Bilmez miyimİkisinin arasında pestilim çıkıyordu
Ben o üyeyi bilmiyorum ama sen yazınca baktım. Sanırım kadın cinayeti yine
Kazen yazmış. Eşi öldürmüş annesini de karısını daBen o üyeyi bilmiyorum ama sen yazınca baktım. Sanırım kadın cinayeti yine
MaalesefKazen yazmış. Eşi öldürmüş annesini de karısını da
O kim ya,neyi vardı, tanımasam da için bir tuhaf oldu, üzüldüm
O kim ya,neyi vardı, tanımasam da için bir tuhaf oldu, üzüldüm ☹
Yazık ya,daha gencecik,çok üzüldüm , Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun ikisinin de
müberra ismini de bi severiim dee kız dil çıkararak neyim gelmişin sen de :)
birazdan yatıcam seridinam :)Herkes ayakta galiba ☺
nasılsın tanışalım :) nerden gelirsiin KK ye katılma amacın nedir geyik mii bir derdin mii varr :)Emojiyi bi deniyim derken oldu. O denk geldi.
nasılsın tanışalım :) nerden gelirsiin KK ye katılma amacın nedir geyik mii bir derdin mii varr :)
gördüm arkadaşım konunu şimdi yazacağımÇok zor bir zamandan geçiyorum son konumu okuyabilirsin istersen
buraya kayıt olurken numaramız çkıyor ya olivem onla bağlantılı olabilirÖlenin o üye olduğunu nereden anladılar kızlar ?ayy çok içim acıdı ya doğru olmasın istiyorum
Ah yaburaya kayıt olurken numaramız çkıyor ya olivem onla bağlantılı olabilirama doğru malesef..
Amiin olivemAh yaben baya eskiyim canım maille kaydoldum diye hatırlıyorum. Allah kahretsin bunu o kadıncağıza reva göreni.Allah rahmet eylesin kadıncağıza
Gunaydin canim aslnda 1 bendim ama canm skldi yazamadim durumlari okudum filan .günaydın birim birim biriiiiimmm
Gunaydin canim aslnda 1 bendim ama canm skldi yazamadim durumlari okudum filan .
Bende iki olayim naslsn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?