Sen yazınca ayrı Bi mutlu oluyorum. Çünkü kullanıcı adın mutluluk veriyorSelam canm
İdare eder işteSen nasılsın cnmm
Hayırdır Bi sıkıntı mı varİdare eder işte☺
Benimkinin sinirleri ustinde hayırdır inşallah zor tutuyorum kendimiHayırdır Bi sıkıntı mı var
Yanında durma cnm uzaklaş. Kendi kendine sakinleşsin. Yıpratma kendiniBenimkinin sinirleri ustinde hayırdır inşallah zor tutuyorum kendimi
Hosbuldum canimHoş geldin cnm aramıza
Mercimek çorbası, patlıcan oturtma ve pilavkızlar su an dışardayim okuyamıyorum
dün gece uyuyamamistim onun yorgunluğu galiba. tospagayi gezdirelim de bende onla beraber uyurum artık.
yarına ne pisirceniz hayrina yaziverin
Mercimek çorbası, patlıcan oturtma ve pilav ☺
Yanına bir şeyler yapacaksan yeter benceooo harikaymis
iki tane patlican var evde yeter mi ki oturtma yapmaya seridinam sence
Yanına bir şeyler yapacaksan yeter benceBen de üç taneden yaptım ☺ Yetti
Sıcaktan yorgun hissediyorum bende asiri bunaltıcı hava
Çok mu iş yaptın samdanım
Panpa çalş çalş snra yoruldm de
İyiyizcnm. Sennnnnn
İyiyim limonsuzum sen nasılsn
Allah yardım etsin ya hem iş hem sıcak . Yat dinlenolabilir canım:) is yerinin sacma sapan durumları da yordu öğlen de tuttum ayran ictim kendimden geçtim
Öyle yaptım canım hala yaklasmiyorumYanında durma cnm uzaklaş. Kendi kendine sakinleşsin. Yıpratma kendini
Kuzum ben taze fasulye ve pirinc pilavu yaptim bu aksam yarin da onlari yeriz yemek mi dusunuyorsunkızlar su an dışardayim okuyamıyorum
dün gece uyuyamamistim onun yorgunluğu galiba. tospagayi gezdirelim de bende onla beraber uyurum artık.
yarına ne pisirceniz hayrina yaziverin
Sendeki sansa da ben ne diyeyim nihal yaaÖyle yaptım canım hala yaklasmiyorum
Oo yeni üye düşmüş burda baa haber veren yok
Özlemiş özlemiş ama hemen eski moduna döndüSendeki sansa da ben ne diyeyim nihal yaa
Bende sana soracaktim siz yokken esin napmis sizi ozlemismi ev ne durumda vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?