O zaten deniz pis, havuz havuz diye tutturdu.o risksiz en azından:) denizin yerini tutmaz belki ama biciriga da çok iyi gelir
O zaten deniz pis, havuz havuz diye tutturdu.
İyi akşamlar güzellikler❤
Kuzum mesajı yazdım sonra ise dalmışım annemlere gidecektik yazamamisimgünaydın nihalim nasılsın bugün
Hep burda ol bizimle ol samdanimnaber nihalim:) çalışmadığım nasil belli demi sürekli burdayim
Konuşmayı erken söktü.yerim ben onu ya akıllı bıdıkmasallah baya da aktif galiba:)
Hep burda ol bizimle ol samdanim❤❤
Ben de arada sırada yoğun olurum bugün girmedim o belli oldu mu
olsun nihalim ya ne demekKuzum mesajı yazdım sonra ise dalmışım annemlere gidecektik yazamamisim
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Konuşmayı erken söktü. ☺Hareket etmeyi de seviyor. Bir de illa ki duyuyor hastalık, pandemi, zararlı falan diye. Onu da söylüyor
Agrim geçti çok şükür ama yemek yedikten sonra biraz ağıri oldu o kadar.evet bayramda yoktun resmenama iş güç cocuklar olunca çok normal
tamamen geçti mi agrin nihalim
olsun nihalim ya ne demeknasıl geçti annenlerle bayr:)
Aayy issiririm ben onu yaamaşallah çok zeki bi bebek belli
benimki de babaannesinden öğrenmiş bi kaç gündür bişey deyince hemen benim başım çok ağrıyo, karnim ağrıyo, ben cok hastayim falan diyoresmen her duyduklarını sünger gibi emiyolar
Calcimm güle güle git gelAblamın yanına Giresun'a gidiyorum. Cumartesi döneceğim
Biz de özledik reyyanim işlerini bitir hemen gelSizleri özledimmmşu Bi kaç günü atlatınca hep burdayım inşallah
Ya evet. Her şeyi kapıyorlar. Bizim bir de kedi kızımız var. Geçenlerde kızım elini yalıyordu. Kediden görmüşmaşallah çok zeki bi bebek belli
benimki de babaannesinden öğrenmiş bi kaç gündür bişey deyince hemen benim başım çok ağrıyo, karnim ağrıyo, ben cok hastayim falan diyoresmen her duyduklarını sünger gibi emiyolar
Allah'ım ne tatliiYa evet. Her şeyi kapıyorlar. Bizim bir de kedi kızımız var. Geçenlerde kızım elini yalıyordu. Kediden görmüşÇok ilginç bir hal almaya başladı evin içi
Agrim geçti çok şükür ama yemek yedikten sonra biraz ağıri oldu o kadar. ☺
Güzel geçti, abimler vardi o yüzden önce annemlere gittik, bayram havası oldu ama bu Corona yüzünden yine de tam olamadı aslındasonra kayınvalidemlere gittik, az önce eve geldik. 2 yere gidince bile bittim başka da kimseye gitmeyeceğiz bu gorustuklerimiz de sadece bizimle görüşen insanlar zaten.
Senin nasıl geçti canım☺☺
O görüntüyü gözümün önüne getirdimAllah'ım ne tatliibenimki de yere yatıp bacaklarını salliyor kardeşlerine özeniyor.
Bir ara da niye bizim kuyruğumuz yok diye tutturmuştu.Allah'ım ne tatliibenimki de yere yatıp bacaklarını salliyor kardeşlerine özeniyor.
Aayy issiririm ben onu yaayaramaaza bakkk. Başı agriyormus
Ya evet. Her şeyi kapıyorlar. Bizim bir de kedi kızımız var. Geçenlerde kızım elini yalıyordu. Kediden görmüşÇok ilginç bir hal almaya başladı evin içi
Bir ara da niye bizim kuyruğumuz yok diye tutturmuştu.
Bizimki aksi kedilerdensorma nihalim bide nasıl ağlayarak söylüyo gerçekten ağrısı var sanarsin
elini mi yalıyoçok tatlı yaaa ben kedileri çok severim. eve ayrı bi huzur katiyolar bence oynayan kedilerden mi uyuyan kedilerden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?