malesef balım yokAynen öyle canım ağlamasam çatlardım kesin.
Oyy, Nurumm tamam kuzum tartışmam. Taartışacak halim de kalmadı zaten
A aa sonradan imzalama şansı var mı peki baloncukum
Evde değil mi canım kedin? Hiç görmemiş miydin sahiden erkek olduğunu
Nasıl bir iş ki kuzum bu? Üstleriyle konuşsa imzalasa ama atanırsa sözleşme hiç imzalanmamış gibi davransalar meselamalesef balım yokya atanacak yada bir süre işsiz kalacak
bakalım
Evde cnm. Ev kedisi.Aynen öyle canım ağlamasam çatlardım kesin.
Oyy, Nurumm tamam kuzum tartışmam. Taartışacak halim de kalmadı zaten
A aa sonradan imzalama şansı var mı peki baloncukum
Evde değil mi canım kedin? Hiç görmemiş miydin sahiden erkek olduğunu
herkes kendi ekmeğini yer kuzumNasıl bir iş ki kuzum bu? Üstleriyle konuşsa imzalasa ama atanırsa sözleşme hiç imzalanmamış gibi davransalar meselaİş bulmak çok zor şu an çünkü insallh atanır.
Hahahah kedilerin cinsiyeti o kadar belli belirsiz mi anlaşılıyormuş canımEvde cnm. Ev kedisi.
cnm ben abime güvendim o da dişi dedi verdi. Ama annem bildi erkek olduğunu. Sonra arkadaşın erkek kedisi olunca ona foto attımo da teyit etti baba olacak dedi
Ay hadi Allahım yüzünüze baksın baloncukummmherkes kendi ekmeğini yer kuzum
kendi atanacam diyor ısrarla..
umarım haklı çıkar
tüp bebek öncesi bizim içinde cok iyi olur
sen daha iyimisin olivemHahahah kedilerin cinsiyeti o kadar belli belirsiz mi anlaşılıyormuş canımNasıl hissediyorsun? Ultrasonda kız görüp her şeyi pembe alıp erkek benek doğuran anneler gibi mi?
Ay hadi Allahım yüzünüze baksın baloncukummm
Ben eşimle kavga ettiğimde saçma yere kavga etmiştim aslında .geceye gidecekti ama arkadaşları bizde olduğu için tüm gece oyun oynadılar .Eşimle tartıştım Baloncukum. Dün arkadaşlarımız bizdeydi. Kayınvalidesiyle ilgili bir şey anlatıyordu. Gelin kaynana bezinden olurmuş. Eşimin babaannesi çok konuşur, annesi çok konuşur, ben de çok konuşurum dedim. Eşim "Biri anama bir şey mi dedi" moduna girdi tabii hemen. Annem aynı şeyi on kere söyler sen bi şeyi on cümleyle anlatırsın, sen konuşurken benim beyin error veriyor kapanıyor vs dedi. Ben de dayanamadım boş konuşmuyorum en azından dedim. O da benim de boş konuşabildiğimden bahsetti. Ana konusu açıldı ya aldık sazı elimize. Annesi bir kez çantamı izinsiz alıp içine bir şey koymuştu. Ben tepki gösterince de eşim abartıyorsun diye bana bağırmıştı. Dün ya çantamda kondom olsaydı dedim. O da öyle bile olsa abartılacak ne var sanki annem yapmıyor o işi dünyada tek yapan sensin dedi. Saatler sonra da biraz sesi yükseldi anneni savunuyosun diyince. Kız da hamileydi ay bebek korkuyor filan diyince ben hepten bozuldum. Gittiler ben de koyverdim kendimi. En son yine bu ana mevzusu yüzünden babamın yanında benimle kavga etti. Babam çok üzüldü.
Ağladığımı gördü, neyin var dedi şöyle bir sırtıma pıt pıt yaptı. Bir şey yok dedim gitti içeri. Sonra uyumaya gelene kadar baya tv izledi. Ben de ağladım. Sonra yatağa gelip uyuyunca hiç bir şey yok gibi baktım hıçkırık geliyor içeri attım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Yanıma geldi ama sadece "iyi misin?, kendini sıkma ağlayabilirsin derin nefes al" filan dedi sonra yattık yine. Öyle işte. Küçük gibi görünüyor ama hep anası saf, anası iyi, anası öyle yapmıştı çünkü vs. Vs. Doldum artık. Ama vazgeçtim. Düzelmez bu. Nasıl istiyorsa öyle yapsın
Az önce uyuyakaldım canım biraz daha iyiyim ağlamam kesildi en azından :)
her zaman yanındayızAz önce uyuyakaldım canım biraz daha iyiyim ağlamam kesildi en azından :)
Ben eşimle kavga ettiğimde saçma yere kavga etmiştim aslında .geceye gidecekti ama arkadaşları bizde olduğu için tüm gece oyun oynadılar .
Bende dellendim akşam ise gitcen de ne oyun oynaması uyusaydin arkadaşın niye bencillik ediyor bla bla bla duyura duyura yapiyorum.kıyameti kopardım niyeyse.( Gerçi eşime aaa popoyu buyutmussun demişti gelir gelmez kız.ondan kizada ofkeliydim ben çok)
Kız da ay bebek korkuyor filan deyince iyice sinirlenmistim onu da payladim.o gün bugündür kizla da konusmuyoruzbu haftada bebeği doğdu ona gitcez ayy çok utaniyorum
burda da senin eşin utanmasi gereken duruma düşurmus kendini
bazen hatalar ediyoruz onu mazur gör
ancak eşinin senin peşine gelmemesi uzgunlugune yüzeysel olarak iyimisin deyipgecmesi beni biraz gerdi orasına takıldım
sende bence orasına takılmış gibisin
babanlarin yanında da benzerini yapması cooook ayrı kizilmasi gereken bı konu.bunlari oturup konuşmayı denediniz mi
Canımm baloncukumm iyi ki varsınız ❤her zaman yanındayız
Hahahah kedilerin cinsiyeti o kadar belli belirsiz mi anlaşılıyormuş canımNasıl hissediyorsun? Ultrasonda kız görüp her şeyi pembe alıp erkek benek doğuran anneler gibi mi?
Sakinleştirmek istemiş ama keşke demese imiş. Biraz düşünmeden söylenen Bi cümle olmuş sankiValla ortamı sakinleştirmek için mi dedi gerçekten küçücük sabiyi korkuttuk mu bilmiyorum ama üzüldüm.
Hahahah yaa ama çok tatlıEvet tam olarak böyle oldu..
Ama anlamalıydım erkek olduğunu. Çok oyuncu. Sürekli atlıyor ısırıyor falan
Ama çok da kandırıkçı aynı erkek gibi. Az sonra gelip kendini sevdirmeye çalışıyor. Oyunlar yapıyor falan
Valla çok yakın olduğumuzdan benim de bebek istediğimi biliyordu. Yuh artık o kadar da değil bu nasıl bir düşünce yapısı kalbin mi kötü diyeceksiniz belki ama o öyle diyince ben "biz çocuğu korkuttuk, hala kavga ediyoruz, ben bebeği olmayı haketmiyorum ya onun yanında kavga edersek?" Diye düşündüm o an. Kalbim cızz etti.Sakinleştirmek istemiş ama keşke demese imiş. Biraz düşünmeden söylenen Bi cümle olmuş sanki
eleman izinde biri raporlu bütün işler bende abi var yeni olan da bana yaptırıyor işi de get işine bak diyorum. kendi boş.. gidiyor arkadaşlarla muhabbet sohbet oh yandaN.. hiç gelmemeliydi.. biliyormuş gibi işe karışıyor.
ay valla tükendiğimi hissediyorum.
yeni bide işten anlamiyo benim ona ihtiyacim yokmuş meğer.A aa gezeceğine kendi işini kendisi yapsın
yeni bide işten anlamiyo benim ona ihtiyacim yokmuş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?