- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Yemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisiSizin menü ne cnm
Bence ön yargı yapmasn dene kuzum
Patates ve karnıbaharı yıka doğra üzerine tuz pul biber kimyon birazda yağ.. İyice karıştır
Sonra yağlı kağıtla fırınla
Tavuk pilav çorba kuru fasulyeSizin menü ne cnm
Bende aşırı yemek seçerim birşey diyemedm hahahhaYemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisi
Bu sıcak kuru fasülye ne var ne yok içinde atar limonsuzmTavuk pilav çorba kuru fasulye ☺
Bende aşırı yemek seçerim birşey diyemedm hahahhaama eşten yana aşırı şanslıym önüne ne koysam yer
Bu sıcak kuru fasülye ne var ne yok içinde atar limonsuzm
Düşman içerde durmaz
Bir an gri olmuşsun diye okudum yine mi ban yedim dedim
Bir an gri olmuşsun diye okudum yine mi ban yedim dedim
Evet canım guru oldum beni guru yapan sizlersiniz. Sizlerin begenisi olmasa guru neyin olamazdim
Teşekkürler limonsuzum balım
Yok canım patatesleri kızartıp hemen önüne koyarım ilimamasi lazim. Ayy iyice dedikodusunu yaptim arkalara gitsin bu sayfaBende aşırı yemek seçerim birşey diyemedm hahahhaama eşten yana aşırı şanslıym önüne ne koysam yer
Bu sıcak kuru fasülye ne var ne yok içinde atar limonsuzm
Düşman içerde durmaz
Kızzz okuyormu enişte biziYok canım patatesleri kızartıp hemen önüne koyarım ilimamasi lazim. Ayy iyice dedikodusunu yaptim arkalara gitsin bu sayfa
Yok okumaz da bu kadar cekistirince bir tuhaf oldum o sevmez buraları bana kapat diyor hepKızzz okuyormu enişte bizi
Nihalim öyle tatlı yazmışsın ki elimde olsa pro yapardım seniBir an gri olmuşsun diye okudum yine mi ban yedim dedim
Evet canım guru oldum beni guru yapan sizlersiniz. Sizlerin begenisi olmasa guru neyin olamazdim
Teşekkürler limonsuzum balım
Ayyy limonsuzummm asıl sen çok tatlısınNihalim öyle tatlı yazmışsın ki elimde olsa pro yapardım seni
Sıcaktan yorgun hissediyorum bende asiri bunaltıcı havaçok yorgunum
napiyonuz kızlar
İyiyim şükür cnm. Temizlik yapıyorum da bi bakayım dedimSelam Reyyan ❤❤❤ nasılsın bugün❤
Sen nasılsın cnmmSelam Reyyan ❤❤❤ nasılsın bugün❤
Hoş geldin cnm aramızaSıcaktan yorgun hissediyorum bende asiri bunaltıcı hava
Selam canmSelammmm herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?