- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Etkileniyorum canım, evet geriyor ama bir o kadar da bağlıyor
Evdeyim biraz karın ağrım var usuttum sanırım yatıyorum şimdi ama temizlik yapmam lazımteşekkürler kuzum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor günün?
Canım çok dikkat ediyorum ama bu sefer gerçekten güme gittimAğzı olan konusuyor iste Calcim hazır olmadan bırakmaya çalışırsan ikinizin ilişkisine zarar verirsin zaten sen çok bilinçli bir annesin. Ben sadece çocuk psikologu hocamızın 6 aydan sonra da bebekle bağ için süt vermek gerektiğini 2 yaşta da yavaş yavaş kesmeye çalışmak gerektiğini söylediğini hatırladım sana da söyleyeyim dedim
Ben anne değilim zaten canım, asla senin anneliğine bir şey diyemem, anne olsam da diyemem. Herkes kendi tarzında yetiştirir ve en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır evladını.
Senin oğlun da zaten zehir gibi. Bu şekilde ilerlemen işe yaramış bıcır bıcır bi çocuk ortaya çıkmış maşallah
Hüff sakın bi daha dikkat et de gitme Nihalim :)) tamam mı?
İnşallah Cayım ya :/ valla ne kadar takmam etmem dersen de toplum baskısı insanı çok darlatan bir şey
Farkettim canım okudum konuyuEvdeyim biraz karın ağrım var usuttum sanırım yatıyorum şimdi ama temizlik yapmam lazım☺ o kadar kişi annemde kaldık kadın yetişemiyor.
Canım çok dikkat ediyorum ama bu sefer gerçekten güme gittimsağlık olsun❤
Ben şu seri katil olayında evin camını açamıyordum baya etkileniyorumkorku filmi bağımlısı olmak gibi bence
ben de çok zor bıraktım valla
Yaa işte, bahtsız bedevi olayıFarkettim canım okudum konuyuKaderinn böylesinee yazıklar olsunn
Ya evet bide senle aramda o samimiyetnde oldgndan yoksa herkesn herseyne karismamali kimse kaldiki 2 yil emzirmenin onemine kesnlkle bende katiliyorum 23 ay emzirdim bende ya valla sirf konusmak icin konusuyorlar emziremesen de bile bile emziremiyor gbi laf yaparlar anne sutu cok faydali vs diye millete hic yaranlmaz yaBen çocuk büyütürken tamamen doğal olana yönlendirmiştim kendimi. Çocuk ne istiyorsa onun önderliğinde ilerledim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi ki her anne aynı şeyi yapacak değil ama kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. Sen burad bana fikir veriyorsun yap demiyorsun ama o yap diyor yanlışsın diyor. Benim kızdığım bu zaten yoksa C Cay6 bana fazla olduğunu kesmemin daha iyi olacağını söylemişti
Ya inan benim umrum degil biliyomusun suan da 2.cock icin hrrsey diyorlar hiic kmse icin yasayamam onlar icin kafama bisey takamam hayati sen yasiyosun o yuzden kmseye ahkami dusmuyorAğzı olan konusuyor iste Calcim hazır olmadan bırakmaya çalışırsan ikinizin ilişkisine zarar verirsin zaten sen çok bilinçli bir annesin. Ben sadece çocuk psikologu hocamızın 6 aydan sonra da bebekle bağ için süt vermek gerektiğini 2 yaşta da yavaş yavaş kesmeye çalışmak gerektiğini söylediğini hatırladım sana da söyleyeyim dedim
Ben anne değilim zaten canım, asla senin anneliğine bir şey diyemem, anne olsam da diyemem. Herkes kendi tarzında yetiştirir ve en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır evladını.
Senin oğlun da zaten zehir gibi. Bu şekilde ilerlemen işe yaramış bıcır bıcır bi çocuk ortaya çıkmış maşallah
İnşallah Cayım ya :/ valla ne kadar takmam etmem dersen de toplum baskısı insanı çok darlatan bir şey
Yaa işte, bahtsız bedevi olayı
Bitmiyor dertleriYa inan benim umrum degil biliyomusun suan da 2.cock icin hrrsey diyorlar hiic kmse icin yasayamam onlar icin kafama bisey takamam hayati sen yasiyosun o yuzden kmseye ahkami dusmuyor
Yok canım kkda dolaşmaktanSıcaktan mı yatamadın canım
Sizde böyle durumlar için bi laf var. Çok severim de kullanamamBeni ezikliyor güya
Aslında neden bıraktımadım biliyor musun çalıştığım için sürekli ememiyor akşamdan akşama. O da zaten 10 dk. o keyfi elinden almak istemedim. emerkenki hallerini görsen. "anne memişler beni özlemiş öpeyim mi ? , canım memişlerim, hangisini emsen onu mu bunu mu"Ağzı olan konusuyor iste Calcim hazır olmadan bırakmaya çalışırsan ikinizin ilişkisine zarar verirsin zaten sen çok bilinçli bir annesin. Ben sadece çocuk psikologu hocamızın 6 aydan sonra da bebekle bağ için süt vermek gerektiğini 2 yaşta da yavaş yavaş kesmeye çalışmak gerektiğini söylediğini hatırladım sana da söyleyeyim dedim
Kız ben yazmıştım çoktan sivisamadimgörünce sıvış bi daha
Bitmiyor dertleri
Canım çocuğa kalsa kendisi bırakır mı? Bilmediğimden soruyorumBen çocuk büyütürken tamamen doğal olana yönlendirmiştim kendimi. Çocuk ne istiyorsa onun önderliğinde ilerledim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi ki her anne aynı şeyi yapacak değil ama kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. Sen burad bana fikir veriyorsun yap demiyorsun ama o yap diyor yanlışsın diyor. Benim kızdığım bu zaten yoksa C Cay6 bana fazla olduğunu kesmemin daha iyi olacağını söylemişti
Aslında neden bıraktımadım biliyor musun çalıştığım için sürekli ememiyor akşamdan akşama. O da zaten 10 dk. o keyfi elinden almak istemedim. emerkenki hallerini görsen. "anne memişler beni özlemiş öpeyim mi ? , canım memişlerim, hangisini emsen onu mu bunu mu"
Bana da 2. çocuk için baskı yapıyorlar ama benim durumumu bilmiyorlar. Ağzı olan konuşuyor işte. Ara verme yap diyorlar da diyorum vereceğim kadar verdim şimdi hamile kalsam aralarında 3.5 yaş olacak o da az değil ha 3.5 ha 5 ne yapimYa inan benim umrum degil biliyomusun suan da 2.cock icin hrrsey diyorlar hiic kmse icin yasayamam onlar icin kafama bisey takamam hayati sen yasiyosun o yuzden kmseye ahkami dusmuyor
Ben bayılırım korku filmlerine ama evlendikten sonra izleyemez oldum. Yeni ev beni korkuttu sanırım. Eve alışınca da daha cesaret edemedimBen şu seri katil olayında evin camını açamıyordum baya etkileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?