- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Elhan ablacım benim oğlum gelinim gelse ben onlara çaktırmam kendi yastığımı veririm ya da alırım çarşıdan. Hiç bir şey yapamazsam küçük yastığı oğluma veririm. Aynen öyle ben de bu güne kadar sanıyordum ki hep beni el bebek gül bebek tutuyor. Alakası bile yok. Hiç kendini yormuyor sonra da ayy şunu yapsaydım keşkee diye 10 kere söylüyor. Olay olurken duymazdan geliyor. Ben yemek olayını hallettim abla. Yastık da küçükte yatıyorum. Zaten yastık kullanmam ama daha da o kadar salak gibi ayy bana bayılıyor moduna girmemBu tür insanlar hayatta mutluluğu iç huzuru yakalayamaz nasipsiz olduğuna yansın sen hiç üzülme kuzum. İmkanın varsa pazara çık kendine yastık al giderken de götür...yemeğini de kendin pişir. Değeri olmayan biri sana nerden değer versin yok ki ...hiç bekleme o gosteremiyorsa sen değersiz mi olacaksın..
Sen de safa yatıp içindekileri yüzüne söyle gülerek söyle bu daha etkili olur...
Kaç gün kalacaksın orada...
Mecbur anlayacak nurum gözünün önünde oldu her şey. Her şeye yorumu var.Anaam sen nere gittin kelebeğim onu kaçırmışım ben, evde değil misin
Ya ne kadar ayıp şeyler kalkmış bayramda gitmişsiniz, kocaman kadın çocuk gibi haller. Hiç canını sıkma olivem senlik bir şey yok karşı taraf tuhaf. Eşin de anlamış zaten. Çok kızdım şuan
Yok zaten kızı gibi görmediğini biliyordum da bana bayılıyor sanıyordumOliv klasik kv.senle yarışa girmiş sanki sen pozitif bir insansın, kendileri kızları gibi görmeyip onalri anne gibi görmemizi beklerler. Umursama eşine iyi demişsin.
Öyle yaptım napayım zehir etmemek için eşimeHerkese günaydınolive boşver. Zaten geçici süre. Eşine de diyeceğini demişsin
Çok tatlı yaaa
Ne şiş yansın ne kebap
Sinsi olsa da biri ana biri yâr napsin ...ilişkileri yönetecek donanımda bir koca şart her eve ..Ama ben yine zor durumda kalıyorum. Direkt söylesene böyle yapma diye beni ne atıyorsun ortaya
Yavrum aynen ben de senin gibi bir kayinanne olurdum.Elhan ablacım benim oğlum gelinim gelse ben onlara çaktırmam kendi yastığımı veririm ya da alırım çarşıdan. Hiç bir şey yapamazsam küçük yastığı oğluma veririm. Aynen öyle ben de bu güne kadar sanıyordum ki hep beni el bebek gül bebek tutuyor. Alakası bile yok. Hiç kendini yormuyor sonra da ayy şunu yapsaydım keşkee diye 10 kere söylüyor. Olay olurken duymazdan geliyor. Ben yemek olayını hallettim abla. Yastık da küçükte yatıyorum. Zaten yastık kullanmam ama daha da o kadar salak gibi ayy bana bayılıyor moduna girmem
Mecbur anlayacak nurum gözünün önünde oldu her şey. Her şeye yorumu var.
Yok zaten kızı gibi görmediğini biliyordum da bana bayılıyor sanıyordumÖyle bişey yokmuş
Öyle yaptım napayım zehir etmemek için eşime
Çok büyük olaylar değil ama içim şişti. Calci ama tahmin etmişti benimkinin olayını ta en baştan
Valla yerim seniler kurban olurumlar havada uçuşuyor ya öyle sanıyordumYavrum aynen ben de senin gibi bir kayinanne olurdum.
Seccademi katlar yastık yaparım kendime... Allah o günleri bana göstersin tek...
Kıskançlık gözünü kör etmiş küçük yastık nedir ya... Beceriksiz huysuz anne...bu nasıl bayılmak ...bizler burda baydik durumlarına...
Onlar reklam kuzum... Hemen yelkenleri indirmeyecektinValla yerim seniler kurban olurumlar havada uçuşuyor ya öyle sanıyordum
Kadın bu kadar yüzü kimden aidığı belli canım olivem.Anne sen böyle yapıyosun olive sonra bana kızıyor der.
KatılıyorumKadın bu kadar yüzü kimden aidığı belli canım olivem.
HoşgeldinMerhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
Samdan benimdir bunu herkes bilirrrMerhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
1. Şamdan savasiSamdan benimdir bunu herkes bilirrr
Hosgeldin
Mmmmm ben onları yerim yerimmmmm
Ne kadar güzel bir yer
Asıl saf benim galibaOnlar reklam kuzum... Hemen yelkenleri indirmeyecektin
Ahh Calcim ahKadın bu kadar yüzü kimden aidığı belli canım olivem.
Tatlım hoş geldin.Merhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?