Mizahşörler Çıkmazı

ya nihalim yemedim diceksin sandim ne iyi yapmışsın yiyerek oh afiyet şifa olsun

ya sen zaten çok özverili becerikli bi kadınsın maşallah. keşke bunları reva görmese sana. o şimdi senden tam tekmil gelinlik etmeni beklemiştir. senin de sartlar müsait olmayınca sana layik görmedi tabi iki gram eti

ya nihalim en güzel zamanları galiba büyüdükçe de güzel gelir inşallah

İnşallah canım
Vallahi inanir mısın birkaç saniye beynimde git gel yaptı napsam falan diye. Eşim kalkmıştı sofradan ama ben yiyemedim bebek baktım falan bilmesi lazim bunu dedim ve inadına açtım yedim. hatta keşke deseydim anne neden kapatiyorsun daha bitmedi ki diye. Bozulacak bir şey değil. Hemen kapatması olmadı bir de sofradan ani kalktım bebek ağlıyor diye. Görgüsüz.. neymiş kalanı da kp yiyecekmis. Bunlar biz gitmeden yemisler onlar yemedi sofrada. Zaten tavada yapmış 2 avuç kadar.
basinizi sisirdim kusura bakmayın

kız ne baş sisirmesi. ama kaynanan beni sisirdi normalde de cimri midir seni islere kosturamadi diye mi bu tavırlar

eşim olsa baya laf söylerdi bide yetmez kavurma yok mu tabağa koy da evde yerim ben hazır yok falan derdi eşin de edepli sen de böyle olmaz ama

Cimridir biraz. Anlatsam roman olur. Çok vukuatlı kendisi
Eşim bu olayı görmedi ama anlamıştır az çok bazı şeylerin annesi aman sabah akşam et mi yenir dediğinde. Eşim tepki vermesi gereken yerlerde vermez de vermemesi gereken yerlerde verir bazen.
Bir de Kp harçlık verdi kizima. eminim kv mahvoldu ama napalim çocuklar bayramda harçlık alır

Az çok tahmin edebiliyorum. En son bir arkadaşımın kızı perde de sallanıyordu Bir diğeri yatakta yüzmeye çalışırken!! Yere düşüp çenesini yardı falan...

yedi aylikken düşüp dişini kanirttirdi iki kez
yola fırlamış babasiyla çıkmışlardı araba çarpmış
üzerine ayakkabılık devirdi
kimyasalin fisfisli kapagini koparmış üstüne döktü
koluna ütü düşürüp yaktı kolunu
ilk aklıma gelenler bunlar. benimki doğuştan vukuatli ama

bı anlık boslukta oluyo bunlar hep. dikkat etmesek nolcak bilmiyorum

eşin de dengesiz tam ikizler burcu

yuh ya hakkaten kronik cimri seninki demek benim kaynanam da cimridir ama dışarı cimridir. çocuklarına bize yedirmeye çalışır sürekli. beterin beteri mübarek sendeki

Ay senin oğlanı Allah korumuş Çok geçmiş olsun.

Ay senin oğlanı Allah korumuş Çok geçmiş olsun.

bebekleri çocukları melekler korur diyolar ya gerçekten doğru. Allah bütün çocukları korusun
ama hep gözümüzün önünde bi anda oldu serim, olacağı varmış. Allah beterinden korusun

bebekleri çocukları melekler korur diyolar ya gerçekten doğru. Allah bütün çocukları korusun
ama hep gözümüzün önünde bi anda oldu serim, olacağı varmış. Allah beterinden korusun
Ya tabii ki bir anda oluyor. Hep çok dikkatli olmak lazım. Allah bütün çocukları korusun

Samdaanimm çok geçmiş olsun ya Rabbim tekrarından korusun neler atlatmışsınız öyle

eşin de dengesiz tam ikizler burcu

yuh ya hakkaten kronik cimri seninki demek benim kaynanam da cimridir ama dışarı cimridir. çocuklarına bize yedirmeye çalışır sürekli. beterin beteri mübarek sendeki
Evet canım bizimki de kızlarına karşı cimri değil, onlara yağdırır mübarek

Ya tabii ki bir anda oluyor. Hep çok dikkatli olmak lazım. Allah bütün çocukları korusun

aynen hep gözümün önünde bişey olmasın diye tutarken olduğu için artık kimseye dikkatsiz ebeveyn, sorumsuz vs diye bakamiyorum. kafami cevirmeden bile başını beleya sokuyo ışık hızında

Samdaanimm çok geçmiş olsun ya Rabbim tekrarından korusun neler atlatmışsınız öyle

sağolasın nihalim biraz hareketli yaramaz benimki:) Allah canlarını sağ etsin ne diyeyim:)

Evet canım bizimki de kızlarına karşı cimri değil, onlara yağdırır mübarek

onun sadık yarı kız evlatları demekki

benimkinin kızı olsa nolurdu düşünemiyorum

tam bir survivorrrr. Çok güçlü olacak ilerde samdanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…