Mizahşörler Çıkmazı

Korona tedbirlerim buna fazla geldi 10 kere ne olmuş sana böyle diye ruh hastasıymışım gibi davrandı. Eşim araya girip konuşurken sanki ona söylüyorum gibi "Ne olmuş bana yahu? Anormal olan ben değilim. Ben böyle yaşamaya devam edeceğim." Dedim. Ona da dönüp devam et istersen hasta olursan yanına bakmaya bir Allahın kulunu bile almıyorlar dedim. Bu bana bir bakıyor Calci hem bir şey diyemiyor, hem de ona tamam demedim diye öfkeli. Sonra mutfağa gittim su almaya, bi baktım görümceme benim arkamdan sallıyor

Bir de benim titizlendiğimi bile bile dışarıdan yemek söyledi. Umrunda değilim. Tamam o zaman evde yapalım demedi. Eve geldik evde bana verecek yastık kalmamış. Bir büyük, bir küçük yastık getirdi. (Bebek yastığı.) oğlum bunda yatsın(büyük yastığı gösteriyor), sana da başka yastık kalmadı olive dedi(küçüğü verdi). Ben ilk gün diye takmadım yastıksız yatarım genelde zaten ama bu tavır resmen ayıp yani dahası da var da neyse. Eşime de ; annen safa yatıp ağzına geleni söylüyor, üşengeçliğinden yemek bile yapmadı, ben olsam aynı durumda hemen iki dk bişey uydurur pişirirdim dedim. Bana verdiği değer de şu yastık kadar dedim, sonra sustum. Bir şey diyemedi. Haklısın dedi.

Bu tür insanlar hayatta mutluluğu iç huzuru yakalayamaz nasipsiz olduğuna yansın sen hiç üzülme kuzum. İmkanın varsa pazara çık kendine yastık al giderken de götür...yemeğini de kendin pişir. Değeri olmayan biri sana nerden değer versin yok ki ...hiç bekleme o gosteremiyorsa sen değersiz mi olacaksın..
Sen de safa yatıp içindekileri yüzüne söyle gülerek söyle bu daha etkili olur...
Kaç gün kalacaksın orada...

Ben neredeyim ??
Anaam sen nere gittin kelebeğim onu kaçırmışım ben, evde değil misin
Ya ne kadar ayıp şeyler kalkmış bayramda gitmişsiniz, kocaman kadın çocuk gibi haller. Hiç canını sıkma olivem senlik bir şey yok karşı taraf tuhaf. Eşin de anlamış zaten. Çok kızdım şuan

Oliv klasik kv.senle yarışa girmiş sanki sen pozitif bir insansın, kendileri kızları gibi görmeyip onalri anne gibi görmemizi beklerler. Umursama eşine iyi demişsin.

C Calcifer şu hayatta en sevdiğim yiyecek balıktır. Benim yerime de ye. Ama yerime tutma çünkü ben onlar can cekisirken çok üzülüyorum
Ben de hiiç yiyemem gülnihalım ama tutma işi olursa çook keyifli

İnternette bi tarif görmüştüm çipura gibi büyük balıklara soğan sarımsak kimyon karabiber karışımını iç dış iyice sürüp fırınşamıştı bi kadın, baya güzel göründü gözüme ama cesaret edip yiyemedim sen deneyebilirsin :)

Nurum Cipurayi severim ama derisi çok kalın. Ben balık canavariyim ben o sosu diğer büyük balkklarda deniyorum sogansiz sadece sarımsakla

Eşin tartışmalarınızı annesine anlatıyor mu ?

Giresun'dayım 3 gündür. Cumartesi sabah çıkacağım yola insansız tatil keyfiiii

C Calcifer şu hayatta en sevdiğim yiyecek balıktır. Benim yerime de ye. Ama yerime tutma çünkü ben onlar can cekisirken çok üzülüyorum
Ben de balığı çok severim am ırmak balığı hiç yemedim bakalı.csana fotoğraf atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…