Mizahşörler Çıkmazı

Bizimki aksi kedilerden Bizim haricimizde insan sevmiyor. Canı isteyince sevdiriyorÇok hareketli bir kedi değil ama alışınca sırnaşıyor ( canı isterse )

en sevdiğim kedi tipi tekir mi peki benim kedim de öyleydi. acayip belirgin kişilik özellikleri vardı seviyom kedi ya

senin çok işin var seri bi iki seneye izafiyet teorisine geçecek gibisiniz
Ya açıklamakta zor cidden. Şimdi ben neyi nereden anlatayım iki yaşa? İnsanlarda kuyruk olmaz, bak kedinin de kanadı yok dedim de şimdilik ikna oldu gibi. Bakalım ne göreceğiz ileride

oh süper iyilestiysen
olsun yine bayram olmuş nihalim biz yıllardır bi bayram yalniz bi bayram belki memlekette olduğumuzdan bana çok acayip geliyo anne babayla bile bayramlasmak

kaynanan ne pisirmis nihalim yedin mi
Sabah bebekler uyandı uyudu derken annemlere 12 de ancak gittik. Sonra otur kalk yedir doyur uyut derken 5 e gelirken ancak kayinvalidelere gittik. Çay koyayim mi dedi içeriz dedik. Eşim kavurma yapmadın mi dedi. aman sabah akşam et mi yenir dedi bize kv.. Sonra neresinden tutuysa yaptı. Çok yiyemedim zaten bebekler ağladı falan.
O görüntüyü gözümün önüne getirdim çok tatlılar ya. Allah bağışlasın. Maşallah
Amin canım cumlemizinkini

Ya açıklamakta zor cidden. Şimdi ben neyi nereden anlatayım iki yaşa? İnsanlarda kuyruk olmaz, bak kedinin de kanadı yok dedim de şimdilik ikna oldu gibi. Bakalım ne göreceğiz ileride

anne babaları dumur eden evlatlar. yok ya çok acayip soruları var

kadın resmen yeme diye takla atiyo ya çok acayip kaynanan var nihalim kurban Bayramında evine ilk gelene et mi yenir denir mi ya

Benim kızım da arkasina ip, şal vs. Ne bulursa takardı kuyruk yapardı sonra vazgeçti artık

ben de geçen oglana kuyruk yaptım sinir oldu bana nihalim baya kızdı geçen de eline bant almis poposuna yapıştırmış anne bak kuyluk yaptım diyodu

Mesela süt neden beyaz?? Çiçekler neden yürümüyor? Bulutlar neden yaramaz ( yer değiştiriyorlarmış sürekli) Yıldızlar neden düşmüyor? Bu böyle uzayıp gidiyor.

x oğlum oraya çıkma
neden annecim
tehlikeli çünkü
neden tehlikeli
oraya cikarsan dusebilirsin çünkü
neden düşerim
dengeni kaybedebilirsin ya da çıktığın sey kayabilir
neden kayar anne
yer kaygan çünkü
neden kaygan yerler
?!?!??!!?

bizim de o enteresan sorular dışında bu tarz sonu gelmeyen muhabbetlerle geçiyo bu da var demi

Oraya hiç girmiyorum
Bardak kırılır.
-Anneeeee kırıldı. Bu kırılıyor ama bu kırılmıyor. (Plastik bardak bulmuştur) Neden?
Çünkü plastik!
Neden plastik
Ondan yapmışlar
Neden ondan yapmışlar
Çünkü kırılmıyor
İşte neden kırılmıyor. Bu böyle gidiyor.

aynen sohbetin sonu yok tek kelimelik cevaptan soru cikariyolar çünkü

bazen bilerek anlamayacagi şekilde anlatıyorum. sen biraz daha büyü o zaman anlarsin şimdi küçüksün bunu başka türlü anlatamıyorum ben diyorum tamam annecim diyo konu kapaniyo

kadın resmen yeme diye takla atiyo ya çok acayip kaynanan var nihalim kurban Bayramında evine ilk gelene et mi yenir denir mi ya
Evet canım onlar bana her geldiğinde yemek yaptım yedik hamileyken de 2 aylık bebeklerim varken de. Ne kadar yiyip bitirebiliriz ki eşim de annesi olduğu için istedi yani haklı olarak öğlen annemlerde yedik, zaten dediğim gibi az bir şey yedim sonra bebek ağladı almaya gittim mutfağa geldim üstünü kapatmış kapakla tavanın bozuldum sonra inadına açtım yedim içi gitsin diye
ben de geçen oglana kuyruk yaptım sinir oldu bana nihalim baya kızdı geçen de eline bant almis poposuna yapıştırmış anne bak kuyluk yaptım diyodu
Ya onun dilini yerim ben kuyluk mu diyor kuzum benim yaş aferin ona bantla kuyruk yapmış,

Senin kızın kaç yaşındaydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…