Mizahşörler Çıkmazı

amh değerin için dedim ya.. ben onu yaptırmadım daha
yaptırmak istemiyorum korkuyorum
31 oldu yaş

31le 28 arasında ne fark var baloncukum ? Bence ideal anne olma yaşı anca... Yaptırsana canım mesela acil bir tedavi başlanılacaksa buna göre karar veriyorlar sanırım.

31le 28 arasında ne fark var baloncukum ? Bence ideal anne olma yaşı anca... Yaptırsana canım mesela acil bir tedavi başlanılacaksa buna göre karar veriyorlar sanırım.
biliyorum kuzum zaten ağustosta yaptırmak zorundayım tüp bebeğe başlayacam diye
28-31 arasında çok var kuzum 28 den snra düşmeye başlıyor amh
benm regllerden iyice gecikmeye başladı 5-6 aydır
o yüzden korkuyorum kötü birşey çıkcak diye
ama hormonlar ve rahim temiz çok şükür

Baloncukum gecikmeler başlayınca çok yakında hamile kalınıyormuş Sen de Judym gibi belki tüp bebiş olmadan doğal yolla hamile kalırsın
Korkma kuzum benim zaten tedavine az kalmış merak etme vardır o kadar yumurtan. Hatta birsürü birsürü vardır :) çok sık rastlanan bir durum değil çünkü çok erken yaşlarda yumurta rezervinin azalması ve menepoz

oda bana denk gelmez inş

32 yaşında anne oldum. Hiç sıkıntı etme rabbim verecek olu sana ❤

Bana heyecanlı geliyor hayatın

Üzülme cnm. Bende 35 yaşımdayım ve bebekim yok. Nasipse olur elbette. Artık ben düşünmüyor üzülmüyorum
Allah bize de nasip eder inşallah Reyyanım:) kedi bebekin kızıcak şimdi sana anne ben bebek değil miyim diye

kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...
çünkü dayanılacak gibi olmuyor

açmak en mantıklı olan zaten şu durumda

esim zaten sürekli diyo benim annem yalandan ağlar diye. bide annesine diyo yalandan ağlayıp durma diye. ama evlendigimiz ilk zamanlar o da gerçekten agliyo saniyodu

YAŞI GENÇ OLSA TİYATRODA TOZU DUMANA KATTIRIRDI KAYNANAN

sorma kız calci

dün master chef izliyoz beraber. bu tavuğa benzemiyo ördek butu mu acaba dedim. eşim tavuk diye tutturdu kaynanam hindi ya da tavuk dedi. sonra duyduk ki ordekmis kaynanamin ilk lafı; bakin ben size demedim mi ördek diye. sen hindi dedin dedim. yoook sen hindi dedin ben hep ördek dedim dedi.

kadını ikna edemiyosun kendisinin söylediği şeye

Bak bugün iyiyim 2 saat sonrasına garanti veremem ama

en sevdiğim ikizler burcusu ben de ikizler burcusuyum ben de senin gibiyim

yukselenim aslan az kaldı aslanliga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…