Bence benimkine benzerdi belkiaynen hep gözümün önünde bişey olmasın diye tutarken olduğu için artık kimseye dikkatsiz ebeveyn, sorumsuz vs diye bakamiyorum. kafami cevirmeden bile başını beleya sokuyo ışık hızında
sağolasın nihalim biraz hareketli yaramaz benimki:) Allah canlarını sağ etsin ne diyeyim:)
onun sadık yarı kız evlatları demekki
benimkinin kızı olsa nolurdu düşünemiyorum
Cancann nasılsın kuzum
tam bir survivorrrr. Çok güçlü olacak ilerde samdanım :)
tam bir survivorrrr. Çok güçlü olacak ilerde samdanım :)
Bence benimkine benzerdi belki
Olabilir aslında. Benimki türünün tek örneğiaynen nihalim o potansiyel var ondaama benim kayananam çok ataerkil düşünüyo ya. kızına değil yine oğluna aşık olurdu gibi geliyo:)
Olabilir aslında. Benimki türünün tek örneği
Benimki de çekmiş. Hatta ona süper babanne der eşim kardesleri falan eli masalı biriymiş rahmetli, ben göremedim ikimiz çok iyi anlasabilirdik oysakikaynanamin kaynanası aynı anlattığın gibiymis nihalim
kızları olunca gözü dönüyomus. ama kp e falan etmediğini birakmamissen de kaynanam gibi mi olcan yoksa
şaka bi yana da Allah akıl fikir versin:)
Bir gözüm kapalı diğeri de kapanmak üzere bonusumYorgun değilmisiniz siz bee beyram gecesi burda geyik
Bir gözüm kapalı diğeri de kapanmak üzere bonusumyoruldum bugün
yok hala kayıp bonusben de bize et getirdin sandim
Gözün doysun daha dün but verdim
Kavurmalı tostkurbanı bana hibe etcen diye umuyodum ben
Beeen geldiimm :)
Köyden yeni geldiik sıfır internet sıfır telefon çekmesitam biir survivor bendeydi bence
Geçmişi okuyamadım canımlar gözlerim gidiyoo. Herkes iyi inşallah
Kaşarsız tost olurmu lan siz zayıflar ne yiyonuz olum tost diyekaşar da var mi
o anlatılmaz yaşanır samdanımhoşgeldin nurum iyi geceleryarın anlat ama nasıl hayatta kaldın internetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?