Mizahşörler Çıkmazı

adamsin doğru söyle bayram temizliği falan mı gerçekten hür iradenle mi uzak durdun calci
Yok artık akıllandım kuralına göre gidiyorum. Bir tanesine yorum yaptım gördün mü bana neler yazdı yazdı. Ama ilk ben kışkırttım

Yok artık akıllandım kuralına göre gidiyorum. Bir tanesine yorum yaptım gördün mü bana neler yazdı yazdı. Ama ilk ben kışkırttım

ben ilk kiskirttigin mesaji görmüştüm sonrasına bakmadim şu libidolu erkek bulma sanati konusunda mi

Ne güzel bir konuymus. Şimdiki gençler de pek bilgili pek ongorulu. Biz karşımıza cikanla evlendik. Ne çıkarsa bahtimiza dedik.

eğer adam yürüyen ölü değilse ses etme nihalim

onlar da haklı artık erkeklerin yarısı kadınlardan daha nazli ve isteksiz

İnsan sonunda bi oh çekiyor iyiki diyor o yetiyor tüm yorgunluğu alıyor da gel de kalk yap.

aynen nihalim:) kalkıp yapmak mesele :) çocuktan önce kolaydi da. benim oğlanla çok zor oluyo ya. sürekli süpürgeyo fisten cekiyo, ben salonu süpürürken sinirlenirse ayakkabiligi komple indiriyo baska yerleri dağıtıyo falan. kizsan bo türlü sakinlestirsen bi türlü keşke akıllı uslu bi cocuk olaydi

Bak sen şu yaramazaaa. Samdanim kolaylık versin Rabbim çok zor yaramaz çocuk ama büyüyecek surda 4 5 yılı var onda uslaniyorlar. Arkadaşımın oğlu annesine sinirlenip unu bütün odaya serpmisti. Kadın perişan olmuştu. Simdi uslu bir delikanlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…