Bence yoklugunuzla terbiye olmamisÖzlemiş özlemiş ama hemen eski moduna döndü
Çok ayrı kalmadık ki 2 güne bir geldi bizsiz duramazBence yoklugunuzla terbiye olmamisdha dun 1 bugun 2 yaneee
Allah ayirmasin kuzummÇok ayrı kalmadık ki 2 güne bir geldi bizsiz duramaz
Amin canım cümlemizi inşallahAllah ayirmasin kuzumm
Benimkiler de ayrı bir huysuz ne yapsam bilemiyorum bugün gündüz 1 saatten az uyudular toplamda mahvoldumSlm kızlar ,benim bızdıkla uğraşıyorum, uyumuyor,çok huysuz
Başka şeye kızıp acısını bizden çıkartmayı çok iyi bilirlerÖyle yaptım canım hala yaklasmiyorum
Yatırıyorum ağlıyor, oturuyorum ağlıyor, emzirmeye çalışıyorum direniyor ağlıyor,kucağında ayakta duruyorum mizirdaniyor, şaşırdım ben de,Benimkiler de ayrı bir huysuz ne yapsam bilemiyorum bugün gündüz 1 saatten az uyudular toplamda mahvoldum
Evet canım maalesef.Başka şeye kızıp acısını bizden çıkartmayı çok iyi bilirler
Söylenip mizirdanmalari bazen zorlanıyorum ama buna şükürYatırıyorum ağlıyor, oturuyorum ağlıyor, emzirmeye çalışıyorum direniyor ağlıyor,kucağında ayakta duruyorum mizirdaniyor, şaşırdım ben de,
Gündüz uyumadiklarinda extra huzursuz oluyorlar
Aynısı bende de var canımYemek seçen birisi belli başlı şeyler yer. Yemek yapmak çok zor benim için pırasa ıspanak karnıbahar kabak patlican vs nerde faydalı şey varsa yemez. Önyargının kendisidir kendisi
Evet çok şükür,Söylenip mizirdanmalari bazen zorlanıyorum ama buna şükür ☺
Evet anneme tembihlerim yaptığında haber ver diye, özlüyorum resmenAynısı bende de var canım ☹
Bu yaz daha bir kere taze fasulye yaptım , yemiyorlar, ıspanağın sadece böreği yenir yemeğini yemezler, pırasa ,dolma biber, bamya nerdeyse hiç girmez eve yemezler, babası ve çocukları
Maşallah umarım deliksiz uyurEvet çok şükür,
Benimki mizirdana mizirdana sızdı omuzumda ,iyice dalsin yaptıracağım ☺
Bu hafta kocam gececi 5 aylık oğlumla koca yatakta serile serile yatacağız ohHerkes ayakta galiba ☺
İnşaallah canım ama son zamanlarda çok sık kalkiyor malesef, memlekete gittik geldik tüm düzen bozuldu,saatte bir kalkmaya başladı,dün biraz az kalktı,Evet anneme tembihlerim yaptığında haber ver diye, özlüyorum resmen
Maşallah umarım deliksiz uyur☺ben de birini uyuttum şimdi sıra diğerinde
Evet bizim de duzenimizin bozulmasina yetti annemlere gitmek ama umarım eski düzene gireriz çünkü gündüz uyumaları benim icin çok onemliİnşaallah canım ama son zamanlarda çok sık kalkiyor malesef, memlekete gittik geldik tüm düzen bozuldu,saatte bir kalkmaya başladı,dün biraz az kalktı,
Ne keyifBu hafta kocam gececi 5 aylık oğlumla koca yatakta serile serile yatacağız oh
İkisinin arasında pestilim çıkıyorduNe keyif ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?