Mizahşörler Çıkmazı

Kuzum ne kadar kafamdan atmaya çalışsam da hep aklımın bir köşesindeydi bu gün boyu valla çok etkilendim böyle bir tuhaf sanki komşumun başına gelmiş gibi..

Miniklerime kavuşup özeldeki baskılar olmadan çalışacak olmak o kadar rahatlattı ki Nurum özelde neler yaşadım biliyosunuz.
Aaa keşke gelse Nurum ya daha önce sormuşumdur ama senin brans edebiyat mıydı? Unuttum kuzucum

Bal0ncuk
olive_bluto
Cokk sevindim canlarim, tebrik ederim ... hakkinizda herseyin hayirlisi olsunnn hep guzel haberlerinizi alalim insallah .
Cayımm çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu mutlu haberler alalım inşallah burda paylaşalım çoğalsın ❤❤ Allah razı olsun

Evet çok sarsıldık insan biraz daha yakınından olunca her şeyii daha çok düşünüyor. Aynı durumdaki dğer kadınları, çocukları

Tahmin ediyorum kuzucumm öğretmenin özel sektörü kii her özel öyledir de tamamen suyunu çıkarmak.

Gelir inşallah yakın bir zamanda :) Benim branşım din kültürü olivem :) Elhan abla Jawlensky in edebiyat :)

Allah korusun böyle canilerden. Belli de etmiyorlar kendilerini çoğu zaman.
Ah Nurumm sizin alan sınavınız baya zor Allah yardımcın olsun canımmm

Allah korusun böyle canilerden. Belli de etmiyorlar kendilerini çoğu zaman.
Ah Nurumm sizin alan sınavınız baya zor Allah yardımcın olsun canımmm
etmiyor kuzum pislikler istedikleri olmayınca canavar çıkıyor içlerinden ama .

Ahhh ahhh kanayan yaramm. :SS inşallahh oliivem :)

Ben yazamıyorum buraya. Bu konuyu konuşmak ağır geliyor. Genel havası çok etkiliyor beni. Sizinle yazışırken de kendim olduğum için yapandan gülemiyorum. O yüzden bu aralar beni mazur görün
Canım Calcim o kadar alıyorum ki mutsuzluğunu buradan. Konuşmak cidden ağır bu konuyu, haberlerde görmekten daha farklı geldi bana inanamadım çok etkilendim. Ne kdar geri plana atmaya çalışırsam çalışayım aklımın bir köşesinden çıkmıyor. Hoş çıkmasın da zaten normalleştiremeyiz bunu. Ama topla kendini senin de evladın var

Size karşı yapamıyorum malesef

Farketmişsinizdir zaten
Evet.. görüşemedik yazmaya elimiz varmadı kızların sevinçli haberiyle biraz olsun enfes aldık. . Anıt sayaç a bakıyorum.. birsuru can gitmiş. Ama nurun da dediği gibi tanıdık olunca daha bir etkileniyor insan.. mekanları cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…