Mizahşörler Çıkmazı

oyyy minik kuzucuk zorluk zahmet hep anneye ama cok da tatlı oluyo keratalar

sırayla mi cikarcaklar acaba:)
Evet eveeet. Çok tatlılar maşallah.
Sırayla gibi duruyor samdanim. Zayif olan önce çıkaracak gibi halbuki hep öteki öndeydi ters dönmede ayak üstüne basmada falan

Evet eveeet. Çok tatlılar maşallah.
Sırayla gibi duruyor samdanim. Zayif olan önce çıkaracak gibi halbuki hep öteki öndeydi ters dönmede ayak üstüne basmada falan

kendini dişe saklamış demek zayif olan

Allah bağışlasın canim inşallah hasta olmadan kolayca çıkarırlar dişlerini:)

kendini dişe saklamış demek zayif olan

Allah bağışlasın canim inşallah hasta olmadan kolayca çıkarırlar dişlerini:)
Aminnn inşallah canım senin oglus nasıl bugün ben de çıkarmak istiyorum cocukalri dışarıya 2 gündür hem modun dusuk hem de bitkindim regl gümbür gümbür geldi

Aminnn inşallah canım❤ senin oglus nasıl bugün ben de çıkarmak istiyorum cocukalri dışarıya 2 gündür hem modun dusuk hem de bitkindim regl gümbür gümbür geldi☺

o da ben evde olunca özlediği için cozutuyo biraz nihal:) sürekli babasını kovuyo huysuzluk ediyo
biz akşam yemeğinden sonra çıkıyoruz serinlikte kendisi eve gidelim diyene kadar geziyoruz:)

üç çocukla zor zaten dışarı çıkmak Allah kolaylık versin canım eşin de gelcek mi sizle:)

korkutuyo mu seni hislerinin kuvvetli olması peki. ayın haline göre mi artıyo acaba
Bazen evet ama işime yaradığı zamanda çok oldu. Neye göre artıp azalıyor onu takip etmedim hiç. Aya göre olmasa da belki gezegenlerin konumuna göre değişiyor olabilir.

Tabii canım yoksa cikaramam kızım bisiklete binecek eşim ondan ben bebeklerden mesuluz yemekten sonra çıkarız herhalde

Bazen evet ama işime yaradığı zamanda çok oldu. Neye göre artıp azalıyor onu takip etmedim hiç. Aya göre olmasa da belki gezegenlerin konumuna göre değişiyor olabilir.

olabilir balik su grubu ya direk aydan etkilenir gibi düşünmüştüm:) gezegen konumları da çok mantıklı
hislerine göre hareket eder misin peki:)

olabilir balik su grubu ya direk aydan etkilenir gibi düşünmüştüm:) gezegen konumları da çok mantıklı
hislerine göre hareket eder misin peki:)
Aslında ben çok mantığıma göre hareket eden bir tipim. Hatta bazı konularda safi mantığımla hareket ediyorum. Hislerimi yabana atmam ama ben böyle hissediyorum kesin bu doğrudur deyipte o şekilde davranmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…