Mizahşörler Çıkmazı

Bal0ncuk um sen nerelerdesin tatlı kız
Canım merak edip yazdım baloncuga. Annesi hastaymış. Tatili bırakıp dönmüşler. Üç gündür şekeri düşmüyor dedi. Tip1 ve Tip 2 varmış ikisinin ortası...
Rabbim acil şifalar versin. Dua edelim bir an önce inşallah sağlığına kavuşur.

benim yerime de gir seridinam
oh mis gibi

ben bu sene de gidemicem galiba:)
Girerim tabii ki Eşim yazlığa gidelim demeseydi ben de gelmezdim açıkçası ama o çok bunaldı. Hem kıza da değişiklik olur Zaten burada da evden pek çıkmıyoruz açıkçası.

Ben geliyorum ya. ☺Bakıyorum ne var ne yok ☺
Topiğe de gell Seridinam olsak da olmasak daa hep birileri oluyorrr hepimizin topikiii
iyiyim canım:) valla aileli ev güzel:) sabah bi kalktim annem kahvaltılık hazırlamış öğlene pişi yaptı. yarın ne yapiyim hangi tencerede yapiyima kadar sordu

sen nasılsın napiyosun nurum
Ohhh mutluluğun nasıl belli samdanım sen de keyfini sür biraz :)) eminim çok iyi gelmiştir

Ben de şimdi dolunayı izlemeye çıktım biraz :)
aay üzüldüm abla ya tüh Allah şifa versin dualarım onlarla

Ben neredeyim ??

Ben de maruz kaldım internetsiz köye olivemm gel sarılalıım iyiyiim bekliyooruuzzz seniii :) nasıl gidiyor
Sarılalım Nurumm İyi sayılmaz canım ya dün kayınvalidem içimi bi güzel şişirdi.

Ahh C Calcifer gözlerindeki süperötesi kızıl ışınlarla ileriyi şıpp diye gören Calcim ❤❤
Döneyim senden ve kk birinci noteri dan ders alacağım

Ben de iyiyim canim çok şükür, bugün çok iş vardı onları yaptım biraz yüküm hafifledi uykuya dalmadan önce size bir bakayım dedim
Ablan iyi bakıyordur sana güzel güzel yemekler
Bakmaz mı hem de nasıl
Bugün balık tutmaya gideceğiz. Burası güzel insan yok yaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…