Mizahşörler Çıkmazı

Hep burda ol bizimle ol samdanim❤❤
Ben de arada sırada yoğun olurum bugün girmedim o belli oldu mu

evet bayramda yoktun resmen ama iş güç cocuklar olunca çok normal

tamamen geçti mi agrin nihalim

Kuzum mesajı yazdım sonra ise dalmışım annemlere gidecektik yazamamisim
İyiyim çok şükür sen nasılsın
olsun nihalim ya ne demek nasıl geçti annenlerle bayr:)

Konuşmayı erken söktü. ☺Hareket etmeyi de seviyor. Bir de illa ki duyuyor hastalık, pandemi, zararlı falan diye. Onu da söylüyor

maşallah çok zeki bi bebek belli

benimki de babaannesinden öğrenmiş bi kaç gündür bişey deyince hemen benim başım çok ağrıyo, karnim ağrıyo, ben cok hastayim falan diyo resmen her duyduklarını sünger gibi emiyolar

evet bayramda yoktun resmen ama iş güç cocuklar olunca çok normal

tamamen geçti mi agrin nihalim

olsun nihalim ya ne demek nasıl geçti annenlerle bayr:)
Agrim geçti çok şükür ama yemek yedikten sonra biraz ağıri oldu o kadar.
Güzel geçti, abimler vardi o yüzden önce annemlere gittik, bayram havası oldu ama bu Corona yüzünden yine de tam olamadı aslında sonra kayınvalidemlere gittik, az önce eve geldik. 2 yere gidince bile bittim başka da kimseye gitmeyeceğiz bu gorustuklerimiz de sadece bizimle görüşen insanlar zaten.
Senin nasıl geçti canım

Aayy issiririm ben onu yaa yaramaaza bakkk. Başı agriyormus

Ya evet. Her şeyi kapıyorlar. Bizim bir de kedi kızımız var. Geçenlerde kızım elini yalıyordu. Kediden görmüş Çok ilginç bir hal almaya başladı evin içi

Ya evet. Her şeyi kapıyorlar. Bizim bir de kedi kızımız var. Geçenlerde kızım elini yalıyordu. Kediden görmüş Çok ilginç bir hal almaya başladı evin içi
Allah'ım ne tatlii benimki de yere yatıp bacaklarını salliyor kardeşlerine özeniyor.

oh süper iyilestiysen
olsun yine bayram olmuş nihalim biz yıllardır bi bayram yalniz bi bayram belki memlekette olduğumuzdan bana çok acayip geliyo anne babayla bile bayramlasmak

kaynanan ne pisirmis nihalim yedin mi

Aayy issiririm ben onu yaa yaramaaza bakkk. Başı agriyormus

sorma nihalim bide nasıl ağlayarak söylüyo gerçekten ağrısı var sanarsin

elini mi yalıyo çok tatlı yaaa ben kedileri çok severim. eve ayrı bi huzur katiyolar bence oynayan kedilerden mi uyuyan kedilerden mi

Bizimki aksi kedilerden Bizim haricimizde insan sevmiyor. Canı isteyince sevdiriyorÇok hareketli bir kedi değil ama alışınca sırnaşıyor ( canı isterse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…