Mizahşörler Çıkmazı

yanına kardeşimin yaptığı supanglelerden getiriyom :) küçük kardeşim bir şey yapınca onu yemek 10 katı keyf veriyo :)

benim oğlan da süt aldi marketten tatlı yapalım diye babasi x marka alırken bebek arabasından y marka süt almış bunla da tatlı yaparız annemleeee diyo yarın da benim sipanin tatlilari yeriz nurum

kardeş de bambaşka bi sevgi demi hem kardeş bı yandan da evlat gibi

yaa yicem ben onuu Allahım çok amiin tam da ezan okunuyo :) tamam samdanımm afiyetle :)

çook başka çok Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın :) bi de ben eve geldiikten sonra kardeşlerimi hep dışarı gönderdik eğitime o da daha farklı bir şey oldu çocuklarımı yuvadan gönderir gibi :)

senin evlilik çağın gelmiş yavrum atan da uzatmadan kur yuvanı
valla ana baba gibi olmuşsundur evden gönderince:) babasi diyo ki ben bu sütü seviyorum onu birak bunu alalım. olmaaaazzzz diyo ben bu sütle tatlı yapcam annemle

çocuk olayı beni hep cezbediyo samdanım, miniklerle aram iyi biraz da :) yoksa yanii evlilikk bilemiyorum

çekirdekten yetişiyo miniğimm annesine yardım etcek ilerde eşinee , eenn sevdiğim erkeekk :)

çocuk olayı beni hep cezbediyo samdanım, miniklerle aram iyi biraz da :) yoksa yanii evlilikk bilemiyorum

çekirdekten yetişiyo miniğimm annesine yardım etcek ilerde eşinee , eenn sevdiğim erkeekk :)

yok öyle deme erkekler de çocuk gibi çoğu zaman nurum bebekten önce de onla oyalaniyosun

benimki murfakci bayiliyo biseyler yapmaya:) inşallah evlendiği kisiyle birbirlerinin kıymetini bilirler nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…