Nasılsın mehlikam akşama ne pisirecegimi bilmiyorumBebegiiimmm
Dana da afiyyet olsun gülümBen de çay içiyorumafiyet olsun canım ❤❤
İyiyim canım, eşim evde tavuk göğsü varsa hamburger yapayım akşam dedi, kendisi yapacaktı ama buzluğa baktım doğranmış tavuk var, bütün tavuk göğsü yok, dünden çorba var,acaba patates böreği mi yapsam diyorum,hamuru kendim açıp,tabi vakit bulabilirsem,Nasılsın mehlikam akşama ne pisirecegimi bilmiyorumama tavuk pilav yapma ihtimalim yüksek
Ayni Mehlikam. Yorgunum biraz da uykusuz,İyiyim canım, eşim evde tavuk göğsü varsa hamburger yapayım akşam dedi, kendisi yapacaktı ama buzluğa baktım doğranmış tavuk var, bütün tavuk göğsü yok, dünden çorba var,acaba patates böreği mi yapsam diyorum,hamuru kendim açıp,tabi vakit bulabilirsem,
Gece geç yattim ,oğlum da sağolsun zırt pırt uyandı,sabahta 8 de uyandık, uykumu alamadim,gün içinde oğluş uyursa onunla uyuyabilirim
Sen nasılsın, nasıl gidiyor ❤
Amin canım, teşekkür ederimSelam kizlar ben geldm okudum sizi
Gulnihal ve mehlika Allah yardmciniz olsun kizlar
Nihalim bebelern uyurda djnlenirsin insallah 11 de uyudu benimki soda filan ictik esimde yatti simdi ben tek takiliyorum birazdan bende yatarm
Servis yok malesef, servis külfetli olduğu için tam akbil dolduruluyor kurumdanM mehlika nur yaa Mehlikaam ne kadar kötü denk gelmişkeşke bi servisi filan olsaydı kurumun :S Eşin ne diyor?
İyi masaallah canım, sevindim, dedesiyle anneannesiyle güzel vakit geçirir inşaallah oğlunizin aldım canim bugün ve yarın için. eşim çalışıyo ben bakıcam. bayramda da annemle babam gelicek.
kreş de açılmışçok şükür şu ağustosu idare edelim 31 ağustosta başlayalım yeni döneme diyoruz. belki alışma devresi olsun diye yaz okulunun son haftasında da veririz.
sen napcaksin bitti mi izinlerin canım:)
İki samimi arkadaşım balık ve ikisi de çok farklı, burçlar kişiliği çok fazla etkilemiyor benceheeee gizemli hatunsun yanihisleri kuvvetli oluyo balıkların:) bide muhabbetleri çok entelektüel oluyo:)
Böreklik un var da evde,dün çorbaya kullanırken,baktım böreklik un yazıyor,üstünde kol böreği tarifi de yazıyor,yarın yapayım diye aklımdan geçirmiştim, inşaallah yapabilirimAyni Mehlikam. Yorgunum biraz da uykusuz,
Ellerine sağlık şimdiden açarsın sen bebeğim pratiksin maşallah
İnşallah canım yorma kendiniBöreklik un var da evde,dün çorbaya kullanırken,baktım böreklik un yazıyor,üstünde kol böreği tarifi de yazıyor,yarın yapayım diye aklımdan geçirmiştim, inşaallah yapabilirim
Kuzum şimdi gördüm
Kuzum şimdi gördümgörmez olsaydım
Bizde komsularla cay fasli yapiyoruz bahcedeDe bugün ne pisireceniz hanımlar
Ben poğaça yaptım çocuklarla kahvaltı yaptık,masadayim hala çay içiyorum
Ben geldim konuşacak birileri var mı
Bizde komsularla cay fasli yapiyoruz bahcede
Kisir kek patates salatasi
Afiyet olsun sizede
herkes var ama kimse yokBen geldim konuşacak birileri var mı
Sagol kuzum gel sanada yaparimmen sevdiğim kombinasyonu mu yiyonuzhem de cayla afiyet olsun çayım
Süper canım afiyyet olsun size deBizde komsularla cay fasli yapiyoruz bahcede
Kisir kek patates salatasi
Afiyet olsun sizede
Sagol kuzum gel sanada yaparimm
Insallahh canimm insallahhsenin ellerini yeriminşallah nasip olur çayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?