- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Noldu kiii :))heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tmm o zamanolmadı yine
amh değerin için dedim ya.. ben onu yaptırmadım dahaNoldu kiii :))
amh değerin için dedim ya.. ben onu yaptırmadım daha
yaptırmak istemiyorum korkuyorum
31 oldu yaş
biliyorum kuzum zaten ağustosta yaptırmak zorundayım tüp bebeğe başlayacam diye31le 28 arasında ne fark var baloncukum ? Bence ideal anne olma yaşı anca... Yaptırsana canım mesela acil bir tedavi başlanılacaksa buna göre karar veriyorlar sanırım.
biliyorum kuzum zaten ağustosta yaptırmak zorundayım tüp bebeğe başlayacam diye
28-31 arasında çok var kuzum28 den snra düşmeye başlıyor amh
benm regllerden iyice gecikmeye başladı 5-6 aydır
o yüzden korkuyorum kötü birşey çıkcak diye
ama hormonlar ve rahim temiz çok şükür
oda bana denk gelmez inşBaloncukum gecikmeler başlayınca çok yakında hamile kalınıyormuşSen de Judym gibi belki tüp bebiş olmadan doğal yolla hamile kalırsın
Korkma kuzum benim zaten tedavine az kalmış merak etme vardır o kadar yumurtan. Hatta birsürü birsürü vardır :) çok sık rastlanan bir durum değil çünkü çok erken yaşlarda yumurta rezervinin azalması ve menepoz
32 yaşında anne oldum. Hiç sıkıntı etme rabbim verecek olu sana ❤biliyorum kuzum zaten ağustosta yaptırmak zorundayım tüp bebeğe başlayacam diye
28-31 arasında çok var kuzum28 den snra düşmeye başlıyor amh
benm regllerden iyice gecikmeye başladı 5-6 aydır
o yüzden korkuyorum kötü birşey çıkcak diye
ama hormonlar ve rahim temiz çok şükür
böyle şeyler duyunca keyfim yerine geliyor ya32 yaşında anne oldum. Hiç sıkıntı etme rabbim verecek olu sana ❤
Biri yaş sorunca direk aklıma bu geliyorcalcim yaaaa
Ahahahah içkiliydi bilmem ne yazacaksınız
Gelmez gelmezoda bana denk gelmez inş
GünaydınnGünaydınnnnnn
Üzülme cnm. Bende 35 yaşımdayım ve bebekim yok. Nasipse olur elbette. Artık ben düşünmüyor üzülmüyorumböyle şeyler duyunca keyfim yerine geliyor ya
İnşallah bizimde olacakÜzülme cnm. Bende 35 yaşımdayım ve bebekim yok. Nasipse olur elbette. Artık ben düşünmüyor üzülmüyorum
Bana heyecanlı geliyor hayatınSonra da ağır mı konuştum kötü mü ettim pişmanlığı oluyor mu olivem :S üff ben bazen öyleyim valla ama napalım gerekiyo. Nasılsınız şimdiii :))
hhaha benm yelkenler herkese karşı çabuk iniyo ya kelebeğimvalla sıfır kiin büyük şeyler olmadıkça tabi. Sonra da hiç umursayamıyorum eğer öyle ileri bir şeyse :)
Judy_K çok da heyecanlı bi özel hayatım yok valla judyim. Sınav daha önde . arada kan vahşet dehşet var işte
Allah bize de nasip eder inşallah Reyyanım:) kedi bebekin kızıcak şimdi sana anne ben bebek değil miyim diyeÜzülme cnm. Bende 35 yaşımdayım ve bebekim yok. Nasipse olur elbette. Artık ben düşünmüyor üzülmüyorum
bulurum seni o sayfadanAhahahah içkiliydi bilmem ne yazacaksınız
Gelmez gelmezKötüyü çağırma bomba gibi tosuncuk gibi bebişin olucak baloncukumm
Günaydınn
Hahahahah valla sen hislerinle koklayan bi kadın olduğun için bulsan zerre şaşırmam Calcimbulurum seni o sayfadan
kapalı ama malesef öğleden sonra açıyoruz...
çünkü dayanılacak gibi olmuyor
Cayım şimdi daha iyiyim. Eve gelip özür diledi yemek filan hazırladı. Haklısın tekrar yapmam dedi ama demekle olmuyor tabi uygulaması lazım inşallah yapmaz bir daha.
Ben de içimi bir güzel boşalttım rahatladım
Nurum ağır konuşunca çok pişman olurum normalde. O yüzüme vurmasa bile utanırım ama dün söylediğim şey ağır da olsa pişman değilim. Haketti.
Hahahahahhahailahi ya
Ya gözyaşını gözlerinin ucunda hazırda tuttuklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
YAŞI GENÇ OLSA TİYATRODA TOZU DUMANA KATTIRIRDI KAYNANAN
Bak bugün iyiyim 2 saat sonrasına garanti veremem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?