Ben çok etkileniyorum. eskiden böyle değildim. Değiştim sanırım. Moralim bozulunca düzelmesi zaman alıyor. Kafama takıyorumEvet.. görüşemedik yazmaya elimiz varmadıkızların sevinçli haberiyle biraz olsun enfes aldık❤. . Anıt sayaç a bakıyorum.. birsuru can gitmiş. Ama nurun da dediği gibi tanıdık olunca daha bir etkileniyor insan.. mekanları cennet olsun..
Anneyiz.. evlatlarımız var. Onlar için korkuyoruz onlar icin endişeliyiz...Ben çok etkileniyorum. eskiden böyle değildim. Değiştim sanırım. Moralim bozulunca düzelmesi zaman alıyor. Kafama takıyorum
İyi geceler mehlikam hoş geldin.İyi geceler kızlar, eşim ise gitti, çocuklar uyudu, evde sessizlik hakim, ben de yatacağım birazdan,
Mekanları cennet olsun canım,yapacak bir şey yok malesef, Rabbim o günahsız iki kuzunun yardımcısı olsun, küçük yaşta annesiz babasız kaldılar, Rabbim bantlarını açık etsin,hayırlı kapılar açsın, bundan sonraki hayatları çok güzel geçsin inşaallahBen çok etkileniyorum. eskiden böyle değildim. Değiştim sanırım. Moralim bozulunca düzelmesi zaman alıyor. Kafama takıyorum
Uyudu canım,gündüz fazla uyumuyor artık, akşam üstü memede şekerleme yapıyor, 9 dan sonra da uykusu tavan yapıyor,birlikte bıcı bıcı yaptik emzirdim uyudu,ben de çayımı rahatça içtim,İyi geceler mehlikam hoş geldin.❤ Nasılsın uyudu mu lokum☺ ben de sallıyorum umarım uyurlar
Seninkiler ne alemdeİyi geceler mehlikam hoş geldin.❤ Nasılsın uyudu mu lokum☺ ben de sallıyorum umarım uyurlar
İyiyim insallah. Geçti canım saman alevi onun siniriSeninkiler ne alemde❤
Eşinin siniri geçti mi,
Sen nasılsın
Allah yardımcın olsun canım vardır bir kolaylık inşallahPandemi sürecinde eşin bir gün (24 saat) çalışıp 3 gün izin yapmıştı, şimdi eski düzene döndü, 4 vardiya şeklinde çalışacak,haftalık vardiyalar şeklinde,
Pandemideki çalışma saatleri sürekli devam edecek diye seviniyordum,bizi ise getirip götürebilecek diye ama maalesef eski düzen devam edeceklermis, bebekle nasıl gidip gelecem onu düşünüyorum
Allah kolaylık versin,onlarda biran önce mışıl mışıl uyurlar inşaallahİyiyim insallah. Geçti canım saman alevi onun siniri
Biri uyudu 2 si uyanık şimdi diğeri de uyursa buyuk kız kolay inşallah
İnşallah canımAllah kolaylık versin,onlarda biran önce mışıl mışıl uyurlar inşaallah
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun canım vardır bir kolaylık inşallah ❤
Allah razı olsun çayım uyuttum, inşallah bugün uykumu alırım sen nasılsın canımSelam kizlar ben geldm okudum sizi
Gulnihal ve mehlika Allah yardmciniz olsun kizlar
Nihalim bebelern uyurda djnlenirsin insallah 11 de uyudu benimki soda filan ictik esimde yatti simdi ben tek takiliyorum birazdan bende yatarm
Insallah canim iyiyim cok sukur uyudularsa sende yat bende yatiyorumAllah razı olsun çayım uyuttum, inşallah bugün uykumu alırım sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?