Mizahşörler Çıkmazı

Sizin menü ne cnm

Bence ön yargı yapmasn dene kuzum
Patates ve karnıbaharı yıka doğra üzerine tuz pul biber kimyon birazda yağ.. İyice karıştır
Sonra yağlı kağıtla fırınla
Yemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisi

Yemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisi
Bende aşırı yemek seçerim birşey diyemedm hahahha ama eşten yana aşırı şanslıym önüne ne koysam yer

Tavuk pilav çorba kuru fasulye ☺
Bu sıcak kuru fasülye ne var ne yok içinde atar limonsuzm
Düşman içerde durmaz

Jawlensky nihalim guru olmuşsun daha önce yazacaktım fırsat olmadı
Bir an gri olmuşsun diye okudum yine mi ban yedim dedim
Evet canım guru oldum beni guru yapan sizlersiniz. Sizlerin begenisi olmasa guru neyin olamazdim
Teşekkürler limonsuzum balım

Bende aşırı yemek seçerim birşey diyemedm hahahha ama eşten yana aşırı şanslıym önüne ne koysam yer

Bu sıcak kuru fasülye ne var ne yok içinde atar limonsuzm
Düşman içerde durmaz
Yok canım patatesleri kızartıp hemen önüne koyarım ilimamasi lazim. Ayy iyice dedikodusunu yaptim arkalara gitsin bu sayfa

Bir an gri olmuşsun diye okudum yine mi ban yedim dedim
Evet canım guru oldum beni guru yapan sizlersiniz. Sizlerin begenisi olmasa guru neyin olamazdim
Teşekkürler limonsuzum balım
Nihalim öyle tatlı yazmışsın ki elimde olsa pro yapardım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…