidiyo ders hayat
Babanneyi yorsun biraz yaa
Çok yoğun bu ara samdanım teyzemler dayımlar filan hep geldi, ev çarşamba pazarı
Hiç tat kaçırmayayım zorunlumm ❤❤ Canımsın. Allah razı olsun ama zaten gurbetteyim ya ben bi de coronadan hepten yalnızlaştım. Bu soru bal gibi geldi ❤
Yaa canım olivem ben de en çok başkalarının yanında böyle konular çıkmasında eşine kızdım ve seni üzdüğü için babanın yanında olduğundan da bahsetmiştin daha önce. Konuşunca da anlamıyormuş. Ama anne konusunda niye bunlar aslan kesiliyor valla çok kızıyorum. Sen üzülme, eşine de belli et bence ama sakin sakin, tartışmayın
iyiyiz kuzum sen nasılsın

HayatSevinceGuzel canm nasılsın nasıl gidiyotr
Hep bi koşturma kzuum sen nasıısın eşin imzalamadı mı sözleşmeyi
yaaa kıyamam
bu aralar hepimiz ağlamaklıyız demek ki
Bazen ben de

31 ağustosta kuzum
imzalamayacak risk alacak
umarım atanır

Aaa ben sizi ilk defa gördüm burda. Siz yokken geldim buraya
Hosgelmişsin Ben bi ara kayboldum şifremi unuttum da sonra da biraz ara vereyim dedim en sonunda dayanamadım geldim Topiği açtım ama benden çok siz bakıyorsunuz konuşuyorsunuz Buda beni çok mutlu ediyo

İyiiki açmışsınız. Gerçekten insanı motive eden biraz da olsa sıkıntılarından uzaklaştıran Bi yer burası. Güzel arkadaşlıklarımız oldu.
Çok sevdim burayı.
Ama sizde hep gelin

Aynen öyle canım ağlamasam çatlardım kesin.
Oyy, Nurumm tamam kuzum tartışmam. Taartışacak halim de kalmadı zaten
31 ağustosta kuzum
imzalamayacak risk alacak
umarım atanır
A aa sonradan imzalama şansı var mı peki baloncukum
Bakın size ne dicem
Kedimi kızım diye seviyordum çünkü öyle biliyordum. Senin bebeklerin mi olacak diye konuşuyordum. Meğer erkekmiş
Evde değil mi canım kedin? Hiç görmemiş miydin sahiden erkek olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…