Mizahşörler Çıkmazı

teşekkürler kuzum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor günün?
Evdeyim biraz karın ağrım var usuttum sanırım yatıyorum şimdi ama temizlik yapmam lazım o kadar kişi annemde kaldık kadın yetişemiyor.
Canım çok dikkat ediyorum ama bu sefer gerçekten güme gittim sağlık olsun

Farkettim canım okudum konuyu Kaderinn böylesinee yazıklar olsunn

Ya evet bide senle aramda o samimiyetnde oldgndan yoksa herkesn herseyne karismamali kimse kaldiki 2 yil emzirmenin onemine kesnlkle bende katiliyorum 23 ay emzirdim bende ya valla sirf konusmak icin konusuyorlar emziremesen de bile bile emziremiyor gbi laf yaparlar anne sutu cok faydali vs diye millete hic yaranlmaz ya

Ya inan benim umrum degil biliyomusun suan da 2.cock icin hrrsey diyorlar hiic kmse icin yasayamam onlar icin kafama bisey takamam hayati sen yasiyosun o yuzden kmseye ahkami dusmuyor

Aslında neden bıraktımadım biliyor musun çalıştığım için sürekli ememiyor akşamdan akşama. O da zaten 10 dk. o keyfi elinden almak istemedim. emerkenki hallerini görsen. "anne memişler beni özlemiş öpeyim mi ? , canım memişlerim, hangisini emsen onu mu bunu mu"

Canım çocuğa kalsa kendisi bırakır mı? Bilmediğimden soruyorum

hahahahhahahahahah ya tam bir sıpa değil mi şimdi evde çocuk varken insan üzgün kalamaz valla baksana

Ya inan benim umrum degil biliyomusun suan da 2.cock icin hrrsey diyorlar hiic kmse icin yasayamam onlar icin kafama bisey takamam hayati sen yasiyosun o yuzden kmseye ahkami dusmuyor
Bana da 2. çocuk için baskı yapıyorlar ama benim durumumu bilmiyorlar. Ağzı olan konuşuyor işte. Ara verme yap diyorlar da diyorum vereceğim kadar verdim şimdi hamile kalsam aralarında 3.5 yaş olacak o da az değil ha 3.5 ha 5 ne yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…