- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Ay aman sakince anlat migimmüdür işitme engelli diye anlamaz bu işlerden diyip yeni elemani aldi.. ama ben tek yapıyorum bu işleri onun sadece kontrol etmek misali.. salak saniyor ya.. sinir olurum böle şeylere.. kavga edicem edemiyorum.
Aslında anneyi hedef alan bişey dememissin kendini de katmissin oysa mevzuya. çok yersiz bı savunusa gecmis anneni korumak için beni yermen kendimi bana değersiz hissettiriyor annen kadar kiymetim yok mu kaldı ki korumani gerektirecek de bişey demedim diyebilirsin bugün bu konu üzerine konuşulacak olursa. Nazara geldiniz muhtemelen kuzum☹ Valla ortamı sakinleştirmek için mi dedi gerçekten küçücük sabiyi korkuttuk mu bilmiyorum ama üzüldüm.
A aa o kız eşinin poposuna mı bakmıııs
Evet ona çok takıldım zorunlum. O üzgün olduğunda ben böyle yapamam çünküAma eminim anlam verememiştir ne var da ağlıyor diye düşünmüştür.
Babam çok üzüldü zaten. Ertesi gün annem babam kardeşim ve benden özür diledi kendini affettirdi.
Konuşmayı denedik canım. Annemi savunmuyorum ben diyor anne konusunda. Başkalarının yanında tartışma konusunda da tamam haklısın yapmamalıyız özür dilerim diyor. Anne konusu hariç başkalarının yanında kavga da çıkmıyor gerçekten. Hayy anasına yaa.
anlaşılmaz anlamiyor.. adam önceden burada çalışmış anlamasi lazim unutmuş gibi ama ben zehir gibi çalışıyorum önceden masaya hiç evrak birakmazdim bomboş birakip öle giderdim eve şimdi iki işimi birden yapnca dopdolu yer yok.Ay aman sakince anlat migim
Evet çok fena tatlı hemde.Hahahah yaa ama çok tatlı
Valla çok yakın olduğumuzdan benim de bebek istediğimi biliyordu. Yuh artık o kadar da değil bu nasıl bir düşünce yapısı kalbin mi kötü diyeceksiniz belki ama o öyle diyince ben "biz çocuğu korkuttuk, hala kavga ediyoruz, ben bebeği olmayı haketmiyorum ya onun yanında kavga edersek?" Diye düşündüm o an. Kalbim cızz etti.
Savunmadımm anlamıyo musunn savunmadımm diyorAslında anneyi hedef alan bişey dememissin kendini de katmissin oysa mevzuya. çok yersiz bı savunusa gecmis anneni korumak için beni yermen kendimi bana değersiz hissettiriyor annen kadar kiymetim yok mu kaldı ki korumani gerektirecek de bişey demedim diyebilirsin bugün bu konu üzerine konuşulacak olursa. Nazara geldiniz muhtemelen kuzum
Evet benim mevzuya gelecek olursak bende eşimin gotune mı baktın şuan baktın hadi daha önceden de bakmışsın ne alaka filan olmuştum içimden.esimle Kavga çıkardigimda da kovmaktan beter ettim zaten bence
Çokta iyi oldu aynı frekansta olamazdım fitratlarimiz farklı belli ki.dusuk konuşmalar hassas olamayan insanlarla selamlasamiyorum bile aslında zor geliyor. Birinin biyerine baktiysan bile benim evime ilk kez geliyosun daha yeni gelinim gözümde yarattığın imaj nedir huyumu suyumu bilmezsin
Dot mu çekti canin derdi neyse
Ya yerim onun paticiklerini benEvet çok fena tatlı hemde.
Pek de akıllı ablası
Evet cnm bu konuda hassas olunca kalbimiz daha Bi acıyor. Normalde biz takmamaya çalışsak bile insanların çocuk hususunda sözleri yaralıyor. Keşke herkes bunu bilip öyle kursa cümlelerini☹
anlaşılmaz anlamiyor.. adam önceden burada çalışmış anlamasi lazim unutmuş gibi ama ben zehir gibi çalışıyorum önceden masaya hiç evrak birakmazdim bomboş birakip öle giderdim eve şimdi iki işimi birden yapnca dopdolu yer yok.
Bugün bi durgunum
Bide bu hafta evine gitcezSavunmadımm anlamıyo musunn savunmadımm diyoröyle derim zorunlum.
Ayy valla bombasın. Bu gün bu halimle sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Doğru bu hesaba göre durup durup senin kocanın totosunu kesiyor
Ya yerim onun paticiklerini benEvet canım Kötü bir niyetle söylemedi ama ben kendimi çok suçlu hissettim
Müdürle mi konussan canım?
Devir kötü kolla kocandaki öhmm zorunlumBide bu hafta evine gitcezyelloşşş
Yalnız cidden çok güzel dotu varDevir kötü kolla kocandaki öhmm zorunlum
Yalnız cidden çok güzel dotu varbende yok oyle .
Allah daha çok versin
Gül sen heeeep♥
Bakın size ne dicem
Kedimi kızım diye seviyordum çünkü öyle biliyordum. Senin bebeklerin mi olacak diye konuşuyordum. Meğer erkekmiş
Olive kızdım sana. Senin gönlünü bu kadar çabuk almasına izin vermem demek diğer kavgada dozun daha çok artması demekKızlar ağzım gözüm yamuk yumuk. Bu yine bişey dedi beni güldürdü. Güldüm ben de o kadar ağlama boşa gittiDalak gevşemesine ne önerirsiniz
Özür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorumOlive kızdım sana. Senin gönlünü bu kadar çabuk almasına izin vermem demek diğer kavgada dozun daha çok artması demek
Judy in bebeginin cinsiyeti değişti mi
Dur bakalım gözlemle olivem. Sen de ben gibisin hemen iniyor yelkenlerÖzür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorum
Judynin bebişi erkekkJudy in bebeginin cinsiyeti değişti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?