- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
ayy tahminn etmeliydiim kuzum iyi seyirleerr :))Kemal Sunal filmi canım. Star'da.
Ben de özledim vallaİyiyim TV izliyorum, dün gorusemedik hiç özledim❤
Sag ol canım mama saati geldi benimkiler mizmizlaniyor onlar da ben gibi bu filmlerle buyuyecekler:)ayy tahminn etmeliydiim kuzum iyi seyirleerr :))
nur topu Kemal Sunalcılar yetişiyor gülnihalım miiiss miiissSag ol canım mama saati geldi benimkiler mizmizlaniyor onlar da ben gibi bu filmlerle buyuyecekler:)
Kuzum ne kadar kafamdan atmaya çalışsam da hep aklımın bir köşesindeydi bu gün boyu valla çok etkilendimBilmiyorum kii ya olivem şu son zamanlardakii olaylarr filan aslında eksta bi sebebi de yok
Sen napıyosun öğretmenniiimmmm :) ayy mini mini yavruların olacakk :) @Casper25 da okul öncecii ama kendisii uzuuunn zamandır teşrif etmiyoorr
Cayımm çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu mutlu haberler alalım inşallah burda paylaşalım çoğalsın ❤❤ Allah razı olsunBal0ncuk
olive_bluto
Cokk sevindim canlarim, tebrik ederim ... hakkinizda herseyin hayirlisi olsunnn hep guzel haberlerinizi alalim insallah .
Evet çok sarsıldık insan biraz daha yakınından olunca her şeyii daha çok düşünüyor. Aynı durumdaki dğer kadınları, çocuklarıKuzum ne kadar kafamdan atmaya çalışsam da hep aklımın bir köşesindeydi bu gün boyu valla çok etkilendimböyle bir tuhaf sanki komşumun başına gelmiş gibi..
Miniklerime kavuşup özeldeki baskılar olmadan çalışacak olmak o kadar rahatlattı ki Nurum özelde neler yaşadım biliyosunuz.
Aaa keşke gelseNurum ya daha önce sormuşumdur ama senin brans edebiyat mıydı? Unuttum kuzucum
Allah korusun böyle canilerden. Belli de etmiyorlar kendilerini çoğu zaman.Evet çok sarsıldık insan biraz daha yakınından olunca her şeyii daha çok düşünüyor. Aynı durumdaki dğer kadınları, çocukları
Tahmin ediyorum kuzucumm öğretmenin özel sektörü kii her özel öyledir de tamamen suyunu çıkarmak.
Gelir inşallah yakın bir zamanda :) Benim branşım din kültürü olivem :)Elhan abla Jawlensky in edebiyat :)
nur topu Kemal Sunalcılar yetişiyor gülnihalım miiiss miiiss
etmiyor kuzum pislikler istedikleri olmayınca canavar çıkıyor içlerinden ama .Allah korusun böyle canilerden. Belli de etmiyorlar kendilerini çoğu zaman.
Ah Nurumm sizin alan sınavınız baya zor Allah yardımcın olsun canımmm
Yapacaksın sana güveniyorum canımmmetmiyor kuzum pislikler istedikleri olmayınca canavar çıkıyor içlerinden ama .
Ahhh ahhh kanayan yaramm. :SS inşallahh oliivem :)
Canım Calcim o kadar alıyorum ki mutsuzluğunu buradan. Konuşmak cidden ağır bu konuyu, haberlerde görmekten daha farklı geldi bana inanamadım çok etkilendim. Ne kdar geri plana atmaya çalışırsam çalışayım aklımın bir köşesinden çıkmıyor. Hoş çıkmasın da zaten normalleştiremeyiz bunu. Ama topla kendini senin de evladın varBen yazamıyorum buraya. Bu konuyu konuşmak ağır geliyor. Genel havası çok etkiliyor beni. Sizinle yazışırken de kendim olduğum için yapandan gülemiyorum. O yüzden bu aralar beni mazur görün
Size karşı yapamıyorum malesefCanım Calcim o kadar alıyorum ki mutsuzluğunu buradan. Konuşmak cidden ağır bu konuyu, haberlerde görmekten daha farklı geldi bana inanamadım çok etkilendim. Ne kdar geri plana atmaya çalışırsam çalışayım aklımın bir köşesinden çıkmıyor. Hoş çıkmasın da zaten normalleştiremeyiz bunu. Ama topla kendini senin de evladın var
Ben yazamıyorum buraya. Bu konuyu konuşmak ağır geliyor. Genel havası çok etkiliyor beni. Sizinle yazışırken de kendim olduğum için yapandan gülemiyorum. O yüzden bu aralar beni mazur görün
Olsun yas bu tutulacak elbetSize karşı yapamıyorum malesef
Farketmişsinizdir zaten
Evet.. görüşemedik yazmaya elimiz varmadıFarketmişsinizdir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?