- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Anladım canım, gündüzleri bir fincan içersen bir şey olmaz herhalde, kahve ve çayın fazlası da zarar,Sağ ol canım❤❤ düzeldi ama arada yokluyor. Korkak etti beni
Merhaba Hoşgeldin canım, başımızın üstünde yerin varM mehlika nur Canım merhaba;
Daha tanımadığımız diğer kızlar herkese merhaba
yine yanlız kalınca size geldim
Nasılsın ,nasıl gidiyorM mehlika nur Canım merhaba;
Hoş geldin... merhaba woman hanım..her zaman buyur gel...mehlikamizi nerden tanıyorsun bir GBT alalım gelmişkenM mehlika nur Canım merhaba;
Merhaba ben de çıkaramadim hoş geldinM mehlika nur Canım merhaba;
Buradayım canım ama bebeklerden biri inat etti kalkıp duruyor kız yat artık uyu diyorum ona aradaBekçiler kıralı gibi oldum, nerdesiniz,heeeyy hoop
İsim tanıdık geldi ama, önceki topikte mi yazismistikEskilerden çok sohbetimiz oldu.
izmirden Elif,gebelik için çabalayıp hüsran olan elif
Hayır ama son kullanma tarihine bak.Canimlar erimiş dondurma bozulmuş mu oluyor acaba
Niçın???
Gönderirim bak
Teşekkürler canım. Buzlukta yer yok. Alta koyduk yeriz diye akşam yiyemedik. Atmaya kıyamadım daha yeni dondurmaHayır ama son kullanma tarihine bak.
Finduk Mevlana şekerimNiçın???
Bağa finduk gönderecekNiçın???
Karşı ödemeliGönderirim bak
Yok bozulmamıştır. Sanmıyorum.Teşekkürler canım. Buzlukta yer yok. Alta koyduk yeriz diye akşam yiyemedik. Atmaya kıyamadım daha yeni dondurma
Yeniyse tarihi gecmediyse bir şey olmaz yenirTeşekkürler canım. Buzlukta yer yok. Alta koyduk yeriz diye akşam yiyemedik. Atmaya kıyamadım daha yeni dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?