- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Günaydın. Yine mi kötü haber ?? Yine ne oldu?ayy azıcık toparlanmıştım ki... yine moral pert...
off2020 bitsin
anlatıp anlatıp moral bozmayalımGünaydın. Yine mi kötü haber ?? Yine ne oldu?
İyiyim canım. Birazdan kahvaltı edeceğiz. Sen nasılsın?anlatıp anlatıp moral bozmayalım
nasılsın cnım
kızlar nerdeler
iyi olmaya çalışıyoruz işte cnmİyiyim canım. Birazdan kahvaltı edeceğiz. Sen nasılsın?
saol judiym ama anlayamadımGünaydın canlar nasılsınız? Dün uğramadım foruma malum sebepten. Gerçekten çok üzgünüm Allah mekanlarını Cennet eylesin. Çok rahatladım biri aile bakanlığına haber vermiş o oğlunun eliyle gelinini öldüren kayınvalideyi anlatmış. Az biraz içim rahatladı çocuklar belki devlette güzel yetişir o canilerin elinde yetişmez diye.
Kızlarımızın mutlu haberine çok sevindim.Bal0ncuk um ve olive_bluto Zeytinim sevindim sizin adınıza. Zeytinim hayalimi gerçekleştireceksin ben çalışamadım çok istedim ama. Miniklere bişeyler öğretmek şahane bişey ya tekrar tebrikler canım
Evet canım. Kvsi tam bir pislikmiş konuda anlatmış kız daha önceden. Bi arkadaş da kızın konusunu aile bakanlığına göndermiş ve gerekli işlemler yapılacağı hakkında cevap gelmiş. Allah ondan razı olsun. İnşallah çocuklar o kvye verilmezsaol judiym ama anlayamadım
burda vefat eden arkadaşımız içinmi
bunu her kim yaptıysa helal olsun...Evet canım. Kvsi tam bir pislikmiş konuda anlatmış kız daha önceden. Bi arkadaş da kızın konusunu aile bakanlığına göndermiş ve gerekli işlemler yapılacağı hakkında cevap gelmiş. Allah ondan razı olsun. İnşallah çocuklar o kvye verilmez
@Limonsuzzcay nerelerdesin baby ❤
kk birinci noteri naptın canım, oğluna esin mi bakacak bayrama kadar
merak ettm valla seni
dedim nerde bu kız
günaydın gülnihalimGünaydın ❤
aynı şeyler valla kuzum.. hergün bir yenisi..oyy canım benim
işlerim yoğundu kafamı kaldiramadim. sonra da eve gelince yemek yiyip dışarı çıktık. gelince uyudum direk cocukla
sen nasılsın niye üzgünsün
Nasılsınız sanırım bir şey olmuş moralin düşük. Keşke 2020 ile bitse hepsi ama maalesefgünaydın gülnihalim
aynı şeyler valla kuzum.. hergün bir yenisi..
2020 bitse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?