yarın canımNe zaman belli olacak kuzum
Ewet canim sayendeAaa lion gelmiş burda alıntını kullandım diye mi
Bakma bakma ne yorum yaparım ben boşan demişimdirEwet canim sayendedur bakam bana ne yorum yapmissin
Burnumda kanama falan olursa boğulurum falan diye bi kaç gün sırtıma çokça yastık koyarak uyudum canım.Oturarak mı uyuyordun?Neden ki canım?
Benim eşim sadece dövmüyor seviyor da uyurkenUyanıyorum aa bi sarılayım madem diye dönüyorum bakıyorum ki zaten uyuyor hahahahahah
Amin canım inşallahKimse inanmıyor çocukların benim olduğuna zatenhayırlısı olsun hakkımızda canları sağolsun da insallah
Burnumda kanama falan olursa boğulurum falan diye bi kaç gün sırtıma çokça yastık koyarak uyudum canım.
E zaten seviyo diye ses etmiyorum bende
Benim de master yaparken arkadaşlarımın hepsi evli ve çocukluydu. Bekar bi kaç kişi vardı. Ben de ooh bekarlık sultanlıktır diye hava atardım o evli arkadaşlaraAslında şöyle Judyim o konu :) günlük hayatımda da genelde çevrem kendimden yaşça büyük olan evli arkadaşlarım, çalışırken okul ortamından, kurslardan tanışıp kafamı uydurduğum kişiler yani :) en yakın arkadaşlarım ben gibi bekar ama aynı şehirlerde değiliz malesefuzun yıllar arkadaşım artık kardeş gibim var onunla yanyanayız çok şükür :) ama ben bekar rahatlığına sanırım çok alıştım yani bu da iyi bit şey mi kötü bir şey mi zaman gösterecek ben de üniversite zamanlarını özlüyorum bazen :)
aaa sahiden mii tamam judym senin kapını çalıcam bunun için
Geçti canım çok şükür. Estetik istiyordum eskiden. O acıdan sonra yok arkadaş ben burnumdan gayet memnunum dedimAyy ne zor olmuştur canım çok geçmiş olsun ❤❤
Benim de burnum biraz tombişGeçti canım çok şükür. Estetik istiyordum eskiden. O acıdan sonra yok arkadaş ben burnumdan gayet memnunum dedim
Benimkinin de uç kısmı ecük tombişBenim de burnum biraz tombişşakalaşırken filan burnumu sıkınca eşim diyorum ki ya bişey olsa? Aynısını yapamazlar da lütfen burnuma dikkat et
Dua ediyorum sizin için canım Allahım inşallah nasip etsin inşallah eşin de mesleğine kavuşsunyarın canım
nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun diyorum kuzumDua ediyorum sizin için canım Allahım inşallah nasip etsin inşallah eşin de mesleğine kavuşsunişini ferah tut olmayacak diye düşünme baloncukum ❤
Benim de değil umrumdaBenimkinin de uç kısmı ecük tombişbabam sıkar hep burnumu. Eskiden fazla takıntılıydım yaa. Artık umrumda değil.
Valla bazen öyle Judyim gerçektenBenim de master yaparken arkadaşlarımın hepsi evli ve çocukluydu. Bekar bi kaç kişi vardı. Ben de ooh bekarlık sultanlıktır diye hava atardım o evli arkadaşlara
Her zaman beklerim canımcım
ben 3 gün yoğunum. Çarşamba izne ayrılıyoruz o yüzden sadece bakıp çıkıyorum. Konulara dahil olamıyorumnasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun diyorum kuzum
kk birinci noteri C Calcifer nerelerdesiniz gııı
aaa tmm kuzucum kolay gelsinben 3 gün yoğunum. Çarşamba izne ayrılıyoruz o yüzden sadece bakıp çıkıyorum. Konulara dahil olamıyorum
Nefes alsın yeterBenim de değil umrumdasağlığı yerinde görevini yapıyor çok şükür
Canım sorunsuz evlilik yoktur, her ailede ufak tefek de olsa oluyor. Ben sana şimdiden yok canım evlilik toz pembe hayattır demiyim yalandan. İlk başta zorlanıyorsun herkes gibi. Sonrasında eğer güçlüysen evliliğini rayına oturtuyorsun ve herşey çok daha güzel oluyor. İnşallah sen de çok zorlanmadan güzelce hayatını kurarsın canımValla bazen öyle Judyim gerçektenya aslında benim böyle düşünmemin sebebi evli ya da evlilik yolunda olan arkadaşlarımın bi sorunu olması galiba kuzum, bilemiyorum :) Allah herkesi sevdiceğiyle eşiyle mutlu etsin inşallah ❤
nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun diyorum kuzum
kk birinci noteri C Calcifer nerelerdesiniz gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?