Mizahşörler Çıkmazı

Günaydın canlar nasılsınız? Dün uğramadım foruma malum sebepten. Gerçekten çok üzgünüm Allah mekanlarını Cennet eylesin. Çok rahatladım biri aile bakanlığına haber vermiş o oğlunun eliyle gelinini öldüren kayınvalideyi anlatmış. Az biraz içim rahatladı çocuklar belki devlette güzel yetişir o canilerin elinde yetişmez diye.

Kızlarımızın mutlu haberine çok sevindim. Bal0ncuk um ve olive_bluto Zeytinim sevindim sizin adınıza. Zeytinim hayalimi gerçekleştireceksin ben çalışamadım çok istedim ama. Miniklere bişeyler öğretmek şahane bişey ya tekrar tebrikler canım

saol judiym ama anlayamadım
burda vefat eden arkadaşımız içinmi

saol judiym ama anlayamadım
burda vefat eden arkadaşımız içinmi
Evet canım. Kvsi tam bir pislikmiş konuda anlatmış kız daha önceden. Bi arkadaş da kızın konusunu aile bakanlığına göndermiş ve gerekli işlemler yapılacağı hakkında cevap gelmiş. Allah ondan razı olsun. İnşallah çocuklar o kvye verilmez

bunu her kim yaptıysa helal olsun...
sürünsün şimdi pislk adam...cani..

@Limonsuzzcay nerelerdesin baby ❤
kk birinci noteri naptın canım, oğluna esin mi bakacak bayrama kadar

izin aldım canim bugün ve yarın için. eşim çalışıyo ben bakıcam. bayramda da annemle babam gelicek.

kreş de açılmış çok şükür şu ağustosu idare edelim 31 ağustosta başlayalım yeni döneme diyoruz. belki alışma devresi olsun diye yaz okulunun son haftasında da veririz.
sen napcaksin bitti mi izinlerin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…