Mizahşörler Çıkmazı

ben bana bisey olursa kizimi annem buyutsun diyorum esime en guzel o bakar benden sonra diyorum bu cocklarin anneleri de anneanneleri de oldurulmus Allah yardmcilari olsun ici yaniyor insanin gencecik ayni yastaymis arkadasimiz gel kahrolma gel uzulmeee kmse kmsenin yasama hakkinj elinden alamaz yaaa almamalii

Di mi

Ben o üyeyi bilmiyorum ama sen yazınca baktım. Sanırım kadın cinayeti yine
Kazen yazmış. Eşi öldürmüş annesini de karısını da

Boğazım düğüm düğüm... Lanet olsun... Gerçekten lanet olsın... İnsanlık nereye gidiyor... Yeter artıkya.. Trcavüzcüler katiller dışarda kol geziyor.. Bir yaptırım yk.... Sorsan kadının rızası var derler... Ya sabır..
Allah rahmet eylesn hiç tadım tuzum kalmadı

Mekanları cennet olsun inşallah. Gün yüzü görmesin katil pislik.

aynen ben de onu düşündüm çayım ben de en çok annem bakarsa içim rahat eder ama kadının annesi de öldürülmüş nolcak şimdi

çok zor bi durum ya. evliyken insan gibi davranmiyolar kadin boşanmak isteyince iyice canavarlasiyolar hangi kadın bile isteye yıkar ki çocukları varken yuvasını...

Allah yavrularına merhamet etsin inşallah sağlıklı bi ruh hâliyle büyüyüp hayatlarına devam edebilirler bı ömür yüzleri güler

devlet korumasına alınırlar ama devlet korumasi onlara yaşadıkları şeyi unuturur mu
ay böyleleri diri diri yakılmalı
yada aç kurtlara felan verilmeli
yaptırımlar sıkılaştırılmadıkça böyle devam edecek
hergün bir yenisi daha ekleniyor

ay böyleleri diri diri yakılmalı
yada aç kurtlara felan verilmeli
yaptırımlar sıkılaştırılmadıkça böyle devam edecek
hergün bir yenisi daha ekleniyor

kadının güvencesi olması lazım önce baloncukum. o kadının bi güvencesi olsa eşyasını almaya da gitmezdi.

önce toplumu rehabilite etmeleri gerekiyo herkes herşey yanlış ki başta.

kadının güvencesi olması lazım önce baloncukum. o kadının bi güvencesi olsa eşyasını almaya da gitmezdi.

önce toplumu rehabilite etmeleri gerekiyo herkes herşey yanlış ki başta.
evine eşyaları almaya annesiyle gidiyor...
keşkeler için çok geç.......... ayy cok etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…