- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
kk birinci noteri hoşgeldin ☺
Hallettikhoşbuldum serim nasılsınhavuz işi tamam mi basladiniz mi havuz keyfine:)
Hallettik ☺Başladık vallahi
Samdanim hoş geldin tatlım...hoşbuldum serim nasılsınhavuz işi tamam mi basladiniz mi havuz keyfine:)
Canım merak edip yazdım baloncuga. Annesi hastaymış. Tatili bırakıp dönmüşler. Üç gündür şekeri düşmüyor dedi. Tip1 ve Tip 2 varmış ikisinin ortası...
Girerim tabii kibenim yerime de gir seridinam
oh mis gibi
ben bu sene de gidemicem galiba:)
Topiğe de gell Seridinam olsak da olmasak daa hep birileri oluyorrr hepimizin topikiiiBen geliyorum ya. ☺Bakıyorum ne var ne yok ☺
Ohhh mutluluğun nasıl belli samdanımiyiyim canım:) valla aileli ev güzel:) sabah bi kalktim annem kahvaltılık hazırlamışöğlene pişi yaptı. yarın ne yapiyim hangi tencerede yapiyima kadar sordu
sen nasılsın napiyosun nurum
aay üzüldüm abla ya tühCanım merak edip yazdım baloncuga. Annesi hastaymış. Tatili bırakıp dönmüşler. Üç gündür şekeri düşmüyor dedi. Tip1 ve Tip 2 varmış ikisinin ortası...
Rabbim acil şifalar versin. Dua edelim bir an önce inşallah sağlığına kavuşur.
Samdanim hoş geldin tatlım...
Misafirler nasıl sen napiyorsun
Ben neredeyim ??Çok güzel seridinamm keşke şuan öyle bi imkanım olsa çook isterdiim :) Ben de denizciyim normalde ama nerdeyse eylül sonu bitiyor sınavım, ondan sonra da zoor :S Gerçi öyle olmasa bile sakin bir yer olmadıkça deniz biraz sıkıntılı evet
ilk defa duydum şarkıyı çok hoşmuş :)
Ben çook uzağım genel olarak her şeyden judyiim aklım kalıyorrr bdvler de amaa yapacak bir şey yok :) bazen ekşın tavan oluyor
kendine geldin mii sen biraz dahaa :) Kimse de yok bu ara yoğunluktan buralardaa :Skk birinci noteri ın annesigil geldii @Cay6 @Limonsuzzcay gil memlekettee olive_bluto köyde çekmeyen internet mağduru
Nasıl gidiyor tatil calcimm
Keyifli. İnsan yokNasıl gidiyor tatil calcimm❤
Ben de iyiyim canim çok şükür, bugün çok iş vardı onları yaptım biraz yüküm hafiflediKeyifli. İnsan yok
Sen nasılsın canım
Sarılalım NurummBen de maruz kaldım internetsiz köye olivemm gel sarılalıımiyiyiim bekliyooruuzzz seniii :) nasıl gidiyor
Bakmaz mı hem de nasılBen de iyiyim canim çok şükür, bugün çok iş vardı onları yaptım biraz yüküm hafiflediuykuya dalmadan önce size bir bakayım dedim
Ablan iyi bakıyordur sana güzel güzel yemekler
Ne oldiiiiiiSarılalım Nurummİyi sayılmaz canım ya dün kayınvalidem içimi bi güzel şişirdi.
Ahh C Calcifer gözlerindeki süperötesi kızıl ışınlarla ileriyi şıpp diye gören Calcim ❤❤
Döneyim senden vekk birinci noteri dan ders alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?