Mizahşörler Çıkmazı

54 kiloyum cnm aslında kilom yok
göbeğime alıyorum
50 düşmeye çalışıyorum
Diyet değil spor yap boşver diyeti zayıfsın zaten. Ben bu ay yaparım öbür ay yaparım diye diye erteledim. Ben de 55kilo falandım. Sadece vücut sıkılaştırma yapmak istiyordum. Ya hamileysem diye korkuyordum yapmaya. Şimdi çok pişmanım. Selülitler çıktı canımı sıkıyor sen de bolca sporunu yap hamişken fit kalabilmek için şimdiden toparla vücudu

Siz gene iyisiniz ben bazen dirsek yiyorum suratımın ortasına yukarılara çalışıyor benimki
aman judiym dikkat et suratına

spor şart ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum

1 bardak çay mi kilo mu
ivittttttt

doğru canlanmis gözümde o zaman ben de 59 kiloyum
bölgesel egzersiz yapiyo musun peki canım:)
yapmıyorum kuzum

aman judiym dikkat et suratına

spor şart ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum

ivittttttt

yapmıyorum kuzum
Gebelik düşündüğün için diyeti bırakmalısın sporu değil. Normal düzenli beslenmen gerek. Ben pişman oldum spor yapmadığıma. Dikkatlice yaparsan bişey olmuyor bence. Adete yakın zamanlarda yapmaktan kaçın geri kalan günler yapabilirsin canım.

diyet yapmıyorum aslında sadece çenemi tutmaya çalışıyorum
kullandığım folikasit ve vitamin deli gibi iştah açıyor
ağzım durmuyor yaaa
lanetlik

diyet yapmıyorum aslında sadece çenemi tutmaya çalışıyorum
kullandığım folikasit ve vitamin deli gibi iştah açıyor
ağzım durmuyor yaaa
lanetlik
Ay öyledir o ilaçlar. Ben bu yaşıma kadar hiç doğru beslenmedim canım diyet yapmadım ama yemeye üşenen biriyim. Amaaan yerim diye diye günde bi kere sadece akşam yemeği yerdim. Saçmalamışım

Ay öyledir o ilaçlar. Ben bu yaşıma kadar hiç doğru beslenmedim canım diyet yapmadım ama yemeye üşenen biriyim. Amaaan yerim diye diye günde bi kere sadece akşam yemeği yerdim. Saçmalamışım
yok ben öyle değil ama kendimi bildim bileli zaten haftasonları ancak kahvaltı yapıyorum alıştı vücut
öğlende kefir yada yoğurt yiyecem

O ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsek hosbuldum
Buna sonuna kadar katılıyorum işte bakalım o zaman da bizim istek olacak mı kii aceba

Ben tanıtayım kendimi :) Nur, 24 yaşımdayım, son bekar bükücüyüm ( kk birinci noteri a ithafen :)) öğretmenim şuan KPSS ye hazırlanıyorum :)

Bize de film önerir misin judym, yakında gözlerim kanayana kadar film izlemek istiyorum netfilikş kapatıldı mı tamamen, biliyor musunuz uzak kaldım bu ara gündemden. Daha orda izlemek istediklerim vardı

Ben de TV de dizilerden çok bu tarz programları izlemeyi seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…