Mizahşörler Çıkmazı

oooo benim eşim evde yok o yüzden çay demlemedim mehlikam:) kahvemi içtim ama sana da afiyet olsun:)
Biz de kahvemizi içtik eşim ise gitti, normalde kahveyi önce içerdik te,yemekte börek olunca çayı önce içtik,
Ben eşim olsun olmasın çay demlerim, olduğunda da pek içmez zaten,

Biz de kahvemizi içtik eşim ise gitti, normalde kahveyi önce içerdik te,yemekte börek olunca çayı önce içtik,
Ben eşim olsun olmasın çay demlerim, olduğunda da pek içmez zaten,

ben demlemem işte bile bazen içerim bazen icmem:) kpss çalışırken içmiştim en çok

eşim eskiden çay kahve pek icmezdi ama artık iciyo:)
yakında bi demlik alip filtre kahve hazirlicam :) granül sevmiyo jestim olsun

Biz de bu saatte oturduk eşimle kahve içtik. Ancak vakit bulabildik vallahi.

hava sıcak zaten uyku tutmuyo. valla iyi yapmışsın ben de hep uyumadan önce içeri

kosturmaca da icemiyosun demi. ben de ilk kahvemi aksam içmiştim:)

İyiyim inşallah karnım dünden beri ağrıyor regl sancısı bu kadar sürmez ki başka bir ağrı da var sanki usuttum gibi.
Sen nasılsın samdanim

hava sıcak diye dikkat etmediysen usutmus olabilirsin canım geçmiş olsun sicak tut ayaciklarini hemen geçer:)

ben de iyiyim canım işim çok ama yapasim yok

hava sıcak diye dikkat etmediysen usutmus olabilirsin canım geçmiş olsun sicak tut ayaciklarini hemen geçer:)

ben de iyiyim canım işim çok ama yapasim yok
Teşekkürler canım benim sarip sarmaladin hemen
Beklesin işler canım dinlenmene bak yarın evdesin sanırım yaparsın biter

Teşekkürler canım benim sarip sarmaladin hemen
Beklesin işler canım dinlenmene bak❤❤ yarın evdesin sanırım yaparsın biter

seni pamuklara sarmalar sararim
çocuk yaptirmiyo ki nihalim daha çok dağıtıyo bugün dinlenip savsakladim işleri yarın da eşim yok. annemler gelicek ya temiz olsa ev güzel olur

seni pamuklara sarmalar sararim
çocuk yaptirmiyo ki nihalim daha çok dağıtıyo bugün dinlenip savsakladim işleri yarın da eşim yok. annemler gelicek ya temiz olsa ev güzel olur
Birden gözü korkmasın diyorsun daginiklikta bjr sey yok bebeğim, sen titiz kadınsın. Ama o toplamak bile iş aslında bizim çocuk odası aldı başını gitti

hava sıcak zaten uyku tutmuyo. valla iyi yapmışsın ben de hep uyumadan önce içeri

kosturmaca da icemiyosun demi. ben de ilk kahvemi aksam içmiştim:)
Evet. Bir de bu aralar hava da sıcak bir şey yapasım da gelmiyor. Yardımcı alamıyorum. Böyle olunca da biriktikçe birikiyor işte.

Birden gözü korkmasın diyorsun daginiklikta bjr sey yok bebeğim, sen titiz kadınsın. Ama o toplamak bile iş aslında bizim çocuk odası aldı başını gitti

kız yok valla yetişmiyo evi bı gorsen kacarsin

inşallah temizlicem ama oğlan batirirsa napcaz bilmiyorum. sinirlenip herşeyi her yere firlatiyo anında

annem alışkın bu hallerime de kadin inşallah yeteeeeerrrrr diye bağırıp kacmaz

Evet. Bir de bu aralar hava da sıcak bir şey yapasım da gelmiyor. Yardımcı alamıyorum. Böyle olunca da biriktikçe birikiyor işte.

ah seridinam ah. yardımcı alacak param da yok benim bu aralar. işe git eve gel çocuk ev derken kendimden geçiyorum:)
hele o çamaşır seanslari asla bitmiyo

yarın senle yapak işleri olur mu ev işi kankasi olalim senle

Yok anneler kaçmaz genelde babaların kafası götürmez baban nasıl bilmiyorum ama geneli öyle oluyor ozlemislerdir afacani

ah seridinam ah. yardımcı alacak param da yok benim bu aralar. işe git eve gel çocuk ev derken kendimden geçiyorum:)
hele o çamaşır seanslari asla bitmiyo

yarın senle yapak işleri olur mu ev işi kankasi olalim senle
Günaydınnn. Temizlikçiyi paran olsa da alma bu aralar zaten

Yok anneler kaçmaz genelde babaların kafası götürmez baban nasıl bilmiyorum ama geneli öyle oluyor ozlemislerdir afacani

onlar pandemiden önce bir gece de yatsalar iki üç ayda bir gelip severlerdi oğlumu:) pandemi onları vurdu. acayip çok ozlemişler nihalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…