Ohh en ihtiyaç duyulan sevgili şu anBende napam bacı klimayla aşk yaşıyorum
Bak sen şu yaramazaaa. Samdanim kolaylık versin Rabbim çok zor yaramaz çocuk ama büyüyecek surda 4 5 yılı var onda uslaniyorlar. Arkadaşımın oğlu annesine sinirlenip unu bütün odaya serpmisti. Kadın perişan olmuştu. Simdi uslu bir delikanlı oldu
Demi ama yaOhh en ihtiyaç duyulan sevgili şu an
Demi ama yacoğğğğ sıcağğğ
Evet onu ben de düşünüyorum bazen de içim içimi yiyor sonrahahaha ayni model benimki da yapıyo öyle şeyler Nihalim
inan temizlik yapmadan pis oturmak dağıttığını toplayip sakin kalmaya çalışmaktan daha kolay
Evet onu ben de düşünüyorum bazen de içim içimi yiyor sonra
Akıllanir akillanirbiz artık karı koca yıldıkgelen giden de yok oturuyoz pis pis
inşallah akıllanir biraz daha
Benim ailem 2 saat uzaklıkta. Eşimin ailesi ise baya uzak. Gider miyiz gitmez miyiz hiç bilemiyorum. Karar veremedik eşimle. Gidersek benim aileme gideriz yakın diye ama çok kararsısız. Siz ne yapacaksınız?teşekkür ederim canım benim:)
senin ailen ya da eşinin ailesi yaşadığıniz sehirde mi:) bayramda gitcek misin ailene falan
Akıllanir akillanir
Benim ailem 2 saat uzaklıkta. Eşimin ailesi ise baya uzak. Gider miyiz gitmez miyiz hiç bilemiyorum. Karar veremedik eşimle. Gidersek benim aileme gideriz yakın diye ama çok kararsısız. Siz ne yapacaksınız?
İşte biz de bu akşam konuşup; karar vereceğiz. ☺ağzından bal damliyür hatun
biz gitmiyoruz kv burdaydi yeni gitti. bayramda da annemler gelicek. kreş izin sorunumuz olduğu için Corona da vardı gitmek istemedim ben:)
anne baban risk grubundaysa sonraya ertelemek iyi olabilir. sağlıklı kisilerse gidip gelebilirsiniz aslında:)
Bilmez miyimyok öyle deme erkekler de çocuk gibi çoğu zaman nurumbebekten önce de onla oyalaniyosun
benimki murfakci bayiliyo biseyler yapmaya:) inşallah evlendiği kisiyle birbirlerinin kıymetini bilirler nurum
Benim dün gece sabah girmiyordu gülnihalım bi bakim diye girdim düzelmişKk sizde de yavas mi mesajı 2 3 dk da ancak gönderiyor
Nolsun aynıı arefe günü şeysi limonsuzum sen nasıısınSelam kızlar nasılsınız❤
İyilik gizemo sen napıyon kilonu koruyo musun devam mı :))Mizolar napıyonuz
Oy oyyy klima candırasla vazgeçemem senden asla diye şarkılar da soyle bozulmasın
bizde klima yok yaniyom himmet ağa
Devam tabi canımBilmez miyim
Öyle olacak belli samdanımmaşallah
Benim dün gece sabah girmiyordu gülnihalım bi bakim diye girdim düzelmiş
Nolsun aynıı arefe günü şeysi limonsuzum sen nasıısın
İyilik gizemo sen napıyon kilonu koruyo musun devam mı :))
Oy oyyy klima candır
Bu sıcaklarda klima olmassa olmaz
Oda doğru klima dan dışarıya geçerken resmen fırın dondurucu etkisi oluyortek avantajı var klima olmamasinin. dışarı çıkınca sıcaklık farkı pek olmadığından erimiyosun
Oda doğru klima dan dışarıya geçerken resmen fırın dondurucu etkisi oluyor
Aha haaabu da benim züğürt tesellim işte gizem
Aha haaaÜlke geneli zühürt bizim de kayınpederin
süpersiiinDevam tabi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?