Gel artık beee
Ay yerim yaaa maşallah4.5 yaşında ☺☺
İzliycem yarın inşallahİzle de fikrini söyle Judy ☺
Evet canım kardeşleriyle de oynuyor bazen. Buyuseler hepsi bir oynasa daha iyi olacakAy yerim yaaa maşallahçok tatlış zamanları
İnşallah o günler de gelecekEvet canım kardeşleriyle de oynuyor bazen. Buyuseler hepsi bir oynasa daha iyi olacak
Bugün daha serin gibiydi burası, sabaha karşı vantilatörü kapattım ben,yanıyoruuz Mehlikaam çok sıcakkk :S şimdi gördüm ben yazınıı
İnşallah canım şimdi uzak gibi ama birden geçiyor zamanİnşallah o günler de gelecek
Hayırdır canım,Camım sıkıldı eşim kuzum uykuda ben
Edebiyat hocası var burada ,ona göreMigi allasen google translatele mi yaziyorsun
Özenerek yazana kadar ensendeyim.
Hani bize finduk
İyi akşamlar canımİyi aksamlar mizasorler
Mehlikam nasılsınHayırdır canım,
Uyumaya çalış, yarın ise gideceksin, ben oğlumu uyutup geldim,eşim ve çocuklarnda yattı, çay faslı yapıyorum
Edebiyat hocası var burada ,ona göre
Hani bize finduk
İyi akşamlar canım
İyiyim canım, teşekkür ederim,sen nasılsınMehlikam nasılsın
Evet şimdi uzak ama göz açıp kapayınca geçiyor zaman.İnşallah canım şimdi uzak gibi ama birden geçiyor zaman ☺
Ben de iyiyim bisiklet bindim az. Canım kahve istiyor ama icmeyecegimİyiyim canım, teşekkür ederim,sen nasılsın
Yine gece,yine sessizlik ve yine çayımla ben
Ve afiyet olsun balımİyiyim canım, teşekkür ederim,sen nasılsın
Yine gece,yine sessizlik ve yine çayımla ben
Niçin içmiyorsun,uykunu kaçırmasın diye mi?Ben de iyiyim bisiklet bindim az. Canım kahve istiyor ama icmeyecegimbebekleri uyutabilirsem benden kraliçesi yok ama gel de anlat
Teşekkürler balıımmVe afiyet olsun balım ❤
Yok canım midem rahatsız bir süredir belki ağrır diyeNiçin içmiyorsun,uykunu kaçırmasın diye mi?
İnşaallah uyurlar bir an önce canım,
Teşekkürler balıımm ❤
Geçmiş olsun canım,düzelmedi mi halaYok canım midem rahatsız bir süredir belki ağrır diye
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım,düzelmedi mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?