- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bizimki aksi kedilerdenBizim haricimizde insan sevmiyor. Canı isteyince sevdiriyor Çok hareketli bir kedi değil ama alışınca sırnaşıyor ( canı isterse )
Ya açıklamakta zor cidden. Şimdi ben neyi nereden anlatayım iki yaşa? İnsanlarda kuyruk olmaz, bak kedinin de kanadı yok dedim de şimdilik ikna oldu gibi. Bakalım ne göreceğiz ileridesenin çok işin var seribi iki seneye izafiyet teorisine geçecek gibisiniz
Sabah bebekler uyandı uyudu derken annemlere 12 de ancak gittik. Sonra otur kalk yedir doyur uyut derken 5 e gelirken ancak kayinvalidelere gittik. Çay koyayim mi dedioh süper iyilestiysen
olsun yine bayram olmuş nihalimbiz yıllardır bi bayram yalniz bi bayram belki memlekette olduğumuzdan bana çok acayip geliyo anne babayla bile bayramlasmak
kaynanan ne pisirmis nihalim yedin mi
Amin canım cumlemizinkiniO görüntüyü gözümün önüne getirdimçok tatlılar ya. Allah bağışlasın. Maşallah
Yok tekir değil. Siyah bir kedi ama uzun tüylü. Ben onu sokaktan aldım ama muhtemelen cins bir kediden türemiş.en sevdiğim kedi tipitekir mi peki benim kedim de öyleydi. acayip belirgin kişilik özellikleri vardı seviyom kedi ya
Benim kızım da arkasina ip, şal vs. Ne bulursa takardı kuyruk yapardıBir ara da niye bizim kuyruğumuz yok diye tutturmuştu.
Ben küçükken kafama tayt takıp saç yapardımBenim kızım da arkasina ip, şal vs. Ne bulursa takardı kuyruk yapardısonra vazgeçti artık
Evet benim de yapmisligim varBen küçükken kafama tayt takıp saç yapardımSizin kız yine mantıklıymış .
İyi etmişsinizEvet benim de yapmisligim var
Kızım bayağı direnmisti ama sonra vazgeçti üstüne düşmedik.
Ya açıklamakta zor cidden. Şimdi ben neyi nereden anlatayım iki yaşa? İnsanlarda kuyruk olmaz, bak kedinin de kanadı yok dedim de şimdilik ikna oldu gibi. Bakalım ne göreceğiz ileride
Çok tatlılar, her gün bir hareketleriyle şaşırtıyorlarİyi etmişsiniz ☺Ben de bekliyorum bakalım kızım neler yapacak diye.
Sabah bebekler uyandı uyudu derken annemlere 12 de ancak gittik. Sonra otur kalk yedir doyur uyut derken 5 e gelirken ancak kayinvalidelere gittik. Çay koyayim mi dediiçeriz dedik. Eşim kavurma yapmadın mi dedi. aman sabah akşam et mi yenir dedi bize kv.. Sonra neresinden tutuysa yaptı. Çok yiyemedim zaten bebekler ağladı falan.
Amin canım cumlemizinkini
Yok tekir değil. Siyah bir kedi ama uzun tüylü. Ben onu sokaktan aldım ama muhtemelen cins bir kediden türemiş.
Mesela süt neden beyaz?? Çiçekler neden yürümüyor? Bulutlar neden yaramaz ( yer değiştiriyorlarmış sürekli) Yıldızlar neden düşmüyor? Bu böyle uzayıp gidiyor.anne babaları dumur eden evlatlar. yok ya çok acayip soruları var
Benim kızım da arkasina ip, şal vs. Ne bulursa takardı kuyruk yapardısonra vazgeçti artık
Aynensokaktan gelenler zaten tam küçük Emrah havasında oluyo ya
Mesela süt neden beyaz?? Çiçekler neden yürümüyor? Bulutlar neden yaramaz ( yer değiştiriyorlarmış sürekli) Yıldızlar neden düşmüyor? Bu böyle uzayıp gidiyor.
Oraya hiç girmiyorumx oğlum oraya çıkma
neden annecim
tehlikeli çünkü
neden tehlikeli
oraya cikarsan dusebilirsin çünkü
neden düşerim
dengeni kaybedebilirsin ya da çıktığın sey kayabilir
neden kayar anne
yer kaygan çünkü
neden kaygan yerler
?!?!??!!?
bizim de o enteresan sorular dışında bu tarz sonu gelmeyen muhabbetlerle geçiyobu da var demi
Oraya hiç girmiyorum
Bardak kırılır.
-Anneeeee kırıldı. Bu kırılıyor ama bu kırılmıyor. (Plastik bardak bulmuştur) Neden?
Çünkü plastik!
Neden plastik
Ondan yapmışlar
Neden ondan yapmışlar
Çünkü kırılmıyor
İşte neden kırılmıyor.Bu böyle gidiyor.
Evet canım onlar bana her geldiğinde yemek yaptım yedik hamileyken de 2 aylık bebeklerim varken de. Ne kadar yiyip bitirebiliriz kikadın resmen yeme diye takla atiyo yaçok acayip kaynanan var nihalim kurban Bayramında evine ilk gelene et mi yenir denir mi ya
Ya onun dilini yerim ben kuyluk mu diyor kuzum benim yaşben de geçen oglana kuyruk yaptım sinir oldu bana nihalimbaya kızdı geçen de eline bant almis poposuna yapıştırmış anne bak kuyluk yaptım diyodu
Senin kızın kaç yaşındaydı canımOraya hiç girmiyorum
Bardak kırılır.
-Anneeeee kırıldı. Bu kırılıyor ama bu kırılmıyor. (Plastik bardak bulmuştur) Neden?
Çünkü plastik!
Neden plastik
Ondan yapmışlar
Neden ondan yapmışlar
Çünkü kırılmıyor
İşte neden kırılmıyor.Bu böyle gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?