Yavrum gerçekten çok sevindim. Moralim az da olsa düzeldi gibi. Baloncuk ve sen sevindirdiniz. Sabah beri hiçbir şey yapasim yok. Allah nasip etti ya çok şükür...meslektaşım benim.Şimdi başlayınca biz aday öğretmen olucaz ya ablamm işi sizin gibi üstadlardan öğrenicez nasip olursa
Ben kontenjandayım atanacağım nasipse.
Böyle seviniyorum ama benim de öyle be ablacım, aklım hep cani yaratığın katlettiği kadıncağızda
Yavrum gerçekten çok sevindim. Moralim az da olsa düzeldi gibi. Baloncuk ve sen sevindirdiniz. Sabah beri hiçbir şey yapasim yok. Allah nasip etti ya çok şükür...meslektaşım benim.
Çokk teşekkür ederimm
hepiniz burda bana destek verdiniz dua ettiniz güzel dileklerinizi söylediniz
Allah razı olsun
sonuçlar açıklandı
eşim sıralamada fazlasıyla... yani atanıyor
olive_bluto
haber alamadım
dualarım onunla
Hayırlı olsun kızlar,ikiniz adına da çok sevindim, inşallah güzel yerlere tanırsınızHayırlı olsun baloncukum bi atanan da benimşehir seçeceğizz kontenjandayım
Allah razı olsun canımHayırlı olsun kızlar,ikiniz adına da çok sevindim, inşallah güzel yerlere tanırsınız
Tekrar hayırlı olsunÇokk teşekkür ederimmOkul önceciyim ben
Şimdi başlayınca biz aday öğretmen olucaz ya ablamm işi sizin gibi üstadlardan öğrenicez nasip olursa
Ben kontenjandayım atanacağım nasipse.
Böyle seviniyorum ama benim de öyle be ablacım, aklım hep cani yaratığın katlettiği kadıncağızda
Garip i izliyorum bir bakayım dedim ben de mesajını gördümCanlarım nasılsınıız?Bi hal hatır sormaya uğradım. Hiiç modum yok, keyfim yook.
Dışarda da çır çır bi çekirgee vallahii bu gece uyutmayacak beni :)
Niye keyfin yok Nurum ??Canlarım nasılsınıız?Bi hal hatır sormaya uğradım. Hiiç modum yok, keyfim yook.
Dışarda da çır çır bi çekirgee vallahii bu gece uyutmayacak beni :)
Calci nasilsin
Calcimm canımsın çok teşekkür ederim ❤❤❤
Garip mii film mii dizii mi o canım gülnihalıım,bilsem dee bilemiyoo olabilirim şuan öyle garip bir şeyyGarip i izliyorum bir bakayım dedim ben de mesajını gördüm ❤
İyiyim canım sen nasılsınCalci nasilsin
Kemal Sunal filmi canım. Star'da.Garip mii film mii dizii mi o canım gülnihalıım,bilsem dee bilemiyoo olabilirim şuan öyle garip bir şeyy
İyiyim TV izliyorum, dün gorusemedik hiç özledimİyiyim canım sen nasılsın
Bilmiyorum kii ya olivem şu son zamanlardakii olaylarr filan aslında eksta bi sebebi de yokNiye keyfin yok Nurum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?