yazılıyor yazılıyorCanımız sıkıldığında derdimiz oldugunda yaziyormuyuz buraya . Yazilmiyor deyin
Kuzum senin işlerin çok yoğun inşallah bir gün beraber oynarızİyi geceler hanımlar, ben yine geç kalıp eğlenceyi kaçırmışım
Geldim geldim
Günaydın. Bu sefer açık ara farkla sonucu oldum
iyiyim cnm senGeldim geldim
Nasılsın baloncukum gerçi siz buraları çoktan geçmişiniz ama sorayım beb
Demaayazılıyor yazılıyor
burdaki tatlişler benim kahrımı öyle çektilerki
Sabahın köründe büyük kız geldi yanıma tekmeleye tekmeleye yattı uyumaya çalışmaktan sersemlestim ikizler dün gec uyudu biraz geç kalktılar ama ben ancak geldim sersem gibiyimiyiyim cnm sen
hayırdır bugün niye böyle açık ara yaptın
iyi uyudun sanırım çocuklar geçmi uyandı
ay Allah dert vermesin kızzz :)Demaabenim derdim bitmezde
Sabahın köründe büyük kız geldi yanıma tekmeleye tekmeleye yattı uyumaya çalışmaktan sersemlestim ikizler dün gec uyudu biraz geç kalktılar ama ben ancak geldim sersem gibiyim
Aboo. Büyük tekme yiyenin büyük acısı olurmue baloncukum dikkat etay Allah dert vermesin kızzz :)
ben tekmeyi henüz eşimden yiyiorum uyyurken sen yine haline şükret
sevdik bir kere gulnihalimAboo. Büyük tekme yiyenin büyük acısı olurmue baloncukum dikkat et
Ne kahrı ask olsun hepimiz döküyoruz icimiziyazılıyor yazılıyor
burdaki tatlişler benim kahrımı öyle çektilerki
Sorma ben de çok sevdim ama benimki tekmelemeZ kuzu gibi uyur maşallahsevdik bir kere gulnihalim
maşallah valla keşke bendede öyle olsaSorma ben de çok sevdim ama benimki tekmelemeZ kuzu gibi uyur maşallah
Sen ona güzel bir karşılık ver birdaha yapmaz bence. Ya da çimdiriver.maşallah valla keşke bendede öyle olsa
isyan edecem artık
uyanmıyor bileSen ona güzel bir karşılık ver birdaha yapmaz bence. Ya da çimdiriver.
Dertsiz kul varmikiay Allah dert vermesin kızzz :)
ben tekmeyi henüz eşimden yiyiorum uyyurken sen yine haline şükret
çok üzmüşler sanki seni..Dertsiz kul varmikisonumuz hayrola . Bu arada sende eşini uyku sersemiyle tekmeliyorms gibi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?