Evet eveeet. Çok tatlılar maşallah.oyyy minik kuzucukzorluk zahmet hep anneye ama cok da tatlı oluyo keratalar
sırayla mi cikarcaklar acaba:)
Bu dediklerine bakayım canım nuray sayari yi ben de anlamıyorum.ben hande kazavonayi takip ediyorum bazen:)
ama astroloji de derya deniz yailgilenir misin seri senin burcun ne:)
Yok pek ilgilenmem pekte anlamam. Balık burcuyum ama herkes o burçla bir ilgin yok derben hande kazavonayi takip ediyorum bazen:)
ama astroloji de derya deniz yailgilenir misin seri senin burcun ne:)
Evet eveeet. Çok tatlılar maşallah.
Sırayla gibi duruyor samdanim. Zayif olan önce çıkaracak gibi halbuki hep öteki öndeydi ters dönmede ayak üstüne basmada falan
Yok pek ilgilenmem pekte anlamam. Balık burcuyum ama herkes o burçla bir ilgin yok der
Aminnn inşallah canımkendini dişe saklamış demek zayif olan
Allah bağışlasın caniminşallah hasta olmadan kolayca çıkarırlar dişlerini:)
Evet hislerim çok kuvvetli benim. Özellikle bazı zamanlarda daha da yoğunlaşıyor.heeee gizemli hatunsun yanihisleri kuvvetli oluyo balıkların:) bide muhabbetleri çok entelektüel oluyo:)
Aminnn inşallah canım❤ senin oglus nasıl bugün ben de çıkarmak istiyorum cocukalri dışarıya 2 gündür hem modun dusuk hem de bitkindim regl gümbür gümbür geldi☺
Evet hislerim çok kuvvetli benim. Özellikle bazı zamanlarda daha da yoğunlaşıyor.
çok ilgi çekici bir topik olmuş
astroloji felan
Bazen evet ama işime yaradığı zamanda çok oldu. Neye göre artıp azalıyor onu takip etmedim hiç. Aya göre olmasa da belki gezegenlerin konumuna göre değişiyor olabilir.korkutuyo mu seni hislerinin kuvvetli olması peki. ayın haline göre mi artıyo acaba
Tabii canım yoksa cikaramam kızım bisiklete binecek eşim ondan ben bebeklerden mesuluzo da ben evde olunca özlediği için cozutuyo biraz nihal:) sürekli babasını kovuyo huysuzluk ediyo
biz akşam yemeğinden sonra çıkıyoruz serinlikte kendisi eve gidelim diyene kadar geziyoruz:)
üç çocukla zor zaten dışarı çıkmak Allah kolaylık versin canımeşin de gelcek mi sizle:)
Bazen evet ama işime yaradığı zamanda çok oldu. Neye göre artıp azalıyor onu takip etmedim hiç. Aya göre olmasa da belki gezegenlerin konumuna göre değişiyor olabilir.
Aslında ben çok mantığıma göre hareket eden bir tipim. Hatta bazı konularda safi mantığımla hareket ediyorum. Hislerimi yabana atmam ama ben böyle hissediyorum kesin bu doğrudur deyipte o şekilde davranmam.olabilir balik su grubu ya direk aydan etkilenir gibi düşünmüştüm:) gezegen konumları da çok mantıklı
hislerine göre hareket eder misin peki:)
Birazdan yemek kısmına geçeceğiztabi gündüz kuşağı kadın programı gibi burasi
De bugün ne pisireceniz hanımlarBirazdan yemek kısmına geçeceğiz
Ben de çay içiyorumDe bugün ne pisireceniz hanımlar
Ben poğaça yaptım çocuklarla kahvaltı yaptık,masadayim hala çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?