Mizahşörler Çıkmazı

oy kıyamam.. İnşallah sabrının ve emeklerinin karşlığını alacaksın kuzum
İnşallah baloncukum çok teşekkür ederim stres yaptım heralde kafama takıldı döndüm döndüm uyuyamadım, gece de kahve içmiş bulundum o da benle bayaaa eğlendi hadi uyu uyuyabilirsen diye

İnşallah baloncukum ❤ çok teşekkür ederim ❤ stres yaptım heralde kafama takıldı döndüm döndüm uyuyamadım, gece de kahve içmiş bulundum o da benle bayaaa eğlendi hadi uyu uyuyabilirsen diye
vakit daraldıkça öyle olur tabi
ama stres en büyük zarar biliyorsun.. rahatlat kendini
sonuçta senin için ferah.. elinden geleni yaptın yapıyorsun

Ciceklerim aranızda kirpik lifting yaptıran var mı .gerçekten yarıyor mu bı ise ? Sarışın kumral tonlu olduğum için kirpiklerim uzunmu değil mi belirsiz bı denesem mi diyorum şunu?
Canimsin ...
Ben yatiyorummm herkese iyigeceler
Bugun bi gunaydin bide iyigeceler oldu benden ama idsre edin canlarr baaaayy
Ben yaptırttım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk bir iki hafta mükemmel duruyor gerçekten rimele ihtiyaç kalmıyor uzun ve gür duruyorlar ama belli bir süre sonra kirpiklerimdeki kıvrılma etkisi azaldı şuan bazıları düz bazıları kıvrık saçma sapan bir hal aldı rimel dahi süremiyorum yapalı 5 veya 6 hafta olmuştur cılızlaştı ve dökülüyorlar eski haline dönmesi için dua ediyorum uçlarındada kırılmalar oldu yani kısacası doğal kirpik yapınızı bozuyor malesef (( onun yerine kendinize uygun kalıcı kirpik boyasını denemenizi tavsiye ederim bu işlemden önce kullanmıştım ve çok güzel duruyordu şuan eski halime dönmeyi bekliyorum hiçbir işlem yapamadan (((

Offf bi gün o salladığı kolu lakk diye boğazıma gelecek de amel defterim kapanacak diye çok korkuyorum
Hahahah Allah korusun kız
Ben banyoda düşüp burnumu kırdıydım, alçıda falan yatıyorum dedim sakın bak, git ötede yat

Bu kadar evlinin arasında bekar olmak nasıl bir his Nurum? yaa bizde bi şarkı var. Öten günlerimi qaytaraydılar diye. Yani keşke ben de o günlerimi tekrar yaşasaydım. Bekar, üniversite, ders, sınavlar, çok özledim be

Tabiki öneririm canım. Netflix ten haberim yok canım. Eşim kapatılacak dediydi ama kapatıldı mı bilmiyorum benim zaten üyeliğim yok ben başka siteden izliyordum filmleri dizileri. Zaten Netflix koyar koymaz orada da oluyor.
Öneririm sana bolca filmler

Kıyamamm nasıl acımıştır burun Öte gitse nolucak döne döne geliyor
Yok zaten gelse karnıma gelecekti. Oturarak uyuyordum çünki. Of deme ya fena acıdı ama yamuğum vardı eskisinden düz oldu şimdi
Geçen gün dönerlen kafa attı bana ya

Yok zaten gelse karnıma gelecekti. Oturarak uyuyordum çünki. Of deme ya fena acıdı ama yamuğum vardı eskisinden düz oldu şimdi
Geçen gün dönerlen kafa attı bana ya
Oturarak mı uyuyordun? Neden ki canım?

Benim eşim sadece dövmüyor seviyor da uyurken Uyanıyorum aa bi sarılayım madem diye dönüyorum bakıyorum ki zaten uyuyor hahahahahah

Kimse inanmıyor çocukların benim olduğuna zaten hayırlısı olsun hakkımızda canları sağolsun da insallah

Aslında şöyle Judyim o konu :) günlük hayatımda da genelde çevrem kendimden yaşça büyük olan evli arkadaşlarım, çalışırken okul ortamından, kurslardan tanışıp kafamı uydurduğum kişiler yani :) en yakın arkadaşlarım ben gibi bekar ama aynı şehirlerde değiliz malesef uzun yıllar arkadaşım artık kardeş gibim var onunla yanyanayız çok şükür :) ama ben bekar rahatlığına sanırım çok alıştım yani bu da iyi bit şey mi kötü bir şey mi zaman gösterecek ben de üniversite zamanlarını özlüyorum bazen :)

aaa sahiden mii tamam judym senin kapını çalıcam bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…