Mizahşörler Çıkmazı

Benimkiler de ayrı bir huysuz ne yapsam bilemiyorum bugün gündüz 1 saatten az uyudular toplamda mahvoldum
Yatırıyorum ağlıyor, oturuyorum ağlıyor, emzirmeye çalışıyorum direniyor ağlıyor,kucağında ayakta duruyorum mizirdaniyor, şaşırdım ben de,
Gündüz uyumadiklarinda extra huzursuz oluyorlar

Hosgeldn mehlos
Yap bi kahve de ic madem uyutmuyor minikk
Bu scaklarda ufak bebekle ilgilenmek cok daha zor Allah yardmciniz olsun senin de nihalin de herkesin ...
Cok sukur ben artk bu yaz insan gbi uyuyabiliyorum kiz 4 yasnda olacak nerdeyse ya canlari sag olsun da analikk ahh analikk ....

Yatırıyorum ağlıyor, oturuyorum ağlıyor, emzirmeye çalışıyorum direniyor ağlıyor,kucağında ayakta duruyorum mizirdaniyor, şaşırdım ben de,
Gündüz uyumadiklarinda extra huzursuz oluyorlar
Söylenip mizirdanmalari bazen zorlanıyorum ama buna şükür

Yemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisi
Aynısı bende de var canım
Bu yaz daha bir kere taze fasulye yaptım , yemiyorlar, ıspanağın sadece böreği yenir yemeğini yemezler, pırasa ,dolma biber, bamya nerdeyse hiç girmez eve yemezler, babası ve çocukları

Evet anneme tembihlerim yaptığında haber ver diye, özlüyorum resmen
Evet çok şükür,
Benimki mizirdana mizirdana sızdı omuzumda ,iyice dalsin yaptıracağım ☺
Maşallah umarım deliksiz uyurben de birini uyuttum şimdi sıra diğerinde

Evet anneme tembihlerim yaptığında haber ver diye, özlüyorum resmen

Maşallah umarım deliksiz uyur☺ben de birini uyuttum şimdi sıra diğerinde
İnşaallah canım ama son zamanlarda çok sık kalkiyor malesef, memlekete gittik geldik tüm düzen bozuldu,saatte bir kalkmaya başladı,dün biraz az kalktı,

İnşaallah canım ama son zamanlarda çok sık kalkiyor malesef, memlekete gittik geldik tüm düzen bozuldu,saatte bir kalkmaya başladı,dün biraz az kalktı,
Evet bizim de duzenimizin bozulmasina yetti annemlere gitmek ama umarım eski düzene gireriz çünkü gündüz uyumaları benim icin çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…