oy kıyamam.. İnşallah sabrının ve emeklerinin karşlığını alacaksın kuzumBu neyin uykusuzluğudur ya Rabbelaleminsabah 6 buçuktu en son saate baktığımda kafam bir milyon
İnşallah baloncukumoy kıyamam.. İnşallah sabrının ve emeklerinin karşlığını alacaksın kuzum
yaz yaz BDv yazamadıklarını yaz biz yargılamayız merak etmeCanımız sıkıldığında derdimiz oldugunda yaziyormuyuz buraya . Yazilmiyor deyin
vakit daraldıkça öyle olur tabiİnşallah baloncukum ❤ çok teşekkür ederim ❤ stres yaptım heralde kafama takıldı döndüm döndüm uyuyamadım, gece de kahve içmiş bulundum o da benle bayaaa eğlendi hadi uyu uyuyabilirsen diye
bu çok iyiydiyaz yaz BDv yazamadıklarını yaz biz yargılamayız merak etme
Öyle kuzucum Allah kimsenin hiçbir konuda emeklerini boşa çıkarmasın kimseninvakit daraldıkça öyle olur tabi
ama stres en büyük zarar biliyorsun.. rahatlat kendini
sonuçta senin için ferah.. elinden geleni yaptın yapıyorsun
Ama doğruyu söyledim. BDV de içimizden canavar çıkıyor resmenbu çok iyiydi
çünkü BDV giderken artık o bilinç altıyla gidiyoruzAma doğruyu söyledim. BDV de içimizden canavar çıkıyor resmenD:
Ciceklerim aranızda kirpik lifting yaptıran var mı .gerçekten yarıyor mu bı ise ? Sarışın kumral tonlu olduğum için kirpiklerim uzunmu değil mi belirsiz bı denesem mi diyorum şunu?
Ben yaptırttım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk bir iki hafta mükemmel duruyor gerçekten rimele ihtiyaç kalmıyor uzun ve gür duruyorlar ama belli bir süre sonra kirpiklerimdeki kıvrılma etkisi azaldı şuan bazıları düz bazıları kıvrık saçma sapan bir hal aldı rimel dahi süremiyorum yapalı 5 veya 6 hafta olmuştur cılızlaştı ve dökülüyorlar eski haline dönmesi için dua ediyorum uçlarındada kırılmalar oldu yani kısacası doğal kirpik yapınızı bozuyor malesefCanimsin ...
Ben yatiyorummm herkese iyigeceler
Bugun bi gunaydin bide iyigeceler oldu benden ama idsre edin canlarr baaaayy
HahahahOfff bi gün o salladığı kolu lakk diye boğazıma gelecek de amel defterim kapanacak diye çok korkuyorum
Bu kadar evlinin arasında bekar olmak nasıl bir his Nurum?Buna sonuna kadar katılıyorum iştebakalım o zaman da bizim istek olacak mı kii aceba
Ben tanıtayım kendimi :) Nur, 24 yaşımdayım, son bekar bükücüyüm( @samdan a ithafen :)) öğretmenim şuan KPSS ye hazırlanıyorum :)
Bize de film önerir misin judym, yakında gözlerim kanayana kadar film izlemek istiyorumnetfilikş kapatıldı mı tamamen, biliyor musunuz uzak kaldım bu ara gündemden. Daha orda izlemek istediklerim vardı
Ben de TV de dizilerden çok bu tarz programları izlemeyi seviyorum :)
HahahahAllah korusun kız
Ben banyoda düşüp burnumu kırdıydım, alçıda falan yatıyorum dedim sakın bak, git ötede yat
Yok zaten gelse karnıma gelecekti. Oturarak uyuyordum çünki. Of deme ya fena acıdı ama yamuğum vardı eskisinden düz oldu şimdiKıyamamm nasıl acımıştır burunÖte gitse nolucak döne döne geliyor
Oturarak mı uyuyordun?Yok zaten gelse karnıma gelecekti. Oturarak uyuyordum çünki. Of deme ya fena acıdı ama yamuğum vardı eskisinden düz oldu şimdi
Geçen gün dönerlen kafa attı bana ya
Kimse inanmıyor çocukların benim olduğuna zatenCanım ya çıtır anne olmuşsun işte ne güzelbu nasıl anne, olsa olsa abla olur dicekler çocuklarının arkadaşları senin için bizde olsaydı ben de şu an ikinciye hamile olabilirdim çok fazla yaş aralığı olsun istemiyorum bebişler arasında tabiki Rabbimin takdiri en hayırlı en doğru zamanını O biliyor
Benimki oğluş canım
Ya neler yazıyorlar mantıksız bi şekilde. Mantıklı cevabını veriyorum geri dönüşte olmuyor sonra begenmedimi yapistiriyorlaryaz yaz BDv yazamadıklarını yaz biz yargılamayız merak etme
iyiym kuzum işte bizde beklemedeyiz benim hiç umudum yok ama bakalımÖyle kuzucum Allah kimsenin hiçbir konuda emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin
Sen nasılsın bakalım :)
Aslında şöyle Judyim o konu :) günlük hayatımda da genelde çevrem kendimden yaşça büyük olan evli arkadaşlarım, çalışırken okul ortamından, kurslardan tanışıp kafamı uydurduğum kişiler yani :) en yakın arkadaşlarım ben gibi bekar ama aynı şehirlerde değiliz malesefBu kadar evlinin arasında bekar olmak nasıl bir his Nurum?yaa bizde bi şarkı var. Öten günlerimi qaytaraydılar diye. Yani keşke ben de o günlerimi tekrar yaşasaydım. Bekar, üniversite, ders, sınavlar, çok özledim be
Tabiki öneririm canım. Netflix ten haberim yok canım. Eşim kapatılacak dediydi ama kapatıldı mı bilmiyorum benim zaten üyeliğim yok ben başka siteden izliyordum filmleri dizileri. Zaten Netflix koyar koymaz orada da oluyor.
Öneririm sana bolca filmler
Ne zaman belli olacak kuzumiyiym kuzum işte bizde beklemedeyiz benim hiç umudum yok ama bakalım
Aaa lion gelmiş burda alıntını kullandım diye miYa neler yazıyorlar mantıksız bi şekilde. Mantıklı cevabını veriyorum geri dönüşte olmuyor sonra begenmedimi yapistiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?