- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Evet canım onlar bana her geldiğinde yemek yaptım yedik hamileyken de 2 aylık bebeklerim varken de. Ne kadar yiyip bitirebiliriz kieşim de annesi olduğu için istedi yani haklı olarak öğlen annemlerde yedik, zaten dediğim gibi az bir şey yedim sonra bebek ağladı almaya gittim mutfağa geldim üstünü kapatmış kapakla tavanın bozuldum sonra inadına açtım yedim içi gitsin diye
Ya onun dilini yerim ben kuyluk mu diyor kuzum benim yaşaferin ona bantla kuyruk yapmış,
20 aylık daha benim kızım.Senin kızın kaç yaşındaydı canım
İnşallah canımya nihalim yemedim diceksin sandimne iyi yapmışsın yiyerek oh afiyet şifa olsun
ya sen zaten çok özverili becerikli bi kadınsın maşallah. keşke bunları reva görmese sana. o şimdi senden tam tekmil gelinlik etmeni beklemiştir. senin de sartlar müsait olmayınca sana layik görmedi tabi iki gram eti
ya nihalim en güzel zamanları galibabüyüdükçe de güzel gelir inşallah
Oyyy minicik dahaa. O zaman ilerde kendine kuyruk yapacak20 aylık daha benim kızım.
İnşallah canım ❤❤
Vallahi inanir mısın birkaç saniye beynimde git gel yaptı napsam falan diye. Eşim kalkmıştı sofradan ama ben yiyemedim bebek baktım falan bilmesi lazim bunu dedim ve inadına açtım yedim. hatta keşke deseydim anne neden kapatiyorsun daha bitmedi ki diye. Bozulacak bir şey değil. Hemen kapatması olmadı bir de sofradan ani kalktım bebek ağlıyor diye. Görgüsüz.. neymiş kalanı da kp yiyecekmis. Bunlar biz gitmeden yemisler onlar yemedi sofrada. Zaten tavada yapmış 2 avuç kadar.
basinizi sisirdim kusura bakmayın
Umarım o kadarla kalırOyyy minicik dahaa. O zaman ilerde kendine kuyruk yapacak
Cimridir biraz. Anlatsam roman olur.kız ne baş sisirmesi. ama kaynanan beni sisirdinormalde de cimri midir seni islere kosturamadi diye mi bu tavırlar
eşim olsa baya laf söylerdibide yetmez kavurma yok mu tabağa koy da evde yerim ben hazır yok falan derdi eşin de edepli sen de böyle olmaz ama
Umarım o kadarla kalır
Yok ben daha fazla haşarılık yapmaz; bir tarafını kırmaz anlamında dedim onuniye yayapsinlar ne zamana kadar yapcaklar ki ben oğlanla hep hayvan olma oyunu oynuyorum gergedan boynuzu zürafa boynu köpek burnu.... çok eglenceli oluyo
Yok ben daha fazla haşarılık yapmaz; bir tarafını kırmaz anlamında dedim onu
Az çok tahmin edebiliyorum. En son bir arkadaşımın kızı perde de sallanıyorduheee Allah korusun kazadan beladan ama neler neler yapıyorlar aklın durur
Az çok tahmin edebiliyorum. En son bir arkadaşımın kızı perde de sallanıyorduBir diğeri yatakta yüzmeye çalışırken!! Yere düşüp çenesini yardı falan...
Cimridir biraz. Anlatsam roman olur.Çok vukuatlı kendisi
Eşim bu olayı görmedi ama anlamıştır az çok bazı şeylerin annesi aman sabah akşam et mi yenir dediğinde. Eşim tepki vermesi gereken yerlerde vermez de vermemesi gereken yerlerde verir bazen.
Bir de Kp harçlık verdi kizima. eminim kv mahvoldu ama napalim çocuklar bayramda harçlık alır
Ay senin oğlanı Allah korumuşyedi aylikken düşüp dişini kanirttirdi iki kez
yola fırlamış babasiyla çıkmışlardı araba çarpmış
üzerine ayakkabılık devirdi
kimyasalin fisfisli kapagini koparmış üstüne döktü
koluna ütü düşürüp yaktı kolunu
ilk aklıma gelenler bunlar. benimki doğuştan vukuatli ama
bı anlık boslukta oluyo bunlar hep. dikkat etmesek nolcak bilmiyorum
Ay senin oğlanı Allah korumuşÇok geçmiş olsun.
Ya tabii ki bir anda oluyor. Hep çok dikkatli olmak lazım. Allah bütün çocukları korusunbebekleri çocukları melekler korur diyolar ya gerçekten doğru. Allah bütün çocukları korusun
ama hep gözümüzün önünde bi anda oldu serim, olacağı varmış. Allah beterinden korusun
Samdaanimm çok geçmiş olsun ya Rabbim tekrarından korusunyedi aylikken düşüp dişini kanirttirdi iki kez
Evet canım bizimki de kızlarına karşı cimri değil, onlara yağdırır mübarekeşin de dengesiz tam ikizler burcu
yuh ya hakkaten kronik cimri seninki demekbenim kaynanam da cimridir ama dışarı cimridir. çocuklarına bize yedirmeye çalışır sürekli. beterin beteri mübarek sendeki
Ya tabii ki bir anda oluyor. Hep çok dikkatli olmak lazım. Allah bütün çocukları korusun
Samdaanimm çok geçmiş olsun ya Rabbim tekrarından korusunneler atlatmışsınız öyle
Evet canım bizimki de kızlarına karşı cimri değil, onlara yağdırır mübarek
yedi aylikken düşüp dişini kanirttirdi iki kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?