İnşallahinşallah kazen polise bildirir de kadının burdaki yazıları delil olarak sunulur
evine eşyaları almaya annesiyle gidiyor...
keşkeler için çok geç.......... ayy cok etkilendim
Şiddet görüyormuş zaten neden gittiler neden... Daha önce de anne babasıyla oldurulenler oldu. Konduramadilar mi nasıl olduevine eşyaları almaya annesiyle gidiyor...
keşkeler için çok geç.......... ayy cok etkilendim
İnşallahumarım yaparlar öyle birşey
umarım serbest kalıp çocuklara birşey yapmaz..Şiddet görüyormuş zaten neden gittiler neden... Daha önce de anne babasıyla oldurulenler oldu. Konduramadilar mi nasıl oldu
umarım serbest kalıp çocuklara birşey yapmaz..
konusunu okuduktan sonra şöyle bir durdum
acaba çocuk hala annesini sevmiyormuay nasıl doldurmuşlar çocuğu ya
Amin... Anne kız pozunda ne kadar belli gözlerindeki hüzün rahmetlinin... Böyle pırıl pırıl insanlarla evlenip de nasıl değerini bilmez bu pislikler.belki vermiştir bile kazen. çok duyarlı kadın konusunda. inşallah suçu olan herkes cezasini ceker misli misli
babaannesi dolduruyormuş 2018de 9 yaşındaymış çocuk şimdi11..ben hiç okumamıştim haberi cocuk annesinden nefret mi ediyomus
umarım serbest kalıp çocuklara birşey yapmaz..
Seviyordurumarım serbest kalıp çocuklara birşey yapmaz..
keşke okusa..............................okutsalarrrrrrrrrrrrrr..o zaman çocukları da burayi ilerde okuyup anlar annesinin çektiklerini
Kim bilir iki parça entarisini mi alacaktı kadıncağız of yaŞiddet görüyormuş zaten neden gittiler neden... Daha önce de anne babasıyla oldurulenler oldu. Konduramadilar mi nasıl oldu
Yok numara çıkmıyor canım. Ben maille kaydoldum.buraya kayıt olurken numaramız çkıyor ya olivem onla bağlantılı olabilirama doğru malesef..
Belki de son kez konuşmak için çağırmıştır o pislik. BilemeyizKim bilir iki parça entarisini mi alacaktı kadıncağız of ya
Amin kuzum amin. Ne biçim Bi zamandayız. İnsanlar çok kötü. İnsanlık vasfını bile taşıyamıyorlar.Allah rahmet eylesin ikisine deçocuklarını da iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Allah o adi pisliğin de bin türlü belasını versin. Gün yüzü görmesin iki dünyada da
Bu olaylar hep vardı ama çok azdı ya senede 1-2 duyardın böyle haberler. Şimdi iki günden bir, kadın cinayeti, hayvana kadına çocuğa tecavüz, çocuk ölümleri. Çok saçma bir döneme geldik Rabbim sonumuzu hayretsin inşallahAmin kuzum amin. Ne biçim Bi zamandayız. İnsanlar çok kötü. İnsanlık vasfını bile taşıyamıyorlar.
Belki de son kez konuşmak için çağırmıştır o pislik. Bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?