- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Ayy ona çıktığın iyi olmuş tabiikii gülnihalımSalonda, bir kıza mesaj gelip duruyordu herkes pufledi durdu.. kiz kapatmiyor sesini, ben sesini kapatır mısın dedim, rahatsız olduysan dışarı cik demez miSandalyeden bir kalktım zor tuttular hanımefendi cizgimden çıkardı beni
Ah mehlikam ahh yak bir cigara sanal sanal
cok şükür ablam cok..
Cayyy bunu bana yapamazsın nasıl erkenden gelir biz seninle aynı olacaktıkneyse hayırlısı olsun gülüm
Aynenn ama cikolatani ye demediniz bak bekliyorum ye diyin banaSorma çayım densizler hayatın her köşesinde malesef
Yiyelim miiiAynenn ama cikolatani ye demediniz bak bekliyorum ye diyin bana
Bide kahve yapallm mi yanina heYiyelim miii
Bu ara süvari kahveye taktım çayımBide kahve yapallm mi yanina he
Bende ne yurt maceraları var bir bilsen. Bir kız vardı tıp okuyordu. çalışırken birden ayağa kalkıp Atatürk portresine doğru kolunu kaldırmış öylece durmuş, sonra güvenlik geliyor ambulans falan kızı götürüyorlar.Ayy ona çıktığın iyi olmuş tabiikii gülnihalımböyle toplu yerlerde had bilmeyenlere bildirmek lazım ben kavga izlemeyi de çok severdim heee yurtta en sevdiklerimden,
Bi kerede hırsızlık vakası olmuştu biz de. Tam olarak hırsızlık da değil enteresan bir şey. Gece odaya birinin girdiğini duyduk ben tek yatarken, arkadaşım da tekken girmiş. Kapıdan sesleniyor gidiyor. Ayy o zmnlar iyi korkmuştukbide buzdolabından reçel kavanozlarımız eksiliyordu
Ay unuttum onu yazmayı ye tatlım ye gitsin bezen fire vermekten bir şey olmazAynenn ama cikolatani ye demediniz bak bekliyorum ye diyin bana
Oha tıpçı kıza çok şaşırdıım. Ben çok korkardım yaa sanırım ondan. Diğeri artık kronik vaka gibi bizde de şizofreni bir kız varmış tam sınav haftasında hem de en sıkıntılı sımavımda kızın krizleri tuttu. Bizi çalışma odasından çıkarttırmadılar, içerde kaldık, ışıkları kapattırdılar kız rahatsız oluyormuş. Sonra oda arkadaşlarına filan saldırmış zorla sakinleştirici yapıp götürdüler ama biz etksiyle bi süre kapının arkasına komidin filan koyup yatmıştıkBende ne yurt maceraları var bir bilsen. Bir kız vardı tıp okuyordu. çalışırken birden ayağa kalkıp Atatürk'e doğru kolunu kaldırmış öylece durmuş, sonra güvenlik geliyor ambulans falan kızı götürüyorlar.
Odamda da sürekli başka varlıklar gördüğünü söyleyen bir kız vardı 4 kişi kalıyorduk korkudan uyuyamazdik birgün kriz geçirdi yurttan ayrıldı. Askerlik anısı gibi yok yok bende
Bakalım Nurum da bayılıyor muBayılırım bu sorulara ve verilen cevaplara
Sor bence
Gelcem özeleTamamm kuzucumm nasıl istersen :)
Bu ara süvari kahveye taktım çayımbugün 2 tane içtim ondan, çay da içtim şimdi bidaha içersem uyuyamam ama çikolataya varım
Tamam smdi yiyebilirim iste haydiAy unuttum onu yazmayı ye tatlım ye gitsin bezen fire vermekten bir şey olmaz
Özel yurtta mıydın nurum?Oha tıpçı kıza çok şaşırdıım. Ben çok korkardım yaa sanırım ondan. Diğeri artık kronik vaka gibi bizde de şizofreni bir kız varmış tam sınav haftasında hem de en sıkıntılı sımavımda kızın krizleri tuttu. Bizi çalışma odasından çıkarttırmadılar, içerde kaldık, ışıkları kapattırdılar kız rahatsız oluyormuş. Sonra oda arkadaşlarına filan saldırmış zorla sakinleştirici yapıp götürdüler ama biz etksiyle bi süre kapının arkasına komidin filan koyup yatmıştık
yok gülnihalım devletteydim ben de. Yurtlar hep olaylıymış yaa. bizden önceki yıllarda kaldığıım yurt kızz erkek karışıkmış. ohooo neler neler oluyormuşÖzel yurtta mıydın nurum?
Bizde de 2 şizofren vardi birisi gece 10 15 dk bir elinde pet bardakla WC ye giderdi terligini sürüye sürüye. Korkudan birbirimizi uyandırıp WC ye gittik bir süre sonra annesi gelmişti yanına kızın. ya düşünüyorum ne cekmisiz biz yaa. Ben devlette kaldım bizde hak hukuk yoktu şimdiki gibi
çayıım bir şey diyeceemm :) afiyet olsun bu aradaa :)HayatSevinceGuzel benim islem tamam
Kahve yapmadim bende usendim karnim agriyor hafif cok sukur gecen ay berbatti aksam nescafe ictk esmle zaten . Biraza yatar uyurum insallah
Di bakammm sagol oldu vallaçayıım bir şey diyeceemm :) afiyet olsun bu aradaa :)
Olsn suan pisman degilim bayadir cikolata yemedim diyebilirim gece hele en son ramazanda filan yemisimdir o da esim yuzunden gece kahvesiyle cikolata yerdi hep bana da alirdi smdi yemesem olmaz biliyosuntamam diyoom :)
ben yarımcık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?