Mizahşörler Çıkmazı

Nasılsın mehlikam akşama ne pisirecegimi bilmiyorum ama tavuk pilav yapma ihtimalim yüksek
İyiyim canım, eşim evde tavuk göğsü varsa hamburger yapayım akşam dedi, kendisi yapacaktı ama buzluğa baktım doğranmış tavuk var, bütün tavuk göğsü yok, dünden çorba var,acaba patates böreği mi yapsam diyorum,hamuru kendim açıp,tabi vakit bulabilirsem,
Gece geç yattim ,oğlum da sağolsun zırt pırt uyandı,sabahta 8 de uyandık, uykumu alamadim,gün içinde oğluş uyursa onunla uyuyabilirim
Sen nasılsın, nasıl gidiyor

Ayni Mehlikam. Yorgunum biraz da uykusuz,
Ellerine sağlık şimdiden açarsın sen bebeğim pratiksin maşallah

Selam kizlar ben geldm okudum sizi
Gulnihal ve mehlika Allah yardmciniz olsun kizlar
Nihalim bebelern uyurda djnlenirsin insallah 11 de uyudu benimki soda filan ictik esimde yatti simdi ben tek takiliyorum birazdan bende yatarm
Amin canım, teşekkür ederim
M mehlika nur yaa Mehlikaam ne kadar kötü denk gelmiş keşke bi servisi filan olsaydı kurumun :S Eşin ne diyor?
Servis yok malesef, servis külfetli olduğu için tam akbil dolduruluyor kurumdan
İyi masaallah canım, sevindim, dedesiyle anneannesiyle güzel vakit geçirir inşaallah oğlun
heeee gizemli hatunsun yani hisleri kuvvetli oluyo balıkların:) bide muhabbetleri çok entelektüel oluyo:)
İki samimi arkadaşım balık ve ikisi de çok farklı, burçlar kişiliği çok fazla etkilemiyor bence

Ayni Mehlikam. Yorgunum biraz da uykusuz,
Ellerine sağlık şimdiden açarsın sen bebeğim pratiksin maşallah
Böreklik un var da evde,dün çorbaya kullanırken,baktım böreklik un yazıyor,üstünde kol böreği tarifi de yazıyor,yarın yapayım diye aklımdan geçirmiştim, inşaallah yapabilirim

Böreklik un var da evde,dün çorbaya kullanırken,baktım böreklik un yazıyor,üstünde kol böreği tarifi de yazıyor,yarın yapayım diye aklımdan geçirmiştim, inşaallah yapabilirim
İnşallah canım yorma kendini uzun uyursa yap. Aslında erkekler daha iyi açabilir esin anlıyor mutfak işinden az çok. Hızlı hızlı yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…