İnşallah canimYok bozulmamıştır. Sanmıyorum.
İki finduk gonderip bir kilo parası ödetme şimdiKarşı ödemeli
Yeni yeni. Oh ne bu gece de yiyecek bir şey buldumYeniyse tarihi gecmediyse bir şey olmaz yenir
Ordu on numara yer, yaşanır orda yaşlanır dafındık yok mu fındık :)
Teşekkür ederim cancağızımyine arttı vakalar Allah kolaylık versin
İyiyimm judyiimm karar verdin mi ne izlicenn :)
Sade şık ilerde başka yerde giyeceğin şeyler bakabilirsin migi :) çok da yakın değil sanırım
Gell cherry Gell kuzuuister misin tatlı yüzlü hafif şeytan bi kv den olsun
O zaman gel al bacımİki finduk gonderip bir kilo parası ödetme şimdi
Sağol canım düşünmen yeterli,bizim yetimize de orman havası deniz havası çek içine,bizim yetimize de ye fındık,ama her gün bir avuç ha, fazlası zararO zaman gel al bacım
Canım sen onu smoothie yap atma sakın..Teşekkürler canım. Buzlukta yer yok. Alta koyduk yeriz diye akşam yiyemedik. Atmaya kıyamadım daha yeni dondurma
İstanbul'da mısınSağol canım düşünmen yeterli,bizim yetimize de orman havası deniz havası çek içine,bizim yetimize de ye fındık,ama her gün bir avuç ha, fazlası zarar
Tamam ablacım biliyorum çok sordum ama yarın a dayanır mıCanım sen onu smoothie yap atma sakın..
Tekrar dondurursan kristallesir kıvamı gider. Meyve koy blendrdan geçir kıvamı koyu olsun istersen meyveyi çok koy milkshake gibi istersen süt ekle...
Sayın hocam,smothieooaa midhokee ne Türkçe konuşalım litfenCanım sen onu smoothie yap atma sakın..
Tekrar dondurursan kristallesir kıvamı gider. Meyve koy blendrdan geçir kıvamı koyu olsun istersen meyveyi çok koy milkshake gibi istersen süt ekle...
Evet bebeğimİstanbul'da mısın
Gülnihal imtihanda.. Google arama, smothie ne demek enterSayın hocam,smothieooaa midhokee ne Türkçe konuşalım litfen
Ben üşendim bakmadımGülnihal imtihanda.. Google arama, smothie ne demek enter
EnterGülnihal imtihanda.. Google arama, smothie ne demek enter
Ben üşendim bakmadımGülnihal imtihanda.. Google arama, smothie ne demek enter
Teşekkür ederim canım,yemiş kadar oldumO zaman alabilirsin
Enter yok da işte maksat mizah olsun
Mevlana şekeri göndersene bana enterEnter yok da işte maksat mizah olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?