Mizahşörler Çıkmazı

müdür işitme engelli diye anlamaz bu işlerden diyip yeni elemani aldi.. ama ben tek yapıyorum bu işleri onun sadece kontrol etmek misali.. salak saniyor ya.. sinir olurum böle şeylere.. kavga edicem edemiyorum.
Ay aman sakince anlat migim

Aslında anneyi hedef alan bişey dememissin kendini de katmissin oysa mevzuya. çok yersiz bı savunusa gecmis anneni korumak için beni yermen kendimi bana değersiz hissettiriyor annen kadar kiymetim yok mu kaldı ki korumani gerektirecek de bişey demedim diyebilirsin bugün bu konu üzerine konuşulacak olursa. Nazara geldiniz muhtemelen kuzum

Evet benim mevzuya gelecek olursak bende eşimin gotune mı baktın şuan baktın hadi daha önceden de bakmışsın ne alaka filan olmuştum içimden.esimle Kavga çıkardigimda da kovmaktan beter ettim zaten bence

Çokta iyi oldu aynı frekansta olamazdım fitratlarimiz farklı belli ki.dusuk konuşmalar hassas olamayan insanlarla selamlasamiyorum bile aslında zor geliyor. Birinin biyerine baktiysan bile benim evime ilk kez geliyosun daha yeni gelinim gözümde yarattığın imaj nedir huyumu suyumu bilmezsin
Dot mu çekti canin derdi neyse

Evet çok fena tatlı hemde.
Pek de akıllı ablası
Evet cnm bu konuda hassas olunca kalbimiz daha Bi acıyor. Normalde biz takmamaya çalışsak bile insanların çocuk hususunda sözleri yaralıyor. Keşke herkes bunu bilip öyle kursa cümlelerini

Savunmadımm anlamıyo musunn savunmadımm diyor öyle derim zorunlum.
Ayy valla bombasın. Bu gün bu halimle sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Doğru bu hesaba göre durup durup senin kocanın totosunu kesiyor
Ya yerim onun paticiklerini ben Evet canım Kötü bir niyetle söylemedi ama ben kendimi çok suçlu hissettim

Müdürle mi konussan canım?

Bide bu hafta evine gitcezyelloşşş

Kızlar ağzım gözüm yamuk yumuk. Bu yine bişey dedi beni güldürdü. Güldüm ben de o kadar ağlama boşa gitti Dalak gevşemesine ne önerirsiniz
Olive kızdım sana. Senin gönlünü bu kadar çabuk almasına izin vermem demek diğer kavgada dozun daha çok artması demek

Olive kızdım sana. Senin gönlünü bu kadar çabuk almasına izin vermem demek diğer kavgada dozun daha çok artması demek
Özür diledi çok haklı olduğumu söyledi Calcim ama özür dilemesinden daha çok davranışlarını değiştirmesi önemli. Ben zaten dün ağlarken çok düşündüm seven insan böyle davranmaz dedim. Yemek hazırladı bana vs. Bundan sonra eskisi gibi olmayacağım annene sevsem sevgimi göstersem de yine savunmaya alıp beni samimiyetsiz buluyorsan ben de bundan sonra ona göre davranırım dedim. Bir daha böyle yaparsan git annenle yaşa da dedim. Suç zaten annende değil şu an onun hiç bir şeyden haberi yok. Tüm suç sende dedim. Ohh konuşup içimi bi güzel boşalttım. Ama haklısın ya ben çook çabuk yelkenleri suya bırakıyorum

Dur bakalım gözlemle olivem. Sen de ben gibisin hemen iniyor yelkenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…