Yok artık akıllandım kuralına göre gidiyorum. Bir tanesine yorum yaptım gördün mü bana neler yazdı yazdı. Ama ilk ben kışkırttımadamsindoğru söyle bayram temizliği falan mı gerçekten hür iradenle mi uzak durdun calci
Yok artık akıllandım kuralına göre gidiyorum. Bir tanesine yorum yaptım gördün mü bana neler yazdı yazdı. Ama ilk ben kışkırttım
Ne güzel bir konuymus. Şimdiki gençler de pek bilgili pek ongorulu. Biz karşımıza cikanla evlendik. Ne çıkarsa bahtimiza dedik.ben ilk kiskirttigin mesaji görmüştüm sonrasına bakmadimşu libidolu erkek bulma sanati konusunda mi
Ne güzel bir konuymus. Şimdiki gençler de pek bilgili pek ongorulu. Biz karşımıza cikanla evlendik. Ne çıkarsa bahtimiza dedik.
Mizolar napıyonuz
Yok değil çok şükür canım.eğer adam yürüyen ölü değilse ses etme nihalim
onlar da haklı artık erkeklerin yarısı kadınlardan daha nazli ve isteksiz
Yok değil çok şükür canım.Bir uyenin yazdığını okudum hala kendime gelemedim
Hee sabahın köründe ütü yaparsan böyle oluriyi gizo sen nabiyon:)
ben işler dururken burda takiliyom
Hee sabahın köründe ütü yaparsan böyle olur
Okumadın mibak gidip okuyasim geliyo yapmayin şöyle şeyler
Unutur muyum hiç seni kalbime yazdımbak bak unutmamis da
napiyim kız nihalim:) çamaşır ütü asla bitmiyo
Okumadın migünaşırı diyor
Unutur muyum hiç seni kalbime yazdım
Evethaaaa calcinin laf attığıAllah muhabbetlerini artırsın ya
İnsan sonunda bi oh çekiyor iyiki diyor o yetiyor tüm yorgunluğu alıyor da gel de kalk yap.yerim seni ben
detaylı is cok seviyorum ama bu günlük işler beni benden aliyo nihalim ya
Evetamin
İnsan sonunda bi oh çekiyor iyiki diyor o yetiyor tüm yorgunluğu alıyor da gel de kalk yap.
Bak sen şu yaramazaaa. Samdanim kolaylık versin Rabbim çok zor yaramaz çocuk ama büyüyecek surda 4 5 yılı var onda uslaniyorlar. Arkadaşımın oğlu annesine sinirlenip unu bütün odaya serpmisti. Kadın perişan olmuştu. Simdi uslu bir delikanlı oldu
aynen nihalim:) kalkıp yapmak mesele :) çocuktan önce kolaydi da. benim oğlanla çok zor oluyo ya. sürekli süpürgeyo fisten cekiyo, ben salonu süpürürken sinirlenirse ayakkabiligi komple indiriyo baska yerleri dağıtıyo falan. kizsan bo türlü sakinlestirsen bi türlükeşke akıllı uslu bi cocuk olaydi
Bende napam bacı klimayla aşk yaşıyorumİyiyiz işler güçler ☺ sen napiuorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?