Mizahşörler Çıkmazı

hahaha ayni model benimki da yapıyo öyle şeyler Nihalim

inan temizlik yapmadan pis oturmak dağıttığını toplayip sakin kalmaya çalışmaktan daha kolay

teşekkür ederim canım benim:)
senin ailen ya da eşinin ailesi yaşadığıniz sehirde mi:) bayramda gitcek misin ailene falan
Benim ailem 2 saat uzaklıkta. Eşimin ailesi ise baya uzak. Gider miyiz gitmez miyiz hiç bilemiyorum. Karar veremedik eşimle. Gidersek benim aileme gideriz yakın diye ama çok kararsısız. Siz ne yapacaksınız?

Akıllanir akillanir

ağzından bal damliyür hatun

Benim ailem 2 saat uzaklıkta. Eşimin ailesi ise baya uzak. Gider miyiz gitmez miyiz hiç bilemiyorum. Karar veremedik eşimle. Gidersek benim aileme gideriz yakın diye ama çok kararsısız. Siz ne yapacaksınız?

biz gitmiyoruz kv burdaydi yeni gitti. bayramda da annemler gelicek. kreş izin sorunumuz olduğu için Corona da vardı gitmek istemedim ben:)

anne baban risk grubundaysa sonraya ertelemek iyi olabilir. sağlıklı kisilerse gidip gelebilirsiniz aslında:)

İşte biz de bu akşam konuşup; karar vereceğiz. ☺

yok öyle deme erkekler de çocuk gibi çoğu zaman nurum bebekten önce de onla oyalaniyosun

benimki murfakci bayiliyo biseyler yapmaya:) inşallah evlendiği kisiyle birbirlerinin kıymetini bilirler nurum
Bilmez miyim
Öyle olacak belli samdanım maşallah
Kk sizde de yavas mi mesajı 2 3 dk da ancak gönderiyor
Benim dün gece sabah girmiyordu gülnihalım bi bakim diye girdim düzelmiş
Selam kızlar nasılsınız
Nolsun aynıı arefe günü şeysi limonsuzum sen nasıısın
Mizolar napıyonuz
İyilik gizemo sen napıyon kilonu koruyo musun devam mı :))

Devam tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…