Mizahşörler Çıkmazı

Ayy ona çıktığın iyi olmuş tabiikii gülnihalım böyle toplu yerlerde had bilmeyenlere bildirmek lazım ben kavga izlemeyi de çok severdim heee yurtta en sevdiklerimden,
Bi kerede hırsızlık vakası olmuştu biz de. Tam olarak hırsızlık da değil enteresan bir şey. Gece odaya birinin girdiğini duyduk ben tek yatarken, arkadaşım da tekken girmiş. Kapıdan sesleniyor gidiyor. Ayy o zmnlar iyi korkmuştuk bide buzdolabından reçel kavanozlarımız eksiliyordu

Bende ne yurt maceraları var bir bilsen. Bir kız vardı tıp okuyordu. çalışırken birden ayağa kalkıp Atatürk portresine doğru kolunu kaldırmış öylece durmuş, sonra güvenlik geliyor ambulans falan kızı götürüyorlar.
Odamda da sürekli başka varlıklar gördüğünü söyleyen bir kız vardı 4 kişi kalıyorduk korkudan uyuyamazdik birgün kriz geçirdi yurttan ayrıldı. Askerlik anısı gibi yok yok bende

Son düzenleme:
Oha tıpçı kıza çok şaşırdıım. Ben çok korkardım yaa sanırım ondan. Diğeri artık kronik vaka gibi bizde de şizofreni bir kız varmış tam sınav haftasında hem de en sıkıntılı sımavımda kızın krizleri tuttu. Bizi çalışma odasından çıkarttırmadılar, içerde kaldık, ışıkları kapattırdılar kız rahatsız oluyormuş. Sonra oda arkadaşlarına filan saldırmış zorla sakinleştirici yapıp götürdüler ama biz etksiyle bi süre kapının arkasına komidin filan koyup yatmıştık inşallah iyi olmuştur.

Özel yurtta mıydın nurum?
Bizde de 2 şizofren vardi birisi gece 10 15 dk bir elinde pet bardakla WC ye giderdi terligini sürüye sürüye. Korkudan birbirimizi uyandırıp WC ye gittik bir süre sonra annesi gelmişti yanına kızın. ya düşünüyorum ne cekmisiz biz yaa. Ben devlette kaldım bizde hak hukuk yoktu şimdiki gibi

Bide bi kız vardı. Oda arkadaşı dedi ki komidininde su şişesine koyulmuş Arapça yazılar küller ve gül yaprakları var demişti Allah affetsin gittik baktık Hakkaten öyleydi. Bir de kız sevgililer günü vs gibi günlerde yada normal bir günde sanki biri ona hediye göndermiş gibi kendine hediye gönderdiğini fark etmiştik

yok gülnihalım devletteydim ben de. Yurtlar hep olaylıymış yaa. bizden önceki yıllarda kaldığıım yurt kızz erkek karışıkmış. ohooo neler neler oluyormuş

tamam diyoom :)

ben yarımcık yedim
Olsn suan pisman degilim bayadir cikolata yemedim diyebilirim gece hele en son ramazanda filan yemisimdir o da esim yuzunden gece kahvesiyle cikolata yerdi hep bana da alirdi smdi yemesem olmaz biliyosun
Uzun zamandr ciko yemedim ama tatli dondurma vs yedm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…