Mizahşörler Çıkmazı

evine eşyaları almaya annesiyle gidiyor...
keşkeler için çok geç.......... ayy cok etkilendim

aynen keşke polis nezaretinde gitseydi ama gitse de sonrasında düşerdi işte peşine. uzaklaştırma kararı olsa da bi yerde yakalıyo adam kafasına koyunca Allah'ım o yavruların yüzünü yere egdirmesin

Şiddet görüyormuş zaten neden gittiler neden... Daha önce de anne babasıyla oldurulenler oldu. Konduramadilar mi nasıl oldu
umarım serbest kalıp çocuklara birşey yapmaz..
konusunu okuduktan sonra şöyle bir durdum
acaba çocuk hala annesini sevmiyormu ay nasıl doldurmuşlar çocuğu ya

ben hiç okumamıştim haberi cocuk annesinden nefret mi ediyomus

belki vermiştir bile kazen. çok duyarlı kadın konusunda. inşallah suçu olan herkes cezasini ceker misli misli
Amin... Anne kız pozunda ne kadar belli gözlerindeki hüzün rahmetlinin... Böyle pırıl pırıl insanlarla evlenip de nasıl değerini bilmez bu pislikler.

o zaman çocukları da burayi ilerde okuyup anlar annesinin çektiklerini

o zaman çocukları da burayi ilerde okuyup anlar annesinin çektiklerini
keşke okusa..............................okutsalarrrrrrrrrrrrrr..
aslında yaşadıkları büyük tranva.. üstüne bunları okumak akıl karı değil ama büyüdüğünde belki gerçekleri görür

Allah rahmet eylesin ikisine de çocuklarını da iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Allah o adi pisliğin de bin türlü belasını versin. Gün yüzü görmesin iki dünyada da
Amin kuzum amin. Ne biçim Bi zamandayız. İnsanlar çok kötü. İnsanlık vasfını bile taşıyamıyorlar.

Amin kuzum amin. Ne biçim Bi zamandayız. İnsanlar çok kötü. İnsanlık vasfını bile taşıyamıyorlar.
Bu olaylar hep vardı ama çok azdı ya senede 1-2 duyardın böyle haberler. Şimdi iki günden bir, kadın cinayeti, hayvana kadına çocuğa tecavüz, çocuk ölümleri. Çok saçma bir döneme geldik Rabbim sonumuzu hayretsin inşallah

Belki de son kez konuşmak için çağırmıştır o pislik. Bilemeyiz

Aslında gitmemek lazım. Bu kadınlar kocalarının böyle bir şey yapacağını asla düşünmemiş olmalılar ki gittiler ve hayatlarını kaybettiler. İnsan değil aynı yastığa baş koyduğu, birlikte gülüp, yiyip içtiği insana herhangi bir canlıya bunu nasıl yapabilir aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…