Mizahşörler Çıkmazı

Oturarak mı uyuyordun? Neden ki canım?

Benim eşim sadece dövmüyor seviyor da uyurken Uyanıyorum aa bi sarılayım madem diye dönüyorum bakıyorum ki zaten uyuyor hahahahahah
Burnumda kanama falan olursa boğulurum falan diye bi kaç gün sırtıma çokça yastık koyarak uyudum canım.
E zaten seviyo diye ses etmiyorum bende

Benim de master yaparken arkadaşlarımın hepsi evli ve çocukluydu. Bekar bi kaç kişi vardı. Ben de ooh bekarlık sultanlıktır diye hava atardım o evli arkadaşlara

Her zaman beklerim canımcım

Geçti canım çok şükür. Estetik istiyordum eskiden. O acıdan sonra yok arkadaş ben burnumdan gayet memnunum dedim
Benim de burnum biraz tombiş şakalaşırken filan burnumu sıkınca eşim diyorum ki ya bişey olsa? Aynısını yapamazlar da lütfen burnuma dikkat et

Benim de burnum biraz tombiş şakalaşırken filan burnumu sıkınca eşim diyorum ki ya bişey olsa? Aynısını yapamazlar da lütfen burnuma dikkat et
Benimkinin de uç kısmı ecük tombiş babam sıkar hep burnumu. Eskiden fazla takıntılıydım yaa. Artık umrumda değil.

Benim de master yaparken arkadaşlarımın hepsi evli ve çocukluydu. Bekar bi kaç kişi vardı. Ben de ooh bekarlık sultanlıktır diye hava atardım o evli arkadaşlara

Her zaman beklerim canımcım
Valla bazen öyle Judyim gerçekten ya aslında benim böyle düşünmemin sebebi evli ya da evlilik yolunda olan arkadaşlarımın bi sorunu olması galiba kuzum, bilemiyorum :) Allah herkesi sevdiceğiyle eşiyle mutlu etsin inşallah

Canım sorunsuz evlilik yoktur, her ailede ufak tefek de olsa oluyor. Ben sana şimdiden yok canım evlilik toz pembe hayattır demiyim yalandan. İlk başta zorlanıyorsun herkes gibi. Sonrasında eğer güçlüysen evliliğini rayına oturtuyorsun ve herşey çok daha güzel oluyor. İnşallah sen de çok zorlanmadan güzelce hayatını kurarsın canım
Son cümlene de çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…