ben bana bisey olursa kizimi annem buyutsun diyorum esime en guzel o bakar benden sonra diyorum bu cocklarin anneleri de anneanneleri de oldurulmus Allah yardmcilari olsun ici yaniyor insanin gencecik ayni yastaymis arkadasimiz gel kahrolma gel uzulmeee kmse kmsenin yasama hakkinj elinden alamaz yaaa almamaliiben okumadan yazmıştım çayım okusam ben de yazmazdimçok üzüldüm ya
Allah yavrularını iyi insanlarla karşılaştırsin daima
çok zor hayatının baharında bı kadın annesi.. nolcak şimdi çocuklara
Di miben bana bisey olursa kizimi annem buyutsun diyorum esime en guzel o bakar benden sonra diyorum bu cocklarin anneleri de anneanneleri de oldurulmus Allah yardmcilari olsun ici yaniyor insanin gencecik ayni yastaymis arkadasimiz gel kahrolma gel uzulmeee kmse kmsenin yasama hakkinj elinden alamaz yaaa almamalii
@Limonsuzzcay @Silent Scream vefat etmiş gördün mü
Ben o üyeyi bilmiyorum ama sen yazınca baktım. Sanırım kadın cinayeti yine
Kazen yazmış. Eşi öldürmüş annesini de karısını da
Mekanları cennet olsun inşallah. Gün yüzü görmesin katil pislik.Boğazım düğüm düğüm... Lanet olsun... Gerçekten lanet olsın... İnsanlık nereye gidiyor... Yeter artıkya.. Trcavüzcüler katiller dışarda kol geziyor.. Bir yaptırım yk.... Sorsan kadının rızası var derler... Ya sabır..
Allah rahmet eylesn hiç tadım tuzum kalmadı
Böylelerini ibret olsın diye diri diri yakmalı...Mekanları cennet olsun inşallah. Gün yüzü görmesin katil pislik.
Gözümü ayırmadan zevkle izlerdim.. maalesef insan hakları onu koruyor.... eli nasıl vardı öldürmeye Allah cezasını versin.Böylelerini ibret olsın diye diri diri yakmalı...
Günaydın nurum...Günaydın canlarım ❤
Ben de üzülüyorum çocuklarını düşündükçe daha çok üzülüyorum
ben bana bisey olursa kizimi annem buyutsun diyorum esime en guzel o bakar benden sonra diyorum bu cocklarin anneleri de anneanneleri de oldurulmus Allah yardmcilari olsun ici yaniyor insanin gencecik ayni yastaymis arkadasimiz gel kahrolma gel uzulmeee kmse kmsenin yasama hakkinj elinden alamaz yaaa almamalii
herkes aynı fikirde... şimdi bu çocuklar ne olacak
ay böyleleri diri diri yakılmalıdevlet korumasına alınırlar ama devlet korumasi onlara yaşadıkları şeyi unuturur mu
Konusuna baktım berbat bir aile caninin ailesi. O babanneye falan verilmese.herkes aynı fikirde... şimdi bu çocuklar ne olacak
verilmemeli benceKonusuna baktım berbat bir aile canının ailesi. O babanneye falan verilmese.
Ne biçim baba baba bile çok ona kelime olarak. Karısı ölsün de çocuklar ne olursa olsun mu ne yani.verilmemeli bence
ay böyleleri diri diri yakılmalı
yada aç kurtlara felan verilmeli
yaptırımlar sıkılaştırılmadıkça böyle devam edecek
hergün bir yenisi daha ekleniyor
evine eşyaları almaya annesiyle gidiyor...kadının güvencesi olması lazım önce baloncukum. o kadının bi güvencesi olsa eşyasını almaya da gitmezdi.
önce toplumu rehabilite etmeleri gerekiyoherkes herşey yanlış ki başta.
Konusuna baktım berbat bir aile caninin ailesi. O babanneye falan verilmese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?