Malesef yokherkes var ama kimse yok
keyif yok bu aralar
Sabah moralimin bozulması onaydı zaten calciferim... Gerçekten yeterMalesef yok
Dün birinin profilinde bir video izledim daha da moralim bozuldu
İyi hal indirimi almış bir deSabah moralimin bozulması onaydı zaten calciferim... Gerçekten yeter
Yaptırm yk.. Farkettnzmi ne zaman tvde bir haber kınansa onun devamı misli şekilde geliyor..ve ben hava kararnca artk dışarı tek çıkmaya korkuyormİyi hal indirimi almış bir de
Kuzuumm benim ben sana ozel yaparim gellTüh geç kaldım bitti mi geliyorum
AmiinMekanı cennet olsun
Hoşgeldin buyur geçBen geldim konuşacak birileri var mı
Çay içiyorum şekerim, birazdan kahve de içerizkahve içen var mi kızlar
Sümeyye yi ve annesini katleden pislik miİyi hal indirimi almış bir de
Çay içiyorum şekerim, birazdan kahve de içeriz
Sümeyye yi ve annesini katleden pislik minasıl bi iyi hal bulmuşlar?
hoşgeldiin cicili bicilii :) nasılsınn ?Ben geldim konuşacak birileri var mı
ben de izledim etkisinden çıkamıyorumMalesef yok
Dün birinin profilinde bir video izledim daha da moralim bozuldu
yanına kardeşimin yaptığı supanglelerden getiriyom :) küçük kardeşim bir şey yapınca onu yemek 10 katı keyf veriyo :)kahve içen var mi kızlar
yanına kardeşimin yaptığı supanglelerden getiriyom :) küçük kardeşim bir şey yapınca onu yemek 10 katı keyf veriyo :)
yaa yicem ben onuu Allahım çok amiin tam da ezan okunuyo :) tamam samdanımm afiyetle :)benim oğlan da süt aldi marketten tatlı yapalım diyebabasi x marka alırken bebek arabasından y marka süt almış bunla da tatlı yaparız annemleeee diyo yarın da benim sipanin tatlilari yeriz nurum
kardeş de bambaşka bi sevgi demihem kardeş bı yandan da evlat gibi
yaa yicem ben onuu Allahım çok amiin tam da ezan okunuyo :) tamam samdanımm afiyetle :)
çook başka çok Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın :) bi de ben eve geldiikten sonra kardeşlerimi hep dışarı gönderdik eğitime o da daha farklı bir şey oldu çocuklarımı yuvadan gönderir gibi :)
çocuk olayı beni hep cezbediyo samdanım, miniklerle aram iyi biraz da :) yoksa yanii evlilikk bilemiyorumsenin evlilik çağın gelmiş yavrumatan da uzatmadan kur yuvanı
valla ana baba gibi olmuşsundur evden gönderince:) babasi diyo ki ben bu sütü seviyorum onu birak bunu alalım. olmaaaazzzz diyo ben bu sütle tatlı yapcam annemle
çocuk olayı beni hep cezbediyo samdanım, miniklerle aram iyi biraz da :) yoksa yanii evlilikk bilemiyorum
çekirdekten yetişiyo miniğimm annesine yardım etcek ilerde eşinee , eenn sevdiğim erkeekk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?