Siz gene iyisiniz ben bazen dirsek yiyorum suratımın ortasınaay Allah dert vermesin kızzz :)
ben tekmeyi henüz eşimden yiyiorum uyyurken sen yine haline şükret
Doğru beslen. Kahvaltı şartbir bardak çaykilo vermeye çalışıyorum
Diyet değil spor yap boşver diyeti zayıfsın zaten. Ben bu ay yaparım öbür ay yaparım diye diye erteledim. Ben de 55kilo falandım. Sadece vücut sıkılaştırma yapmak istiyordum. Ya hamileysem diye korkuyordum yapmaya. Şimdi çok pişmanım. Selülitler çıktı canımı sıkıyor54 kiloyum cnm aslında kilom yok
göbeğime alıyorum
50 düşmeye çalışıyorum
1 bardak çay mi kilo mu54 kiloyum cnm aslında kilom yok
göbeğime alıyorum
50 düşmeye çalışıyorum
1 bardak çay mi kilo mu54 kiloyum cnm aslında kilom yok
göbeğime alıyorum
50 düşmeye çalışıyorum
54 kiloyum cnm aslında kilom yok
göbeğime alıyorum
50 düşmeye çalışıyorum
aman judiym dikkat et suratınaSiz gene iyisiniz ben bazen dirsek yiyorum suratımın ortasınayukarılara çalışıyor benimki
spor şart ama gebelik düşündüğüm için korkuyorumDiyet değil spor yap boşver diyeti zayıfsın zaten. Ben bu ay yaparım öbür ay yaparım diye diye erteledim. Ben de 55kilo falandım. Sadece vücut sıkılaştırma yapmak istiyordum. Ya hamileysem diye korkuyordum yapmaya. Şimdi çok pişmanım. Selülitler çıktı canımı sıkıyorsen de bolca sporunu yap hamişken fit kalabilmek için şimdiden toparla vücudu
ivittttttt1 bardak çay mi kilo mu
yapmıyorum kuzumdoğru canlanmis gözümde o zamanben de 59 kiloyum
bölgesel egzersiz yapiyo musun peki canım:)
aman judiym dikkat et suratına
spor şart ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum
ivittttttt
yapmıyorum kuzum
kuzum şuanda spor yapmıyım diyorumama göbekten yağ yakman lazım diyet tek başına işe yaramaz ki. kaslarini eritirsin dikkat etmezsen
Gebelik düşündüğün için diyeti bırakmalısın sporu değil. Normal düzenli beslenmen gerek. Ben pişman oldum spor yapmadığıma. Dikkatlice yaparsan bişey olmuyor bence. Adete yakın zamanlarda yapmaktan kaçın geri kalan günler yapabilirsin canım.aman judiym dikkat et suratına
spor şart ama gebelik düşündüğüm için korkuyorum
ivittttttt
yapmıyorum kuzum
diyet yapmıyorum aslında sadece çenemi tutmaya çalışıyorumGebelik düşündüğün için diyeti bırakmalısın sporu değil. Normal düzenli beslenmen gerek. Ben pişman oldum spor yapmadığıma. Dikkatlice yaparsan bişey olmuyor bence. Adete yakın zamanlarda yapmaktan kaçın geri kalan günler yapabilirsin canım.
Ay öyledir o ilaçlar. Ben bu yaşıma kadar hiç doğru beslenmedim canım diyet yapmadım ama yemeye üşenen biriyim. Amaaan yerim diye diye günde bi kere sadece akşam yemeği yerdim. Saçmalamışımdiyet yapmıyorum aslında sadece çenemi tutmaya çalışıyorum
kullandığım folikasit ve vitamin deli gibi iştah açıyor
ağzım durmuyor yaaa
lanetlik
yok ben öyle değil ama kendimi bildim bileli zaten haftasonları ancak kahvaltı yapıyorum alıştı vücutAy öyledir o ilaçlar. Ben bu yaşıma kadar hiç doğru beslenmedim canım diyet yapmadım ama yemeye üşenen biriyim. Amaaan yerim diye diye günde bi kere sadece akşam yemeği yerdim. Saçmalamışım
Kahretsin acıktım ama uykum var uyuycaktım ama ben yaayok ben öyle değil ama kendimi bildim bileli zaten haftasonları ancak kahvaltı yapıyorum alıştı vücut
öğlende kefir yada yoğurt yiyecem
hadi bebeyi iyi besleKahretsin acıktım ama uykum var uyuycaktım ama ben yaa
Geçti sanırım. Hemen uyuyim de başlamasın tekrar. 2 kat aşağı mutfağa inemem şu an uyku sersemliğiylehadi bebeyi iyi besle
Siz gene iyisiniz ben bazen dirsek yiyorum suratımın ortasınayukarılara çalışıyor benimki
Buna sonuna kadar katılıyorum işteO ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsekhosbuldum
Bize de film önerir misin judym, yakında gözlerim kanayana kadar film izlemek istiyorumBen iyi komedi severim canım çok severim hemde. Ama yok ki bu ara iyi komedi. O yüzden türüne değil de filmin iyi olup olmamasına bakıyorum böyle durumlarda. Evet minnoş etkilenir diye izlemiyorum dram gerilim ve psikolojik filmler. Ama bu türde çok film var izlemek isteyip izleyemediğim.
Masterchef izliyorum canım zaten bi o var tvde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?