- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Biz de kahvemizi içtik eşim ise gitti, normalde kahveyi önce içerdik te,yemekte börek olunca çayı önce içtik,oooo benim eşim evde yok o yüzden çay demlemedim mehlikam:) kahvemi içtim ama sana da afiyet olsun:)
Hoşgeldin cicili biciliBen geldim konuşacak birileri var mı
Biz de kahvemizi içtik eşim ise gitti, normalde kahveyi önce içerdik te,yemekte börek olunca çayı önce içtik,
Ben eşim olsun olmasın çay demlerim, olduğunda da pek içmez zaten,
Biz de bu saatte oturduk eşimle kahve içtik. Ancak vakit bulabildik vallahi.
karnına sevgiler ağrı gitsin amaİyi akşamlar gençler❤. Ben ve karın ağrım size sevgilerimizi sunuyoruz
İyiyim inşallah karnım dünden beri ağrıyor regl sancısı bu kadar sürmez ki başka bir ağrı da var sanki usuttum gibi.karnına sevgiler ağrı gitsin amahoşgeldin nihalim nasılsin
İyiyim inşallah karnım dünden beri ağrıyor regl sancısı bu kadar sürmez ki başka bir ağrı da var sanki usuttum gibi.
Sen nasılsın samdanim
Teşekkürler canım benim sarip sarmaladin hemenhava sıcak diye dikkat etmediysen usutmus olabilirsin canımgeçmiş olsun sicak tut ayaciklarini hemen geçer:)
ben de iyiyim canım işim çok ama yapasim yok
Teşekkürler canım benim sarip sarmaladin hemen
Beklesin işler canım dinlenmene bak❤❤ yarın evdesin sanırım yaparsın biter
Birden gözü korkmasın diyorsunseni pamuklara sarmalar sararim
çocuk yaptirmiyo ki nihalim daha çok dağıtıyobugün dinlenip savsakladim işleri yarın da eşim yok. annemler gelicek ya temiz olsa ev güzel olur
Evet.hava sıcak zaten uyku tutmuyo. valla iyi yapmışsın ben de hep uyumadan önce içeri
kosturmaca da icemiyosun demi. ben de ilk kahvemi aksam içmiştim:)
Birden gözü korkmasın diyorsundaginiklikta bjr sey yok bebeğim, sen titiz kadınsın. Ama o toplamak bile iş aslında bizim çocuk odası aldı başını gitti
Evet.Bir de bu aralar hava da sıcak bir şey yapasım da gelmiyor. Yardımcı alamıyorum. Böyle olunca da biriktikçe birikiyor işte.
Yok anneler kaçmazkız yok valla yetişmiyo evi bı gorsen kacarsin
inşallah temizlicem ama oğlan batirirsa napcaz bilmiyorum. sinirlenip herşeyi her yere firlatiyo anında
annem alışkın bu hallerime de kadin inşallah yeteeeeerrrrr diye bağırıp kacmaz
ah seridinam ah. yardımcı alacak param da yok benim bu aralar. işe git eve gel çocuk ev derken kendimden geçiyorum:)
hele o çamaşır seanslari asla bitmiyo
yarın senle yapak işleri olur mu ev işi kankasi olalim senle
Yok anneler kaçmazgenelde babaların kafası götürmez baban nasıl bilmiyorum ama geneli öyle oluyor ozlemislerdir afacani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?