Mizahşörler Çıkmazı

malesef balım yok ya atanacak yada bir süre işsiz kalacak
bakalım

malesef balım yok ya atanacak yada bir süre işsiz kalacak
bakalım
Nasıl bir iş ki kuzum bu? Üstleriyle konuşsa imzalasa ama atanırsa sözleşme hiç imzalanmamış gibi davransalar mesela İş bulmak çok zor şu an çünkü insallh atanır.

Evde cnm. Ev kedisi.
cnm ben abime güvendim o da dişi dedi verdi. Ama annem bildi erkek olduğunu. Sonra arkadaşın erkek kedisi olunca ona foto attım o da teyit etti baba olacak dedi

Nasıl bir iş ki kuzum bu? Üstleriyle konuşsa imzalasa ama atanırsa sözleşme hiç imzalanmamış gibi davransalar mesela İş bulmak çok zor şu an çünkü insallh atanır.
herkes kendi ekmeğini yer kuzum
kendi atanacam diyor ısrarla..
umarım haklı çıkar
tüp bebek öncesi bizim içinde cok iyi olur

Evde cnm. Ev kedisi.
cnm ben abime güvendim o da dişi dedi verdi. Ama annem bildi erkek olduğunu. Sonra arkadaşın erkek kedisi olunca ona foto attım o da teyit etti baba olacak dedi
Hahahah kedilerin cinsiyeti o kadar belli belirsiz mi anlaşılıyormuş canım Nasıl hissediyorsun? Ultrasonda kız görüp her şeyi pembe alıp erkek benek doğuran anneler gibi mi?
herkes kendi ekmeğini yer kuzum
kendi atanacam diyor ısrarla..
umarım haklı çıkar
tüp bebek öncesi bizim içinde cok iyi olur
Ay hadi Allahım yüzünüze baksın baloncukummm

sen daha iyimisin olivem

Judy_K kuzum nasılsın

Ben eşimle kavga ettiğimde saçma yere kavga etmiştim aslında .geceye gidecekti ama arkadaşları bizde olduğu için tüm gece oyun oynadılar .
Bende dellendim akşam ise gitcen de ne oyun oynaması uyusaydin arkadaşın niye bencillik ediyor bla bla bla duyura duyura yapiyorum.kıyameti kopardım niyeyse.( Gerçi eşime aaa popoyu buyutmussun demişti gelir gelmez kız.ondan kizada ofkeliydim ben çok)
Kız da ay bebek korkuyor filan deyince iyice sinirlenmistim onu da payladim.o gün bugündür kizla da konusmuyoruz bu haftada bebeği doğdu ona gitcez ayy çok utaniyorum

burda da senin eşin utanmasi gereken duruma düşurmus kendini
bazen hatalar ediyoruz onu mazur gör

ancak eşinin senin peşine gelmemesi uzgunlugune yüzeysel olarak iyimisin deyipgecmesi beni biraz gerdi orasına takıldım
sende bence orasına takılmış gibisin

babanlarin yanında da benzerini yapması cooook ayrı kizilmasi gereken bı konu.bunlari oturup konuşmayı denediniz mi

Valla ortamı sakinleştirmek için mi dedi gerçekten küçücük sabiyi korkuttuk mu bilmiyorum ama üzüldüm.

A aa o kız eşinin poposuna mı bakmıııs

Evet ona çok takıldım zorunlum. O üzgün olduğunda ben böyle yapamam çünkü Ama eminim anlam verememiştir ne var da ağlıyor diye düşünmüştür.

Babam çok üzüldü zaten. Ertesi gün annem babam kardeşim ve benden özür diledi kendini affettirdi.

Konuşmayı denedik canım. Annemi savunmuyorum ben diyor anne konusunda. Başkalarının yanında tartışma konusunda da tamam haklısın yapmamalıyız özür dilerim diyor. Anne konusu hariç başkalarının yanında kavga da çıkmıyor gerçekten. Hayy anasına yaa.

Hahahah kedilerin cinsiyeti o kadar belli belirsiz mi anlaşılıyormuş canım Nasıl hissediyorsun? Ultrasonda kız görüp her şeyi pembe alıp erkek benek doğuran anneler gibi mi?
Evet tam olarak böyle oldu..
Ama anlamalıydım erkek olduğunu. Çok oyuncu. Sürekli atlıyor ısırıyor falan
Ama çok da kandırıkçı aynı erkek gibi. Az sonra gelip kendini sevdirmeye çalışıyor. Oyunlar yapıyor falan

eleman izinde biri raporlu bütün işler bende abi var yeni olan da bana yaptırıyor işi de get işine bak diyorum. kendi boş.. gidiyor arkadaşlarla muhabbet sohbet oh yandaN.. hiç gelmemeliydi.. biliyormuş gibi işe karışıyor.

ay valla tükendiğimi hissediyorum.

Hahahah yaa ama çok tatlı
Sakinleştirmek istemiş ama keşke demese imiş. Biraz düşünmeden söylenen Bi cümle olmuş sanki
Valla çok yakın olduğumuzdan benim de bebek istediğimi biliyordu. Yuh artık o kadar da değil bu nasıl bir düşünce yapısı kalbin mi kötü diyeceksiniz belki ama o öyle diyince ben "biz çocuğu korkuttuk, hala kavga ediyoruz, ben bebeği olmayı haketmiyorum ya onun yanında kavga edersek?" Diye düşündüm o an. Kalbim cızz etti.

A aa gezeceğine kendi işini kendisi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…