Bunlara insan denmiyor canım yaratık bunlarAslında gitmemek lazım. Bu kadınlar kocalarının böyle bir şey yapacağını asla düşünmemiş olmalılar ki gittiler ve hayatlarını kaybettiler. İnsan değil aynı yastığa baş koyduğu, birlikte gülüp, yiyip içtiği insana herhangi bir canlıya bunu nasıl yapabilir aklım almıyor
Allah merhametiyle o geride kalan yavruları kuşatsın. Bu yaratığı da kahretsin !Bunlara insan denmiyor canım yaratık bunlar
Ben numaramı da girmiştim judym kaydolurkenYok numara çıkmıyor canım. Ben maille kaydoldum.
kcoasının ailesi zaten soeunluymuşİnşallah geride kalan ailede aklı selim yol gösterecek insanlar vardır çocuklar için ve caninin ailesine verilmesi durumu olursa müdahale ederlerinsan neye üzüleceğini şaşırıyor. Umarım bu pisliklere de cesaret edemeyecek yaptırımlar olur! Allah cezalarını versin.
Ya bende aynı şeyleri söylüyorum hep . Yazık günah o çocuklara aklımdan cikmiyorlarben bana bisey olursa kizimi annem buyutsun diyorum esime en guzel o bakar benden sonra diyorum bu cocklarin anneleri de anneanneleri de oldurulmus Allah yardmcilari olsun ici yaniyor insanin gencecik ayni yastaymis arkadasimiz gel kahrolma gel uzulmeee kmse kmsenin yasama hakkinj elinden alamaz yaaa almamalii
zaten çok canice olup sosyal medyada arkadaşı olup ses getireleri duyuyoruzHiç haber yok haberlerde de geçmedi çocukların akıbeti ne olacak acabakeşke onlar için bir şeyler yapabilseydim
Yüzde %99unda aileden gelen vurdumduymazlik doğru düzgün yetistirememe erkektir herşeyi yapar kafası var bu olaydaysa olduğu gibi
bu da rahmetliye gelsin o zaman
daha bişey yazamicam. çok doluyum çok. sen bi can getir dünyaya elin canisi kiysin. ustelik o canın da var canları minicik daha
Hayırlı olsun baloncukum bi atanan da benimhepiniz burda bana destek verdiniz dua ettiniz güzel dileklerinizi söylediniz
Allah razı olsun
sonuçlar açıklandı
eşim sıralamada fazlasıyla... yani atanıyor
olive_bluto
haber alamadım
dualarım onunla
gözün aydın kuzummmmmmmmmmmmmHayırlı olsun baloncukum bi atanan da benimşehir seçeceğizz kontenjandayım
Çok çok sevindimhepiniz burda bana destek verdiniz dua ettiniz güzel dileklerinizi söylediniz
Allah razı olsun
sonuçlar açıklandı
olive_bluto
haber alamadım
dualarım onunla
Canım çok sevindim gözünüz aydınhepiniz burda bana destek verdiniz dua ettiniz güzel dileklerinizi söylediniz
Allah razı olsun
sonuçlar açıklandı
olive_bluto
haber alamadım
dualarım onunla
Olivvv çok sevindim canım hayırlı olsun. Gözünüz aydın ya ne güzel bir şey buHayırlı olsun baloncukum bi atanan da benimşehir seçeceğizz kontenjandayım
Ayaklarım yere basmıyorrCanım çok sevindim gözünüz aydınhayırlı olsun
Olivvv çok sevindim canım hayırlı olsun. Gözünüz aydın ya ne güzel bir şey bu
Ya acaba nereye atanacaksiniz en güzel zamanlar şimdiAyaklarım yere basmıyorr
Ya acaba nereye atanacaksiniz en güzel zamanlar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?