Benimki de en ufak şeye uyanır o hiç iyi olmuyor bence seninki daha iyiuyanmıyor bileo kafadan istiyorum
ay yok uyansada uyanmaaz hatta kalkar kahvaltı hazırlar felan amaBenimki de en ufak şeye uyanır o hiç iyi olmuyor bence seninki daha iyistrese giriyorum. Sonra uyuyamaz beni de uyutmaz devine devine.
Di mi yaDertsiz kul varmikisonumuz hayrola . Bu arada sende eşini uyku sersemiyle tekmeliyorms gibi yap
Haklısın 1 gün maç cezası ver sen deay yok uyansada uyanmaaz hatta kalkar kahvaltı hazırlar felan ama
gece uyutmayıp tekmeledikten sonra ne edem ben uyandırmamayı
ben o kadına irite oluyorum yaArtık evdeyim müge anliyi izleyebilecek miyim
Ah anamın evi olsaa
Deme öyle zaten rakip gelecekmisben o kadına irite oluyorum ya
itici geliyor banaDeme öyle zaten rakip gelecekmisama asla onun yerini alamaz asla. İzin vermeyiz
Sen neden sevmiyorsun
Olabilir bana da bir ara öyle geliyordu sonra annem müge benim 3. Kızım demeye başladı falan mecburen sevdim. Ne de olsa kardeşitici geliyor bana
teyze yaaaaaaaaaaaaaaOlabilir bana da bir ara öyle geliyordu sonra annem müge benim 3. Kızım demeye başladı falan mecburen sevdim. Ne de olsa kardeş
Çok seviyor. Haftasonlarina düşman oldu kadın müge yok diyeteyze yaaaaaaaaaaaaaa
müptela olmuş teyze resmenÇok seviyor. Haftasonlarina düşman oldu kadın müge yok diye
Evet ya, sıkılıyor evde neyseki müge varmüptela olmuş teyze resmenama yazık kız onlarda ne yapsın tvde olmasa başka uğraşları yok
Rabbim bağışlasın. Kendi işinin olması cok guzel
bir bardak çayEvet ya, sıkılıyor evde neyseki müge var
Ben şu çayı bir koysam hiç fena olmayacak sen kahvaltı yaptın mı
bir bardak çaykilo vermeye çalışıyorum
54 kiloyum cnm aslında kilom yokbana hep çok zayıfmisin gibi geliyo:) diyet yapiyon mu baloncukum:)
Canım ya çıtır anne olmuşsun işte ne güzelHayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bana 1 tane yeterdi ama iste hiç bi korunma yöntemi olmadioh bu günlerin tadını çıkar 1 kiz 1 oğlum var buda kiz . Senin
Selam canım. O ne paylaşımdı ya öyle. Nen var? Kim sıktı canınıselam:)
güne enerjik mi :)
hiç modum yok.
tam Pazartesi sendromu
Burda dertler biter amaDemaabenim derdim bitmezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?